FK Crvena Zvezda

1. близанцима из Београда

Da bi neko bio blizanac mora da deli makar neke karakteristike. Mi nemamo ništa slično sa vama.

Promenite ime teme u FK Vojvodina, pa navijajte za Efempe i Vojvodinu.

2. Vama je prešlo u naviku da odjednom promenite tim za koji navijate.Sad očekujem da odete na vošinu utakmicu i raširite transparent "Bato legendo" olololo
    I neće skoro niko osim večitih osvojiti titulu ne zavaravajte se mada bi ja lično voleo da se i partizan i zvezda malo trgnu.Ova liga iz godine u godinu postaje sve smešnija i smešnija nije vojvodina bolja nego što je bila pre pet godina nego su zvezda i partizan uništavani od strane raznih đurića i lukića i došli u sitvaciju da rečenica "danas svi igraju fudbal" bude hit evropskog leta.

3. Е Ђони, Ђони....лепо је што си толико оптимистичан. Али реалност је другачија.

4. Džoni, mislim da te Kimi (onoj što ga zoveš vođa lololo) zvao na groblje,
    Aj sikter sa naše teme (citiram te)

5. Što, ovde je baš lepo gledati kako navijate za Vojvodinu i smejati se tome.

6. Vuče srce, vuče... Ma neka te, ljudi smo nismo pogrebnici ;)

7. nego možda samo da se javiš Kimiju, da se ne naljuti, pa dođi opet

8. Znači ono, sve je palo u vodu i ostao je Kimi u moru besmisla koje spominjete već 20 godina.

9. on i velibor dunjić, a sad SIKTER

10. Oprostite nam našu ružnu prošlost lolololololo

11. Kada se pokajete zbog svega, onda ćemo prestati da vas zajebavamo, ovako ćemo vam bulju pomerati po ceo dan.

12. da sam otisao i dao pare da ce biti sumnjiv penal za zvezdu sada bi pare namlatio.a rek'o sam...

Da bi neko bio blizanac mora da deli makar neke karakteristike. Mi nemamo ništa slično sa vama.

a zvezda?

13. A nekako mi puno srce kako smo vas isponižavali svih ovih godina i totalno izdominirali nad vama.

Vezali smo vas, pa smo vam radili ti-beg, pa smo vam onda u usta stavili bol-geg, u pedu smo vam gurnuli japanske kuglice i u čkupi ogroman dildo, pa smo vas ostavili tako da blejite istraumirani. Naravno, kurve kakve jeste, svidelo vam se to i hoćete još.

14. zvezda sa zvezdom,veciti derbi.sto bi se reklo,bratski...

15. Reci mi šta je konkretno uradio? Ok, bolji je od ovih pavijana, ali je doveden da pravi razliku neku.

Konkretno je jedini davao kreativnosti ovoj jadnoj ekipi. On pravi razliku, samim tim što je zaista solidan igrač, a pored ovih jadnika deluje kao Maradona da je došao, podmladio se, smršao i skinuo se sa narkotika.
    Nije dečko kriv što njegovo okruženje nema dovoljno fudbalske inteligencije da razume bilo koji pas koji nije pas u njihove retardirane noge dok stoje i čekaju da se nešto desi.
    Ne može da napravi veću razliku kada ima izbor da da loptu Milijašu koji se kreće sporije od moje babe kad ide na pijacu, ili da loptu Pečniku koji će o istu da se saplete, napravi kolut, odigra rukom a zatim izađe u aut.
    Tu ti veću razliku ni Ronaldinjo ne bi napravio.

16. Ne može da napravi veću razliku kada ima izbor da da loptu Milijašu koji se kreće sporije od moje babe kad ide na pijacu, ili da loptu Pečniku koji će o istu da se saplete, napravi kolut, odigra rukom a zatim izađe u aut.

Стојановић је изгледа требао да пошаље Живковића иза гола Черномореца, да маше наизменично дволитаркама Јелена и Лашког кад год лопту добију Милијаш и Печник, можда би је брже и боље преносили.

17. I koji kurac igramo duge lopte?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.