Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Што се некад љутим, опрости извиниииииииииииииииииии.
Ко без деце кућааааааааааааа, то си ти без наааааааааас.
А ти си нама дооооооооооом, утеха и спас!
Јер нико као јааааааааа, не зна да те волииииииииииии
јер никог као менееееееееееееееее
твој пораз не боли!
obozavalac sta ima da diskutujemo na temu produzetka utakmice? jel produzavao po pola minuta za svaku izmenu? pa da ne bacise loptu jos bi se igralo.
sto se tice gledanja zvezdinih utakmica, naravno da ih gledam kad sam u mogucnosti, upravo gledam i partizan ofk. pratim nasu ligu. nisam kao neki kada lose ide navijam za mancester jer eto tamo igra vidic, i ne ucestvujem u raspravama tipa moj bajern ce da jebe tvoj juventus jer mi se jebe i za talijane i za nemce. drazi mi je sikimic od mesija i runija i vise uzivam da gledam partizan ofka nego finale lige sampiona.
ja sam samo naveo 3 argumenta koja najcesce koristite u svim raspravama (jedan nisam namerno, cekam ti da ga pomenes). jeste ruzno sto onako bacise loptu, bas 'seljacki' potez ali jbg, bore se protiv nepravde, ko zna kad bi svirao kraj.
i ti brate ulazis u raspravu sa mnom, ja tebe ne pomenuh u svojim postovima
Шта имаш против мог Бајерна? Мој Бајерн има да јебе Јувентуса, бре!
Могао је судија да продужи утакмицу и 15 минута, не бисмо до шансе стигли, а камоли постигли гол.
precesto dajete golove u 90+ da bi neko poverovao u ovo :)
Janković neće otići, jer da se dovede novi trener para nema! I nismo mi ništa mogli uraditi za 10 sekudni nego mi nije jasna ona izjava produžena utakmica 3 minuta a ovaj pustio da se igra 5 kada je jasno kao dan da je 4 sudija digao 5 minuta.
Nego kažite vi meni zašto se oni pobiše na tribini, ja sam bio iznad njih ali nisam ništa video. Ono govna od redara rade ko Železara Smederevo, pola prvog poluvremena nisam gledao.
A o igri ne treba više pričati. Za njih treba jedna govnjiva motka i udri.
Pobili se Bušido i Fender lolololo
Скочко, немо' да палиш ватру! :))))
Скоро цела лига дошла 3+ идемоооо
Партизан наравно увек мора нешто да се издваја, не могу да приме гол к'о људи, мурш!
То пре или после гајбе пива по глави становника тј играча? Можда боље пре јер онако пијани биће имуни на бол па се бојим да неће имати ефекта...мада кад се отрезне и кад почне да жеже изненада, шта знам...
Опасна дилема.
Sa Pinto ce vam vjerovatno biti novi trener (tako sam cuo), dajte odrastite vise pojedini, to sto ponekad neko napise nesto na ovoj temi ne znaci da mu je automatski drazi neuspjeh zvezde nego uspeh partizana (namerno sve malim) nego da bi voleli da je Partizan jak, a to ne mozemo biti kada sa ekipom koja nije ni za Azerbejdzanske lige, a svejedno uzmemo titulu...jebes takav fudbal
Чули смо и ми, има да се усрећимо.
Ма какав Са Пинт? Човек ће побећи после две утакмице. Ко да изађе на крај са овим нашим манекенинма?
Јуче искључише Петковића, ми дадосмо гол. Кад год је он у стартној постави ми у старту имамо два играча мање на терену.
www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/3273-pocinje-sednica-hoce-li-jankovic-preziveti-treci-put.html
Са Пинто, Милован Рајевац или Илија Шестковић.
Даће бог да буде Рајевац...
otkud zvezdi para za trenera?s'obzirom koliko imaju para,realno je da dovedu alkosanovica.
Даће бог да буде Рајевац...
Ја типујем на Петковића. Неће тражити велике паре.
Не вреди сад нама Мурињо кад имамо говно од екипе и заостајемо 11 бодова. И немој неко да ми је поменуо следећу сезону и стрпљење, почећу да уједам!
Биће боље... за две године. :)))))))))))))))))
Čestitam ciganima na dovođenju Portugalskog ciganina na klupu he he :)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=18&nav_id=696497
pinto potvrđeno