FK Crvena Zvezda

1. добродошао у клуб, седи удобно се смЈести

Realno, ni za klupu nije...a kamoli više od toga...
    Damo pare za 5 igrača po 200 000 u proseku, pa bolje dovedi 2 proverena za po 500 000 mamu ti ludu ja. Tekmu nisam gledao, bio na nekom ručku, ali ću svakako reći samo ovo...
    JEBIII ZVEZDOOOO GLUPEEE DELIJEEE!!!

2. YeahBatch
    ААААААААААА ЈЕБАЧ ГРОБАРЕ ААААААААААА САМО МРАЧИШ ТИ НЕ ВОЛИШ ЗВЕЗДУУУУУУ АААААААААААААА ПИЧКО ЈЕДНА ЗВЕЗДА ЈЕ СТУБ СРБСТВА НЕМОШ ТАКО ДА ПРИЧАШ АААААААААААА СЛЕДЕЋА СЕЗОНА ААААААААА

Набијем вас на курац све редом, ај ми још једном нешто реците има да вам кућу запалим.

Знао сам да ће бити хаос кад је Крнета ушао. Негативно је утицао на Лазића, зато смо и примили трећи и четврти гол. Лолололо

3. JEBIII ZVEZDOOOO GLUPEEE DELIJEEE!!!

Годинама пружају све очајније и бедније партије а Делије их бодре све јаче и јаче, све су бројнији и бројнији..Контам, можда им сметају, имају трему пред њима, ваљало би нешто променити, као на пример ДА ИХ БОЈКОТУЈУ ЈЕДНО ПАР КОЛА СЕРЕМ ИМ СЕ У УСТА МАНЕКЕНСКА

Негативно је утицао на Лазића, зато смо и примили трећи четврти гол. Лолололо

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ваистину лолололо

4. TREMU?!?!?! Jebo ih ja, ja igram (dok sam trenirao) pred 100 ljudi, derbi protiv MAČVE IZ ŠAPCA na Lagatoru, pun sreće mene došlo sto ljudi da gleda, njih gleda pun stadion, ljudi ostali i na ulici nisu mogli da uđu na tekmu...gde je tu normalno!!! Doveli 4 štopera i prime 4 gola od Javora!!! Ponavljam od onih 5 min. što sam bacio pogled na strimu, Onjilo je ojebao za sve Zvezdine igrače. Jebite me u dupe ako budem išao da gledam neku tekmu. Puca mi kara sve u šesnes!

5. Šta mislite, do kog kola će Sejo Kalač da dobije otkaz, i ko će da ga zameni? Ja tipujem na sledeće kolo jer nam u goste dolazi Jagodina koja je u ovom trenutku kvalitetniji tim od nas. Što se zamene tiče biće neki Stojadonićev stranac, pošto je red na njega da bira, tipujem takođe minimum 2 promene trenera ove sezone.

6. http://youtu.be/9VqBd-oylUk

Već godinama mi primamo ovakve golove kao što su drugi i četvrti. Samo Dijara ih je dao bar četiri. Najobičniji pas u prostor izbacuje celu ekipu. Tragikomedija.

7. Cigosi, jedna mala digresija.

Gospodin Dusan Mrakic , potpredsednik FSS je danas podneo ostavku na tu funkciju. Evo sta je tom prilikom rekao:

Podnosim ostavku na mesto potpredsednika FSS. Više puta sam ukazivao gospodinu (Tomislavu) Karadžiću da Srbija neće imati ni kvalitetno, ni korektno prvenstvo sve dok se ne sredi stanje u sudijskoj organizaciji

A evo sta je izjavio pre tri godine:
    http://istinomer.rs/akter/dusan-mrakic/

Posebno obratite paznju na crvena slova. Prema tome, sve dok sami sebi budete skakali usta, sve dok budete spinovali, izvlacili stvari iz kontesta, sve dok budete gledali na pravdu selektivno, punice vas buranija, sluzicete za sprdnju i niko vas nece uzimati za ozbiljno.

8. Ko me jebe što sam budala da opet pratim domaći fudbal i da se palim, mest gledam Bundesligu 4 meča plus pregled kola svaki vikend i aupičkumaterinu.

9. Не, пуниће нас буранија и служићемо за спрдњу док се не направи реорганизација у самом клубу, од најмлађих категорија до првог тима, од врха управе до оне чистачице која чисти ВЦ. Када будемо почели да правимо и форсирамо играче из сопственог омладинског погона који ће знати за који дрес играју и који ће за исти гинути, кад будемо изашли из огрономог минуса и кад атмосфера у клубу буде нормална, кад будемо имали играче који нису физички и ментално лимитирани, када будемо (ако баш мора) доводили странце који праве разлику а не који су испод просека и које можеш наћи на сваком ћошку. И тако даље, и тако даље.

Тренутно, Звездин највећи проблем ( зашто не може да узме титулу) је што је Партизан само мало мање очајан. Ни Толе, ни завере, само то..

10. Када будемо почели да правимо и форсирамо играче из сопственог омладинског погона који ће знати за који дрес играју и који ће за исти гинути

Јесте да... Једино за шта ће фудбалер да гине јесу паре, те приче о љубави према клубу можете да окачите о курац заједно са све фразом "гинути за дрес".

11. Sreća naša što su Partizanu u upravi tolke lopurde kolke jesu, koje prodaju sve što neko oće da nosi, bili bi inače svetlosnim godinama ispred nas.

12. od Kurcomoreca, kao krune, a to traje 20 godina, i jebenog Dunjić jebemmusvenasvetu Velibora duvajtemisvevođesevera Velje - kao svrša po kruni zakleh se sebi sledeće:
    NEĆU KROČITI NOGOM VIŠE NA MARAKANU DOK SE SVE, AKO SE IKAD. NE PROMENI
    A do tada
    http://www.youtube.com/watch?v=QzHw_-35A3k

I samo da, oproštajno, serbskom genetskom otpadu, koji se kao lakmusom identifikuje tako što navija za partizan, poručim
    MI SMO BAR NEKAD BILI NEŠTO - VI NIKAD

13. Јесте да... Једино за шта ће фудбалер да гине јесу паре, те приче о љубави према клубу можете да окачите о курац заједно са све фразом "гинути за дрес".

Не него ће да гине за џакове кромпира, наравно да ће гинути за ПАРЕ, али сигурно има разлике између неког домаћег клинца који навија за Звезду и коме је Звезда у срцу и коме је Звезда дала све ( тешко ми је да замислим ал ајд) и тамо неког распалог парагвајца који је овде дошао преко ВХС касете а има астму и пати од депресије.

Уосталом, ово није моја измишљотина и лупетање, ако ништа друго овај шугави Партизан избацује сваке године неког вансеријског талента (не само за наше просторе) који им се одужи добрим играма а касније и новчано. Зар треба још неки пример осим Марковића и ево сад Митровића? Па они ГРИЗУ за тај Партизан! А донели су клубу брда пара! А где су остали..

Кад се сетим само, онај Евандро добија 10х већу плату од свих саиграча а срце оставио кући на клавиру, игра ко жена нека, моли Бога да га купи реномирани клуб из румунске друге лиге и да бежи одавде што пре. Боле га ђока.

Омладинска школа је САМО ЈЕДАН од неопходних корака ка оздрављењу ове цркотине од клуба, а ми сви заједно има то да дочекамо никад.

Задња генерација која је ишта ваљала и где су више-мање била звездина деца је она под Зенгом, тад смо задњи пут и узели титулу..Случајност? Ма важи.

Sreća naša što su Partizanu u upravi tolke lopurde kolke jesu, koje prodaju sve što neko oće da nosi, bili bi inače svetlosnim godinama ispred nas.

Управо.

14. https://www.facebook.com/crazynorthuzice/posts/619665298067814

Енциклопедијски пример трансферчине.

15. Аман, људи, који вам је курац? Како смо добијали те утакмице, ни сам Пижон не зна. Више пута смо на чисту срећу уваљали гол, а чак и кад бисмо га дали нормално, следио би бункер. Тако је играо и на страни и код куће, против сваке екипе, па и оних најбеднијих. Бранили се по 70 минута на Маракани, било је само питање времена кад ће престати да нас сере. Дошле две такве утакмице и дали му ногу. А о репрезентацији да на причамо, довољно је да се сетите пораза од 3-0 у Београду од ЕСТОНИЈЕ.

16. хахахахахахахахахахахахахахахахахахаХААААААААААААААААААААААхаааааааааааааааааааааааааааааааааааааХААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАхахаххофхњогх3оехг

17. Бар је имао 2 бода предности које је Кратко прокоцкао за 2 кола.
    Против Естоније је било фазон данас си дошао, сутра састављаш тим.
    А са младом реп што је играо у финалу? А она пета против Арсенала? А 300 милиона непријављених.. :(

18. Како смо добијали те утакмице, ни сам Пижон не зна.

Како како смо добијали утакмице? Па Гума Богдановић је био Жонпијево тајно оружје. :))))))))))))))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.