FK Crvena Zvezda

1. Da su ga navijači preterali za Milijaša, jesu, mene čak nije ni iznervirao onaj penal koliko svi oni loši centaršutevi, svakom može da se desi da promaši penal, zašto dizati toliku frku? A Milijaš to nije zaslužio najviše zbog svog prvog boravka u Zvezdi gde je igrao dosta dobro i bio najbolji igrač ekpe jedno vreme, jbg, ipak on nije neki neki Slavoljub Đorđević ili Nikola Petković....

2. Ово што Аудиторе каже.

3. Sramotno je ono sto su Zvezdini "fudbaleri" sinoc prikazali. Nijedan kvalitetan centarsut, promasen penal i zicer, a tek igra... Prosto je neverovatno kako svi samoprozvani "igraci" Zvezde misle da se Ronaldo(pravi) opstio sa njihovim kevama, pa krecu da sevaju i po trojicu, driblinzima koje ni petlici ne koriste. Tako se u Elitu ne moze!

4. Ja izgleda nisam gledao istu utakmicu, kao pojedini, pošto koliko videh opljuvaše Ninkovića

Као што рекох, он је добар техничар, то јест', задовољавајући.
    Али исто тако рекох да он има један други проблем.
    Да илуструјем, он у овој екипи као један од најискуснијих и најквалитетнијих играча треба да буде ослонац, узор и да има много већу одговорност од осталих. Е проблем је што је пичка. Што се усере. И он ће прећи играча, доћи до гола и са пола метра погодити стативу, не јер не зна да да гол, него јер је пичка. Не ради се овде уопште о промашају, промашаји се дешавају и све је то разумљиво. Али човек игра са клинцима од двадесет година и константно бежи од лопте. То јест' не сме да је повуче, најчешће се нерезонски ослобађа исте или се усере па да непрецизан пас, иако је способан да да прецизан. Значи, он ће додати играчу који је у три пута горој ситуацији од њега, и притом нема ни технику ни ништа као он, тај играч ће је изгубити, пре свега због неповољне ситуације у којој је, и наравно Нинковић неће бити крив. Макар не видљиво. Обрати пажњу на то. Ако није десет пута дао коску, ту ме сеци. А исто толико пута је дао и нерезонски пас. Имао је пар ок потеза, и у суштини може да добије прелазну.
    Али то није играч који може да буде вођа екипе. Он може да буде онај трећи играч на средини који поред себе има два БОЉА и онда ће фино играти. И то је то.

Вешовића не спомињи, лик није вредан тога, слепчина.
    Милијашу најмање замерам пенал. А највише што је уопште изашао на терен. Није он лош играч. Али је ноћас био катастрофалан. Гори не може да буде.

Ковачевић је Мићко два буквално.
    Младеновића нећу коментарисати, чак и оно "проигравање" кад је избацио кога већ је било лоше, јер је ишло у пичку материну у страну и резултат је исти као да му је дао лопту без проигравања. Али ајде, ту је макар имао идеју и добру вољу.

Касалица, паорска њушка која не заслужује да живи. Просто ти буде криво што неко такав троши ваздух овде. А како ми се чини, нећемо се ми њега отарасити никада.

Одбрана је катастрофална. Нисмо примили гол зато што је ове болео курац да пређу пола.

5. Promenite ime u Čemernomorec hnjo hnjo hnjo

6. Игру не бих коментарисао, само бих да се осврнем на навијање. Јебем матер и Чеди наркоману и Вељи Дуњићу, и Урошу Мишићу. За све ми пуца курац и желим вам свима да трунете у затвору пичка вам материна малоумна. Јебено цео стадион наложен, чека се да са шипке крене песма и они крећу са песмом о јебеном Чедомиру. Поцркали сви дабогда. Боли ме курац што криминалац лежи у затвору, нисам прешао 300км да бих о њему певао него о јебеној Звезди. Синоћ сам први пут у животу осетио стид што сам навијач Звезде и део севера.

7. Bićete četvrti ove godine.

8. http://i.imgur.com/U5djTpf.png

Слика говори све. Какве лобање нама прете еее

9. Bićete četvrti ove godine.

Redosled na kraju sezone bi trebao da bude ovakav

1. Vojvodina
    2. Jagodina
    3. OFK Beograd
    4. Rad
    5. Crvena Zvezda
    6. Partizan

I ne mogu da verujem da sam došao u situaciju da ovo kažem ali voleo bih više da osvoji titulu Vojvodina nego Zvezda jer su me stvarno kupili ovim igrama u kvalifikacijama. Što se tiče Partizana, mislim da je on čak u većim govnima i od nas jer mi smo bar neke koliko-toliko solidne šanse i stvorili u ova 2 meča, a oni nisu uradili apsolutno ništa u sva 4 meča koji su igrali, i smatram da će ispasti iz zadnjeg kola ko god im pao. Veliki problem će im biti i odlazak Ivanova, još ako Mitrović ode oni nemaju šta da traže ove sezone, Vojvodinu može da sjebe jedino to što im ističe ugovor Abubakaru na kraju godine, ali solidno se pojačavaju, ovaj levi bek Leković je npr. za Mladenovića doktor, Delač će biti najbolji golman lige, a stigao im je i Vukčević.

10. Koji ste vi cigani likovi. Sada kad ste videli da ste bulja kakve nema, a ložili ste se da ste neko ponovo, sada kao vi peti, mi šesti i ti radovi.

Partizan će biti šampion, a ostali neka se poređaju kako im volja.
    Inače tu je jedino istinito da Zvezda stvarno treba da bude peta.

Sad navijate za Vojvodinu, jer ste svesni gde ste. Tako i za Efempe navijate.

11. Partizan će biti šampion, a ostali neka se poređaju kako im volja.

Živi bili pa videli, mi smo možda skontali da smo bulja a vi tek treba da skontate, Jagodina je bre na svakoj poziciji u timu bolja i od vas i od nas.

12. Jagodina je bre na svakoj poziciji u timu bolja i od vas i od nas.

Od vas jeste, to ne sporim. Znam ja naš kvalitet koliki je. Jedino Vojvodina može ravnopravno protiv nas da igra i to prvi put ove sezone, mada Vojvodina ume da odigra loše manje utakmice.

Ne znam. Nije ni poenta to što sam napisao, nemam pojma šta će biti, ali nikada neću navijati za jebenu Vojvodinu da uzme bilo šta kod nas jer navijam za Partizan. 6 godina je izgleda ostavilo nesagledive posledice kod vas.

13. Шупичку материну са теме навијачи клуба основаног у Загребу. Мња :*

14. Џони, пријатељу стари. Ево нас опет, само сад после Звездине утакмице, и?

Да кажем да смо несрећно испали, да смо били бољи, да смо промашили пенал..иначе, ко зна шта би било.

Оћу курац, на терену су говњарски мали педерчићи који нису могли ове радиоактивне јаднике да прођу, заслужено смо испали, енде.

15. Naravno da ste zasluženo ispali, ali to je tek početak. Kurčina od jedno 20 bodova kaskanja za nama vam tek sledi, 7 godina bez titule, treće ili četvrto mesto i prozivanje kakvo još niste doživeli. Zatvaramo vas ove godine.

16. Ove godine ponovo mokrenje po zvezdani.

17. Аха, па и ви сте у истом курцу као и ми..видећеш кад дође следеће коло ЕЛ, мислиш да улазите у групну фазу?

Војводина и Јагодина ће са прве две позиције пишати по близанцима из Београда..марк мај вордс!

18. Игру не бих коментарисао, само бих да се осврнем на навијање. Јебем матер и Чеди наркоману и Вељи Дуњићу, и Урошу Мишићу. За све ми пуца курац и желим вам свима да трунете у затвору пичка вам материна малоумна. Јебено цео стадион наложен, чека се да са шипке крене песма и они крећу са песмом о јебеном Чедомиру. Поцркали сви дабогда.

+ 1989

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.