FK Crvena Zvezda

1. Играо је онда у младој, оне године кад смо испали од Украјине и полуфиналу. Али чини ми се да је и у Звезди играо једно време, можда грешим.

2. Koroman je bio u prvom krugu igranja u Zvezdi sasvim zadovoljavajući.
    Ja stvarno ne znam kako je Pižon mađija uspeo da vodi na tabeli sa timom u kom su igrali Guma Bogdanović, Savio, Psiholjub Đorđević, Tutora, Subašić...

3. За младу не знам, мада сумњам јер због његове конституције и уопште стила игре никако не одговара крилном играчу, он је аутентични и аутохони мидфилдер (ака МC, DMC) а у Звезди сигурно није мрдао из оног круга на центру.

Не могу да се сетим који је тренер рекао за Милијаша, оно кад је први пут играо у Звезди, рече: "Овај би био врхунски играч, само да може да убаци из друге у трећу или четврту." Жива истина. Ал то пре него је прешао на другу паклицу и трећу криглу.

4. Psiholjub Đorđević

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАААААА родитељ, своје најбоље издање имао у дербију, он и Клео тандер снова..

5. Јбг, ја се сећам онако кроз маглу, али сигурно је фурао неке мечеве на крилу. Фазон, добије лопту, сачека да му играч приђе и онда се гради и покушава да га одгура пар метара. Могао је да направи дриблинг и пређе играча, али док опет дође до лопте, овај га већ стигне и онда опет...

И могао је бити јак играч, али јбг, није он само овако спор, већ јако му пуно треба и да дода, шутне, итд. Спор у мозак, хехе

6. Пижон је био геније. Ко би рекао да ћу то икад да кажем. Човек је видео да има ретарде у тиму и форсирао је тај италијански стил против сваке екипе. Силујемо док не дамо гол и онда бункер.

7. Реално. Жонпи једино није могао да води звездице у репрезентацији. Али пракса показује да је и ту бољи од овог идиота Михајловића. Што се тиче Звезде, човек је знао да мотивише овде и јебено је био део тима. Пример је она моша и кваран потез када је изнервирао оног дебила из оног тима што смо их победили са 5-2, након пораза од 2-0 тамо или како већ беше. Једноставно, Жонпи је нажалост један од најбољих тренера Звезде још од Зенге. По мом мишљењу, само је Роби бољи.

8. Пример је она моша и кваран потез када је изнервирао оног дебила из оног тима што смо их победили са 5-2, након пораза од 2-0 тамо или како већ беше.

Da bre, protiv Tbilisija, u utakmici koja je napravila Lekiću karijeru.

само је Роби бољи

Moje mišljenje je da svi na Robija gledaju sa previše emocija. I meni je mnogo gotivan ovako, bio je sjajan fudbaler, ali je brate previše tvrdoglav kao trener. Hoće čovek da igra kao Barsa i to je to. Na stranu što nema igrače, on je samo u utakmici protiv Groblja u gostima promenio taktiku. Konstantno je forsirao 4-3-3 ili više 4-1-2-2-1 k'o i sad što igramo. To me neopisivo nervira. I još nije menjao igrače do 85. minuta. Šta može igrač da doprinese (ako nije Solskjer ili Čičarito) za pet minuta?!

9. Брате, нервира, али мора да се игра нападачки ако хоћеш јебено да узмеш титулу. Схватио је на време да мора да створи 50 прилика ако хоће да да гол, али нажалост тај тим није био способан ни за тако нешто. Шта знам, добар је Роби. Макар је имао муда за разлику од ових.

10. Пример је она моша и кваран потез када је изнервирао оног дебила из оног тима што смо их победили са 5-2, након пораза од 2-0 тамо или како већ беше.

Хахаха, ту је био најјачи. Јесте био мало мутав кад треба да се прича, али је опет легенда.

Робијева игра ме је нервирала, смарало је оно додавање и све, али јбг, са њим смо често побеђивали са 3-0, 4-0, итд. Кад смо после Робија напунили неког јебено? И бар смо имали неки свој стил игре, тј. Барсин, али бар није било оно класично - испуцавај, кружи око шеснестерца, па ако прође нека лопта или неко погреши из одбране...

Људи, ми морамо да сватимо да смо дно. АЛИ ДНО! Следеће године ће бити успех ако прођемо неког као ове Исланђане. И то је реално. Ми смо у њиховом рангу. Ранг екипе која игра на пашњаку и има аутомеханичаре у тиму.

И не кажем, ја нисам готивио Пижона и Робија кад су били тренери, али сад тек видим колико нису могли ништа са инвалидима у тиму. И бар су покушали нешто на свој начин...

11. Е то, макар су какав такав ауторитет имали. И макар су имали муда да пробају нешто. Ово све као да немамо тренера. Полуаматерски.

12. Хоћу да кажем да смо тада макар покушавали нешто, а не као сада, ако нас усере.

ЕДИТ: Тада су због тога и играли бункер против нас, јебига, другачије им је било знатно теже, а сада нас надигра ко хоће. Поента је да смо давали више голова против бункераша тада, него што сада дајемо против истих тих екипа које се надигравају са нама.

13. Гума Мађија и његов чувени центаршут за 5:2 против Динама из Тбилисија.

http://www.crvenazvezdafk.com/sw4i/thumbnail/200-vladimir-bogdanovic.jpg?thumbId=1364&fileSize=71514&lastModified=1320848390000&contentType=image/jpeg

Трагедија је што сад имамо бољи тим него тај који се једва скрпљен 2009. године, који је Пижон водио, а играмо као Смедерево прошле сезоне.

14. Трагедија је што сад имамо бољи тим него тај који се једва скрпљен 2009. године, који је Пижон водио, а играмо као Смедерево прошле сезоне.

Na papiru, da. Ali ne priznajem da je neko bolji od protivnika ako konstantno loše igra. Može jednom do pet puta u sezoni da se odigra klimavo, kao Bajern npr. ali gleda se prosek, tj. rezultati. Ne znam kako dajemo sebi za pravo da proklamujemo sebe za kandidata za titulu. Kvota danas na dvojku 1.40! 'Ej bre! Protiv koga? Javora koji nam je dao 4 komada, i mogao bar još tri. Realan rezultat je danas bio recimo 7:3 za njih.
    Mi da nismo imali rupu od golmana tada preslišali bi i Slaviju iz Praga.

15. ААААААААААА ЈЕБАЧ ГРОБАРЕ ААААААААААА САМО МРАЧИШ ТИ НЕ ВОЛИШ ЗВЕЗДУУУУУУ АААААААААААААА ПИЧКО ЈЕДНА ЗВЕЗДА ЈЕ СТУБ СРБСТВА НЕМОШ ТАКО ДА ПРИЧАШ АААААААААААА СЛЕДЕЋА СЕЗОНА ААААААААА

Набијем вас на курац све редом, ај ми још једном нешто реците има да вам кућу запалим.

16. Јебач, ја ти никад нисам рекао ништа, мојне мене у тај кош.

17. Добро, тебе онда нећу набијати на курац.

18. Једноставно, Жонпи је нажалост један од најбољих тренера Звезде још од Зенге. По мом мишљењу, само је Роби бољи.

Пре две године сам причао нешто слично и био напушен. Не, него је распали Кратко Останић бољи, у пакету са Чедомиром Јаневским! И у репки су му увалили врућ кромпир, то му уопште није требало, није он крив што наш сакати голман не уме да ухвати лопту која путује четири минута са центра игралишта.

Набијем вас на курац све редом, ај ми још једном нешто реците има да вам кућу запалим.

У свему си био у праву, не може се од тога ни десно ни лево, него дедер запевај нешто да нас туга мине..

19. Неко је споменуо Мирића

http://s.tf.rs/2012/02/01/Untitled-12.jpg

АХХХХХХХХХХХХХХАХАХАХХХХАХАХА фаца

добродошао у клуб, седи удобно се смЈести

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.