FK Crvena Zvezda

1. Dobro brate nije radnik iz surdulice bas neki reper ali i ja sam isto to izjavio par puta dok smo gledali utakmicu. Bas deluje kao klasa brat

2. A što na rezultati.com piše da Marin vjerovatno neće igrati protiv Napolija?

3. Inače kvota na Zvezdu 7 a na Napoli 1.45.

4. па резултати кроацка апликација сатанска желе лоше србима нама скини флешскор то је енгланд верзеја

5. mihajlovic savetuje milojevica i zvezdu.
    porasla kvota na zvezdu sa 7 na 9. lol

6. Ma miloje je mag, ima da pita mihajlovica sta da uradi pa ce da uradi suprotno i imamo remi u dzepu a uz malo srece i pobedu

7. 1-1&2-4 kvota 20, mora se to probati jbg

8. Iz iksa

Maksimum koji može da se izvuče, budimo realni....

9. како мислиш реални навијачи звезде у лиги шампиона???

10. Jebacemo napoli nece znati odakle bije

11. Bice mi zao sto ce bratina pavkov da popusi klupu ali gospodin ricmond se vratio da mumla neke molitve i mece golove. Marin ozivljava karijeru u februaru opet reprezentativac gol i 4 asistencije u grupi prodajemo ga na kraju sezone za 18 miliona evra

12. Napoli ce da popusi kurcinu kad brat krsticic krene da ih rasformirava na sredini terena a napasce nas bolidi kad budu krenule da sevaju kontre kao gromovi svetog ilije nabicemo im 3 komada u prvom

13. Posle bunker i magicni borjan i dobijamo 3:2

14. Treba lepo zategnuti 1X pa sta bude tako sam i za salcburg

15. Имам једно правило што се звезде тиче - не играм је.
    Прошли пут против Келна кући ставим сто сома на кеца 2.00 квота оседео сам доста и брада и коса и кита ми се смањила и доста сам лоше мишљенње о себи стекао то вече

16. Jel znate nekog ko prodaje jednu kartu za jug?

17. Imam ja karte ko oce, sever i zapad

18. Uvek brate al stvarno ne smem da ti obecam da necu pasti u nesvest oko 17-og minuta. Da ne bude posle da sam ispalio, sa mlatonijem i dukom se dogovorio za f4 al je poslednja stvar polufinala koje se secam poluvreme prvog meca i nekih turkinja

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.