Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
i jovara dobio konkurenciju u milanu modz i on da se vrati da se dokaye
Sta je to bilo pa guzite ovu temu svu noc jebem vas
kvalifikovao se stub srpstva za ligu prvaka, ne znate vi tamo ubosni šta je to, krovno natjecanje je u pitanju
moze i on sto da ne, odresiti kesu sto se kaze a umotati u satorsko krilo, staviti 50kg kamenja i spustiti u dunav kod bezdana
duarte je dobar al ovi serifi olanik ekipa nema tu srece treba jak napadac
u vezi ivanela da leti, kanga star, ovaj hwang solidan elsnik odlican, al i tu treba da se pojaca leneja
Opaaa znaci sad ste u visokom drustvu
Plidu kako je prosao ZELJO
ovaj mimovic ozbiljan lik jbt 20dina dajte reala da se igramo
Ovo je sve što treba da znate, titini mezimci
Fk iz moje selo uskoro puni 100 godina.
Tnx for info plid sig
haha dimitrije stari bogumil zna se lol
A ti moras da navijas za ova dva komunjarska jer se tamo pare pumpaju, reci ti meni melk zar to nije malo tuzno
Krajnje tužno moj Plidumire, ovaj Cara bar ima Vošu, klub 110 godina napunio al džaba. I Bombač ima Mačvu pa opet džaba.
Dingospoww prije svega
ma kakva vojvodina, samo za kanarince se navija
vosa autonomasko-balasevicki klub ne treba to nikom
Neki dan bio neki dokumentarac o TSC na n1 cini mi se, nisam znao da su i oni star klub baš, drugi najstariji u Srbiji (?). Drago mi je da su oživjeli klub opet i napravili neki pomak, tu poduzetnost uvijek cijenim.
1930–1942: JAK Bačka Topola
1942–1945: Topolyai SE
1945–1951: FK Egység
1951–1974: FK Topola
1974–2003: FK AIK Bačka Topola
2005–2013: FK Bačka Topola
2013–present: FK TSC
pametnom dosta
to ko na onim pivima kad vidis da je napravljeno 1625 godine
Војводина мачва и ТСЦ укупно 5 трофеја за 500 година историје пушите курац сиротани што нисте освајали нешто кад је србија била под турцима него сад као кмее паре се пумпају па пумпају се кад сте ви шупци неспособни а ми највећи клуб ајмо рука
i dobro plidu esi sad provalio da je cela sustina lokalitet stadiona a ovi se smenjivali kako ko bio u situaciji da napravi neku svoju pricu i sad ti pricas o tradiciji poduzetnistvu
da sam ti sef oma bi ti dao otkaz tu de radis (iako si vec nogiran)