Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Obriso čovek sa profila.
Je l' me zajebavaš? Je l' ovo sigurno pravi profil?
Nisam siguran da li je pravi profil ali me ni malo ne bi cudilo da jeste.
Slika mu je ista kao na pravom profilu, tako da me ne bi čudilo. I Milunovićeva slika je sa njegovog profila.
Ne bi ni mene čudilo, ali se potajno nadam da nisu baš tolika govna od ljudi kao što su govna od igrača.
е ово. не могу описати колико ме то створење нервира, кад сам видео да је ушао на почетку другог полувремена осетио сам мучнину у стомаку, праву правцату мучнину. овај пањ, ова сподоба од "фудбалера", овај дегенерик све ради цеваницама, он прима лопту цеваницама, он води лопту цеваницама, он шутира цеваницама, он је пола човек пола цеваница. једино место где бих га са уживањем гледао како игра је минско поље
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/237796/Zvezdin-vozac-zaboravio-trenera-Stojanovic-kroz-publiku-otisao-u-svlacionicu
ČOVEK ZABORAVIO TRENERA POBEDA JEBENA
Jebote, koj je kurac sa tim vašim vozačima?
Meščini i da su posle derbija zaboravili dvojicu na JNA, sjedili ljudi ispred stadiona ko siročad.... Ili se varam?
Ne varaš se.
Ionako se pola ovih ne vidi na terenu, ili bolje da se ne vidi.
Јаооо кад се сетим да је Вешовић најављиван као нови Савићевић, још га је Дејо хвалио, као има да буде најјачи, курац, палац... дечко једино уме да трчи напред-назад, нема технику, нема дриблинг, потпуни курац од играча. Уз то је тешка сељачина и дегенерик.
Исти случај и са Касалицом. Уз то да су он и Вешо уједно и највећи шупци, у смислу да само падају, симулирају и кукају судији. Ал' то је ваљда зато што су Црногорчине јебене.
nemoguce je samahine da od 30ak mladih igraca koje ste doveli u zadnjih 4,5 godina ni jedan nije ekstra klasa. ako je tako onda ste najveci baksuzi u istoriji fudbala. ispada da je bio dobar samo darko lazovic. jel on i dalje povredjen?
za džonija, kad navrati
http://www.dodaj.rs/f/1i/Fb/4Zq0T0Wx/nisam-ga-ja-uzeo-njeg.jpg
Јесте, мислим да га неће бити пар месеци.
Што се тиче тих младих, то је све курац. Ти фазони као "правимо млади тим за будућност", "пружамо шансу играчима из наше школе", итд. су опет понављам - курац. То су чисто изговори кад се нема кинте, а и што наши стручњаци мисле да је довољно да само убациш неког талентованог клинца и да ће он после годину-две да постане играч.
И довели смо у протекле 2 године лапо младе репрезентације и опет ништа. То је зато што не може да се има 6-7 младих у стартној постави. И било је ту потенцијала, Миливојевић, Мијаиловић, итд. али не могу они да буду основа екипе. Уз то што су доведени само да се што пре утопе преко... ал' свеједно.
Све је то проблем лошег рада у Звезди на свим нивоима. И јебеш га...
'де си самхаине кућо!
пала ми је на памет идеја да оснујемо неки фонд, као они јевреји што су купили максимовића, да прикупимо паре (капирам да ће ту и хуманитарне организације помоћи, разумеју људи) и купимо касалицу, а онда да га уваљујемо тимовима по исланду, малти, јерменији и то. нек' се мучи говно мамицу му јебем.
Zvezda ima ove godine da osvoji titulu. Aman sto posto. Partizan će bidne drugi, Voša treća. AMIN
Одличан текст
vukan savicevic ce biti igrac i po
I ja mislim, a još kad bismo ga zadržali ovu i sledeću god. jbg on ima sad 19, šta, sa 21 možemo da uzmemo lepe pare, sigurno veće nego sa 19, i još nam koristi do tad.
Hehehe, nije da ne bih uplatio pare u fond... :)