FK Crvena Zvezda

1. Боље је него прошле године, тако да, ја задовољан! А и вама би препоручио да будете задовољни, немате од нервирања ништа. Гледајте с ведрије стране - уживали смо у сјајној текми.

2. Букснетина™

И после преспаване ноћи се осећам к'о мртав. Као да сам ја лично крив што нисмо прошли даље.. Видим неки су се покењали на сав труд играча...

То су ти навијачи који не признају ништа сем победе, а да сами не померају своје знојаве буље из фотеље.

Ја стварно не проговарам од јутрос, јеботе празан сам, део мене је умро синоћ.
    Имамо ми кафану ђе се окупљамо и гледамо, јеботе то је пуно било, и башта кафића пуна, то је грмило ко на стадиону. Кад је Микић дао го то је све летило, столови, столице пролети ми флаша поред јебене главе, поскидали се људи попели на столице, столове грлим се са људима које не познајем. Замисли тренутак у градићу од 5000 људи 150 излеће на улицу и дерња се. И само чујеш конобар се дере ПЕНАЛ. Након тога...

3. Da se ne vraćam na sve rasprave...samo bih podržao onaj post u vezi sa Maksimovićevim greškama, i Vidić je kiksirao dok je bio mlad igrač, i te kako (sad proverih piše se sve odvojeno)!
    E sada da li će Maksimović biti novi Vidić? Čisto sumnjam.
    Slažem se sa Profom, Bajković je posredni ili neposredni krivac za sva tri gola, baš onako kako je i opisao situacije, a ostali za svaki po još neko za prvi na primer Jovanović, u manjoj meri Mladenović, loše postavljeni Maksimović, i alibi skakač u pokušaju Mikić.
    Da ne kenjam dalje, analizu utakmice sveo bih na 1 reč - ŠTETA.

4. Hvala im za samo jednu stvar - za nalet adrenalina! Nisam se ovako radovao od Lekićevog gola Tbilsiju, niti ovako tugovao od Strazbura! A televizor ću da kupim drugi, to im je oprošteno...

5. Nisam se ovako radovao od Lekićevog gola Tbilsiju

То...
    Таман сам осетио понос, као кад је Жигара завуко Роми за 30 метара... Кад оно...

6. http://www.youtube.com/watch?v=U7aZ2wsqyH4&feature=related
    НЕК ТЕ ПРАТИ СРЕЋА НЕК ТЕ ЧУВА БОГ!

7. Zbog ovoga obožavam fudbal, zbog ovoga volim Zvezdu. Da je ostalo 2:2 danas bi bio presrećan, ponosio bih se ljubavlju koju gajim prema te dve boje, ovako, pa ovako sam još ponosniji i još više je volim! Više volim da vidim klince koji su sinoć prolili znoj i suze, ne zbog para već zbog Zvezde, nego da smo potrošili 100 milki i tukli Bordo 0:5 kao Anži Tvente, serem ti se u to!

8. I dan poslije.
    http://geeksweat.com/wp-content/uploads/2012/02/Disappointed-Baby1.jpg
    Samo da je Nenad stigao malo ranije. Sinoć je Zvezdi falila samo jedna stvar, kvalitetan i iskusan plejmejker čije lopte imaju oči, koji zna da smiri igru, da zagalami na klince kad zatreba. Ali jebi ga, sve je to igra. Treba sad da ostanu nabrijani kao pred ovu utakmicu. Imam osjećaj da će u nedelju da iskale sav bijes na Radničkom iz Niša.
    Jebi ga, imaju cijelu sezonu da se uigraju, da napreduju u svojoj igri, da steknu iskustva. Ne mogu se tražiti vr' igrači kad se nema para. I drago mi je što su otišla ona dva crnca. Što manje stranaca, bolje.

9. Колико је ова слика геи...

10. I dalje odbijam da poverujem u ovo. Ne želim. Da li nam se toliko bre vraća za Bari? Strazbur, Ren, Bordo! DOSTA VIŠE! Ceo meč gledam onog sudiju i samo sam čekao da pokaže na belu tačku, jebemmumater.

I neću reći nemamo iskustva, jer se naježim kad pročitam u novinama ili čujem od stručnjaka reč ISKUSTVO. To nam je glavni razlog za neuspeh uvek, jebalo ih iskustvo. Mesija je boleo kurac kad je sa 18 igrao u Barsi. Kao i Mićka, svaka mu čast! Mali kida, jebe keve i trudi se.

Neću da kudim igrače, odigrali su stvarno sve kako treba. Ali jednog pacera moram. ČAVA VRAGOLAN, jebem ga u dupe. Taj čovek ne zna, ne želi, odbija da doda pas u napred ili tačan pas. Zar ne vide ljudi, mali Mićko se trudi sa 18, ovaj sa 28 jede govna, pusti malog Savićevića ili nekog drugog klinca, pa nek grize. Imaju talenta naši klinci, to je sigurno.

Biće mi samo žao ako se ova ekipa raspadne za sledeću sezonu. Treba zadržati klince, a oterati VRAGOLANA i još par njuški, i dovesti pleja, beka, i špica. Zato se nadam Džaji, jer mislim da on može da zadrži ekipu. Živi bili pa videli.

A koliko sam pokisao juče... Kao da mi se neko posrao po faci. Bukvalno. Takav je osećaj bio. Daju ti malo nade, a onda op KURAC. Od Turske se nisam ovako smorio...

da se malo i izreklamiram... Da se vrate slavni dani...

11. Strazbur, Ren, Bordo!

... Bazel, Moreira...

12. Чаву Димитријевића у инвалидску пензију 100%

13. И после проспаване ноћи, тражим Максимовићеву главу. Дебил је направио неопростиву грешку. Брига ме за добру игру кад ми је дебил покидао живце својим незнањем. Максимовићу, марш из Звезде и не враћај се у Србију, стоко!

14. Последњи пут сам се овако осећао после Србија - Аустралија.

15. Што нам ниси наместио да прођемо, Толе?

16. Kao da sam sanjao, noćna mora.
    Ali nisam, reala.

17. Jutro posle...
    Šta znam, svaka im čast za igru, davno to nismo videli. Pokidali su se i za to im skidam kapu. Jebiga, da su gubili debelo od samog starta, mislim da se ne bih ovako skenjao. 'Ajde sad, bi šta bi, furaj dalje, sačuvaj i uigraj ekipu pa da se dogodine prekine tradicija ispadanja u zadnjem kolu.

18. Čuh negdje da će Lazović da piči iz Zvezde jer se ne plasirašmo u kup uefa. Zna li neko nešto o tome?

19. A jest mi idu na kurac ovi "komentatori" po novinskim člancima, jeboi ja u dupe. Ko da bi im bilo draže da smo pušnuli 7:0

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.