FK Crvena Zvezda

1. Београд је најговњивије место на планети. КЕЦ У НИШУ.

2. ZAPATO TROLDŽIJOLOLOLO

3. Београд је најговњивије место на планети.

Trve...

4. Морам оног Фендера мало да турирам, јебига :)

5. Realno te je Fender provalio :)

6. Turiraj gonza, viš kol'ko se on loži

7. Perinjo propustio si moj post sa prethodne strane gde sam napisao da i ne razmišljam o tome da li si ti konkretno sa tvojim postom trolovao.

8. Zaрata
    Морам оног Фендера мало да турирам, јебига :)

Немој, Запата, к'о Бога те молим! Нешто сам данас индиспониран! :))))))))))))))

9. Dušane ostaće, nemaju ovi love ni za leba, a ne za novog trenera.

10. Како волим ова ''звездина пролећа'', е :Д

11. И ја волим Звездина пролећа, али не ова од 2008. до 2013.
    Ако може оно пролеће 2000. (гомила утакмица добијених са 1:0, а голови постизани у последњих 10 минута плус у надокнади времена) или оно пролеће 2004. године.

12. Vidi ih Grobari sto su se pomamili. A oni stvarno nikad ne citaju nase vesti, niti gledaju Zvezdine utakmice. Pitam se hoce li uopste gledati njihov tim protiv Ofke danas... I da li ih zanima taj rezultat. Zalosno.

Nasa ekipa i igra su zalosni. 2 stopera koja koliko god da piju, da su prodati i ne znam ni ja sta, su bolja opcija od ovih. Covek je poceo sa Spajicem, turao ga, turao, video da je kurac, i sad izmislja sa Petkovicem i Panticem. Koliko god sam ga podrzavao, Sale je izgubio konce i treba da ide. Pa makar postavili nekog iz omladinske skole. Izbacio je Kasalicu, ali Kaslicina sreca je sto je Milunovic idiot. Za Mudrinskog sam mislio da zna nesto, ali je ocigledno igrac koji moze sa 5 metara da je ubaci i to je to. Da imamo igru, mozda bi i oni igrali bolje, ali opet je to do njih. Kadu nikome ne da loptu, boli ga kurac. Greota je, jer smo sa Robijem i tom ekipom koja se mozda 10 posto promenila, dosli na ovo. Meni se svidjalo kako smo igrali tada. Sale je uspeo to da sjebe, nekim svojim potezima. Kazem greota, jer smo u tom trenutku stvarno imali bolji tim od komsija. U boljoj formi su bili, i sa 2 pojacanja kao sto su Dauda, i jos jedan igrac smo mogli da budemo prvi. Ovako cemo biti daj Boze drugi na kraju sezone, gubiti od Pazara, Javora i ostalih, prodati 8 igraca sledece sezone, dovesti neke nove, i opet daj Boze biti drugi... Jbg, tako je kako je. Ja sam svestan toga, koliki god da sam optimista. Pruziti sansu do kraja sezone klincima, da se "kale", odstraniti govna i igrati posteno...Zavrsi cetvrti, boli me kurac. Isto mi je da li bio drugi ili cetvrti. Ali ces dobiti mozda 2,3 igraca koji ce ti nositi sledecu sezonu...Samo sto ne razmisljaju tako nasi strucnjaci... Znamo da smo sranje vec godinama, sta sad. Ne treba se nervirati... Samo opusteno...

13. Vidi ih Grobari sto su se pomamili. A oni stvarno nikad ne citaju nase vesti, niti gledaju Zvezdine utakmice.

Ma jok bre, ovo su sve navijači Radničkog lololo

14. Ove sezone ocigledno nista od titule, klub je u tolikim dugovima da je zapravo u prvom planu opstanak kluba. Prakticno je i neozbiljno pricati o nekakvoj tituli sa ovakvom finansijskom situacijom, bice tako i sledece sezone. Slazem se da je sa Prosineckim Zvezda imala bolji tim od Partizana, ali u medjuvremenu se situacija promenila i moram da priznam da ove sezone Partizan ce zasluzeno osvojiti titulu...
    Covic je uradio odlican posao sa KK( mada sam ja poprilicno uveren da je on sam prouzrokovao dodatno zaduzenje kluba), ali i on sam vidi da je nemoguce tako lako izvuci i fudbalski klub. Ne vidim resenje za izlaz iz krize, samo da nas ne zadesi sudbina Rendzersa mada bi i to mozda donelo neophodno osvescivanje i jacanje kluba...

15. Ma jok bre, ovo su sve navijači Radničkog lololo

Da znas da je to istina... Ipak oni ne navijaju za Partizan, vec protiv Zvezde, tako da su i navijaci Radnickog, Javora, Pazara, Vose.... Nekad i Partizana!

16. Обавештење све за верне Звездине пратиоце из црно-белог табора:
    Партизан ће вечерас изгубити од ОФК Београда. Вучић је поподне звао Ђурића и рекао му да почну да губе утакмице јер ће бити ухапшен ако Звезда не освоји титулу.

17. Ma jok bre, ovo su sve navijači Radničkog lololo

Али ја јесам навијач Радничког, зашто ми нико не верује. :Д
    Видечете кад будемо јебали гробаре са 0-3 на сред ЈНА!

18. Али ја јесам навијач Радничког, зашто ми нико не верује. :Д

TI AGENT I PLAĆENIK, POGLE BRE KAKAV TI JE NIK

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.