FK Crvena Zvezda

1. http://i.imgur.com/H27o7TZ.jpg

Ono kad je Partizan prosao dalje ali prosla i Zvezda

2. требало би да добијете 9 поена за сад, ваљда. 2 за групу, 4 за две победе и 3 за три нерешене.

У праву је Трућ, 7000 бодова добијамо, ја сам нешто пребацио.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/021/464/14608107_1180665285312703_1558693314_n.jpg

3. Ja navijam za dortmund da izgubimo 5:2 tamo i ovde 3:3 i sve u kurac jebe nam se tacno

4. Ali nek bude neko od dortmund, atletiko, milan, napoli...

5. Ja očekujem koga god da izvučemo da se časno oprostimo od takmičenja znači neko 0:0 ili 1:1 na Rajku i poraz golom razlike u gostima, dobre ne mislim bukvalno koga god da izvučemo razlikuju se ekipe dosta po snazi ali otprilike takav neki ishod očekujem. Ustvari zajebavam se realno OSVAJAMO.

6. Ма опуштено, освајамо ово.

7. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=12&dd=09&nav_id=1334409

Je l' ovo postoji neko novo pravilo u našoj ligi ako budemo izjednačeni tamo po bodovima, golovima, međusobnom skoru i to, da je šampion onaj ko se više zahvali vučiću? xd

Mislim da vode za sad nekih 14:11 otprilike xd

8. Pešić se sprda sa domaćom ligom

9. Како га мунуо човек па и голови и асистенције убица

10. Ево га Јовеља мали сад ће и он да га муне

11. ''Kada vremenski uslovi dozvole, uradićemo kompletnu rekonstrukciju zapadne tribine. To ćemo raditi po fazama, a ceo projekat će koštati oko 10 miliona evra, s tim što će prva faza stajati dva miliona.

Napravljen je i idejni projekat, završava se izvođački projekat za dvadesetak dana i čim se temperatura podigne iznad pet stepeni Celzijusa, što bi trebalo da se dogodi u martu, krenućemo u veliku rekonstrukciju zapadne tribine.

Inače, neki dugoročan plan je da Crvena zvezda dobije moderan stadion, kompletno obnovljen, bez atletske staze'', izjavio je Terzić i poručio da će stadion izgledati ''svetski'' do evropskih kvalifikacija narednog leta.

ПИШАААААААЈ!

12. Опааааааааааа хахахаха институција нека нека!

13. ЈЕБАЋЕМО РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

14. Вучићупедеру никако да дође на Вукајлију.
    Кренуо је у четвртак, али му се десило ово! (ФОТО)

15. оће ко на дерби да јебемо гробље?

16. Fender Stratocaster
    Вучићупедеру никако да дође на Вукајлију.
    Кренуо је у четвртак, али му се десило ово! (ФОТО)

Чека се победа Паће у дебрију да дође па ће и он ако не победе јбг следећи дерби чека се

17. Ide li rasni? Je l sasivena zastava Delije Vukajlija?

18. Na kom je prenos žreba

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.