FK Crvena Zvezda

1. SiM

Бар је имао 2 бода предности које је Кратко прокоцкао за 2 кола.

Кратко јесте био очајан, гори 3 пута, али ја сам убеђен да би и са Пижоном испустили предност до краја.

2. A kakva bre naša deca, sve to željno. Eno ga mali Janković zinuo na Romu, voza džipa, sad će da šetka po Parmi. Vujadin Savić ucenjuje Zvezdu sa 17 godina, hoće da bude prva postava, eno ga propada po jEvropi. Stojković desni bek, mega talenat, igra u Čuki jer mu isplaćuju tih 200 evra... Hoćete još?
    I ovi što su ostali, ne igra samo srce, moraš nešto da znaš:
    Ožeg zaigrao, poslednji gol dao Olimpijakosu u prijateljskoj, Mićko opikao jednu sezonu solidno, drugu ga smestili na klupu, kad je ulazio nije mogao da se sastavi. Mihajlovića pustiš pet minuta, on dobije crveni. Filip Đorđević vola nije mogao da ubode, kruna karijere u Zvezdi mu prečka protiv Rendžersa; te priče da sad kida me ne zanimaju, kao ni Barkos ni ostali; u Zvezdi nije imao veze, tačka.

Kakvi klinci, kakvi bakrači. Da nisu pravili astronomske dugove, krali i plaćali Tričkovske i Salase, mogli su da nakupuju cigane i istrošene Poljake k'o APOEL i da karaju LŠ. Mršukurac.

3. Dok se Zvezda ne privatizuje biće samo gore i gore...

4. Kuku mene majko moja...

5. S vremena na vreme osetim potrebu da napišem ponešto u cilju edukacije ove pokemon generacije.

Pazi vamo, nisam ni ja nešto mnogo star, ali pratim Zvezdu na dnevnom nivou od trenutka kad je počeo sunovrat srpskog fudbala. Moglo bi se reći da nikad i nismo imali neke heroje, one koji su nešto posebno ginuli. Našlo bi se nekoliko imena, ali to su često sjebavali na drugi način. Doduše, činjenica je da je svaka sezona imala nekog svog u koga su navijači verovali, ali kasnije bi se ispostavilo da je to tako kliše i prolazno.
    Možda bi trebalo pomenuti vreme kad su Anto drobnjak i Nenad Maslovar igrali, Jovičić, Živković i Njeguš, malo Drulić i Pjanović, Zengino vreme, verovatno najmanje loše...ostalo je truba totalna.
    Činjenica je da Partizan mnogo organizovaniji klub nego naš, i da ima puno bolje i suptilnije političke veze, a ne ko mi da pravimo sastanke kluba i vlade krute jebo. Činjenica je i da je Partizan poslednjih godina znatno manje loš nego mi, a i kad im zatrebaju sudije mogu i to da odrade ko od šale.
    Fudbal nam urnišu menadžeri, a u Zvezdu mogu i ja da dođem za 10000 evra i dobijem ugovor na jednu godinu. Upravo zato nam se dešavaju neke trulje od igrača, a i od trenera. Pa ljudi nama je vodio klub sa klupe ko god je stigao jebo te ljeb.
    Veliki problem su i navijači kriminalci koji žele da učestvuju u upravljanju klubom i rade to poprilično uspešno.
    Neki izlaz iz tunela ne vidim, osim da igrači zapnu koliko god mogu, a to od ovih manekena ne možeš da očekuješ pošto jednom Černomerecu ne mogu da daju gol na Marakani. Naravno Sejo Kalač bi morao da se uozbilji, a ne da pljuje preko novina džiberski one koje vodi.

Bez obzira na sve, skoro sam uvek gledao samo nas, i analizirao Zvezdu. Boli me đon za Partizan. Lepo je kad si prvi, ali ostaje gorčina kad znaš da je to zato što si manje loš. Merilo je Evropa.

6. Стеване, постоји могућност за такав сценарио али отерати тренера који је као играч задужио овај распали клуб и то у тренутку кад имамо бодовну предност је самоубиство и доказ да су овај клуб водили, и да и даље воде,мали људи. Шта,добијао је утакмице са по 1:0? Кога боле лево јаје,шта као Партизан није тако никад узео титулу?
    И треба да нам се дешава ово што нам се дешава. Отерајте Калача и доведите Достанића да нас ишчупа из септичке, и обавезно напушите Нинковића па га испалите за кинту, онда за 300 000 месечно доведите неког Пакистанца преко ВХС касете матер вам неспособну!

7. Одлична бања, деле бесплатно малине и паприке и шаљу по бурек.
    Има нешто слично и у Новом Пазару, то је јако близу, знам човека који може да ти намести 10 дана олинклузив за џак кромпира и шаку ничега.

8. Ne treba. Bio Pazar ovde. Tole završio sve.

9. Ма знам, било на Крајм Инвестигејпшн.

10. Ove godine jedno 30 razlike.

11. А то можда у некој необавезној баскет лиги за затворенике..

12. Pa ne. Biće 10 razlike između Partizana i Vojvodine. Vi ćete biti 7. ili 8.

13. Čime? Predzadnjeg igrača ste prodali Anderlehtu za smešne pare, zadnji koji vam je ostao, Ilić, će još malo da umre. Ostalo su sve mož' da bude i ne mora fudbaleri, i Aksentijević. Nećete se ni vi leba najest, ne sekiram se.
    Žalosno je što nama to opet nije dovoljno.
    Đura Kajzer Soze, zli genije.

14. Могли би медатори да забране Џонију да постује на теми, смара за медаљу.

15. Samo se vi tešite. I ovakvi smo pet svetlosnih godina ispred vas. Taj Saša Ilić sa 36 godina ima više života u sebi od Ninkovića i Milijaša zajedno. Nikada niste imali lošiju ekipu. Usraćemo vas.

16. http://youtu.be/Cu1JMbSLPvc

Aj čeknite još malko, pa ih onda povadite...

17. Ne mogu da gledam klipove sa ju-tjuba na poslu.
    Zabrana.

LJULJAJ JAVORE!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.