FK Crvena Zvezda

1. Partizan izgubi i prodje, a Zvezda igra nereseno i ispadne. Jos jedan dokaz da je Tole namestijo. Plus , Ovim ukrajincima je dozvoljeno da gol Zvezde bude veci od obima lopte. Sramota.

2. Realno, Dauda je dobar centarfor, i svi ćete pričati o njemu isto kao o Barkosu ili Abuu kad ode. Lepo je to Reme objasnio.
    A stvarno je fascinantno što od 10+ kornera nismo krštenu šansu napravili. Nekad su to bre bili 40% golovi, a sad imamo sreće ako golman ne uhvati odmah.

3. Sta ce izjaviti fudbaleri Zvezde posle utakmice:

Okrecemo se domacem prvenstvu.

hnjo, hnjo

http://www.zaslike.com/files/6pha73bmz9xyer7t7y7.jpg

4. Kol'ko mi se kenja od ovih stranica i branjenja Milijaša, nevera koji debili.

5. NEMA INDIVIDUALNOSTI, A TO MORA DA BUDE U MODERNOM FUDBALU, REME.

A vezni red je bio bar bolji nego u prošlom meču, ono je bila tragedija.

6. Sad vidiš koliko je to nesposoban trener kad mu je jedini problem realizacija.

Ograničen ko balkon.

7. Trener je go kurac, jebo ga taksista Miško
    I šta kurac skandiranje Velibor Neka Voćkica

8. :rendom "objektivan" komentar kojim zelim malo da likujem:

9. Ja jedva čekam anđusovu emisiju.Šta mislite oćesad početi da pljuje po treneru ili za jedno mesec dana

10. Za jedno mesecak dana, moraju prvo neki bod da izgube i u domacem prvenstvu

11. Реализација једини проблем?! Па само толико.
    Мада није Стојановић крив. Са оваквим играчима ни Мурињо и Гвардиола заједно не би могли ништа да направе.

Милијашу одузети капитенску траку. Што је много много је. Па нека цирка и даље по земунским биртијама и сплавовима.
    А Нинковић није могао да подигне лопту као да од јутрос ништа није јео.
    Печник не зна где тера.

Три играча који су требали да праве разлику на терену, ништа нису показали.

12. Ninković je, kao što sam se i plašio, zaboravio većinu stvari koje su ga činile vrlo dobrim fudbalerom, kao npr. Milovanović.
    Moje mišljenje je da prelaznu zaslužuju Dauda, Martinović, i donekle Lazić, Kovačević i Savićević (uz nadu da će biti bolji kad budu još malo stariji). Ostalo kapacitet za Javor eventualno (Milijaš za penziju, dok još imam sećanje na neke fine golove).

13. i jagodina bi sad u cetvrto kolo, samo da im je pao malo laksi protivnik. sta je ovo zvezdo jebem mu lebac krvavi. ni da vas usere.

14. Ja izgleda nisam gledao istu utakmicu, kao pojedini, pošto koliko videh opljuvaše Ninkovića, a čoveku je jedina krivica večeras bila što igra u Zvezdi sa bogaljima poput Milijaša, Vešovića, mlađang Mićkovog klona Kovačevića, nemoćnog i znatno pre vremena rođenog Mladenovića, pa i na sve to još uz jedinog igrača u istoriji fudbala koji loptu prima cevanicama - Kasalicom, koji bi bio sjajan igrač ako bi neko umesto njega vodio loptu.

Izdvojio bih fascinantnu zadnju liniju na čelu sa Lazićem, koji je uspešno predvodio Sopot u borbi za opstanak u srpskoj ligi do pre dva meseca, pa je tako zaslužio dres našeg slavnog kluba, pošto Kokeza Slaviša nije želeo da potencijalno remeti prijateljstvo sa upravom Brodarca i posudi im ovaj nebrušeni fudbalski biser.
    Ne znam šta drugo da kažem o ovom pretalentovanom mladom štoperu pored koga čak i Slavoljub Đorđević deluje kao Loran Blan iz najboljih dana.
    Još bolje, pored koga čak i Krneta deluje kao nešto što ima veze sa fudbalom i što je uspelo da pimpuje loptu više od 6 puta kod Tome Milićevića u petlićima

15. A sto se peva "Jos jedna pobeda i titula" kad utakmica nije imala veze sa prvenstvom i titulom...Kao da nemaju druge pesme...

16. Ja izgleda nisam gledao istu utakmicu, kao pojedini, pošto koliko videh opljuvaše Ninkovića, a čoveku je jedina krivica večeras bila što igra u Zvezdi sa bogaljima

Reci mi šta je konkretno uradio? Ok, bolji je od ovih pavijana, ali je doveden da pravi razliku neku. Čovek je i večeras i u Odesi izlazio sam na golmana i nije rešio. Čak je i mongoloidni Mladenović izbacio Pečnika 1 na 1 sa golmanom. Sve što sam video od njega (izuzev iznuđenog penala, koji bi bio nad bilo kim na njegovom mestu, ptarši se zaleteo) je nekoliko pristojnih dodavanja u krugu od desetak metara i par finih driblinga. Nedovoljno za toliko čekanog igrača. Dakle nije on toliko loš koliko su mu mediji, uprava i kosvene nametnuli imperativ nošenja celog tima, sa čime on (trenutno) ne može da se izbori.

17. nemoćnog i znatno pre vremena rođenog Mladenovića

Најбољи опис овог анти-фудбалера икад.

А Вешовић је посебна прича. Оно да буде фудбалер - никад!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.