FK Crvena Zvezda

1. Ovaj bolje da se skinuo da zaigra, sta, 4 banke, nije mnogo... :D

2. Ne znam ljudovi, ja imam neki utisak da stvari debelo ne funkcionišu između igrača, kao da je svako u svađi sa svakim. Mislim da jedan deo problema leži u tome. Mada, možda je to samo moja pogrešna opservacija.

3. Ево мој коментар са рсб за пинта.
    Овако, треба управа да стане иза Пинта и да га пусти растерећеног да се упозна са играчима до краја сезоне. Није његов тим, игра са полупрофесионалцима и да се навикне на услове. Ова сезона је већ готова и треба је искористити да се види ко треба играти а ко не. Већ следеће сезоне ако бог да боље услове да се купи пар добрих странаца и врати неко наш па да јуришамо на дуплу круну. Све у свему ако остане на дуге стазе предобар избор
    И да... ми требамо да препознамо тренутак и да нас буде по 20000 на свакој текми, да наложимо Пинта мало

4. Следећа сезона, следећа сезона, следећа сезона...

5. Ma, kakva sledeća sezona? Bari.

6. nije problem u treneru, nikada nije ni bio
    jedno je kada jedan trener zaredja 5-6 losih rezultata, a sasvim drugo kada to uradi i 10 pre njega

7. Dukka
    Ne znam ljudovi, ja imam neki utisak da stvari debelo ne funkcionišu između
    igrača, kao da je svako u svađi sa svakim.

Đes ti vido da stvari normalno funkcijon'šu međ glupim ljud'ma?
    Kad su idioti, naravno da ne vrede kurcu.
    Jebemu mater, ako ih već zabole da igraju za klub i za pare koje nisu videli i KOJE NIKADA I NE TREBA DA VIDE, treba makar za sebe da igraju, da bi se što bolje prodali i otišli u makar neki Minhen1860, Rajo Valjekano, Nicu, Bolonju, a ne da mole da ih prime u Kazahstan i Azerbejdžan.
    Kad vidiš da oni ni to ne kapiraju, da li dolaziš do zaključka da svi zajedno nemaju dva grama mozga iz tri merenja il je i dalje trener kriv što se uopšte prihvatio posla sa invalidima i bezmozgašima?

8. Kakav je Sa Pinto bio igrac, pa da se od njega nesto ocekuje?! Smejurija. Ali bar niste golmana doveli, ko onomad Zengu. Nikad nisam video dobrog trenera koji je bio golman kao fudbaler, iako je Kamaco osvojio EP sa Spanijom.
    Ali dobro, cenim taj vas pozitivan pristup "daj mu bre da trenira, mozda ume, nikad nije prob'o".

9. Džeri, Sa Pinto je kao trener preprošle sezone vodio Sporting do polufinala Lige Evrope, izbacio Lacio, Mančester siti... :)
    Al ne verujem da može nešto zbalvanima.

10. I uspio je da izgubi od Videotona 3:0 u po Portugala sa onakvim igračima.

Vama treba novi tim, ne trener.

11. Ја морам Са Пинту да изразим саучешће... овај да му пожелим срећу. Биће му потребна. Много ће се намучити док ове наше сплаваре не излечи од алкохолизма... овај док их не доведе у ред.

12. 200 000 će biti plaćen...
    Ovaj će vam samo kožu oguliti ko nas onaj židov.Navodno će ga od donacija plaćati
    EDIT
    http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/stojadinovic-sa-pinto-zna-gde-dolazi-bice-placen-iz-donacija-120205.html

13. Mislim da je doveden prvenstveno zbog toga što će, verovatno, da oseća neizreciv bol u predelu kurca i omudine kad mu dođe neki menadžer da kaže "Ovaj moj mali mora digra, bre!" i da prethodni rezultati i nisu bili toliko bitni pri izboru.
    Svakako, prvi korak napred još od odlaska Zenge.

14. Pa bolje da smo doveli Limenog, trenirao bi ove balvane za neke smešne pare. Bolje će se Limeni snaći sa ovim našim "igračima" nego neki Portugalac.

15. Mislim da je doveden prvenstveno zbog toga što će, verovatno, da oseća neizreciv bol u predelu kurca i omudine kad mu dođe neki menadžer da kaže "Ovaj moj mali mora digra, bre!" i da prethodni rezultati i nisu bili toliko bitni pri izboru.

Aha, da.

16. Nikad nisam video dobrog trenera koji je bio golman kao fudbaler, iako je Kamaco osvojio EP sa Spanijom.

Džeri ako sam dobro shvatio ovu tvoju rečenicu ispada da je Kamačo bio golman, a koliko znam nije.

17. Jebač, trebaće ta slika i u petak kad nas kroasani operu, samo da se promeni Zvezda u Srbija.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.