FK Crvena Zvezda

1. A mož da podjebavaš, to može,a? lolo

2. Fudbal nam urnišu menadžeri, a u Zvezdu mogu i ja da dođem za 10000 evra i dobijem ugovor na jednu godinu.

Па мисли да смо већ имали неколико таквих играча још крајем деведесетих. Је л' се сећа неко оног фантомског играча, нападача, Владислава Мирковића који је у Звезди играо од 1999. до 2004. године. Први пут сам га приметио на утакмици против Обилића на Врачару кад је било 1:1 (још је Аркан био жив, Обилић нам је уваљао гол у 96. минуту). Тада је имао 24-25 година, дошао је ниоткуда после бомбардовања и још мистериозније нестао из клуба. Иако на Википедији пише да је био у клубу до 2004. године, као и да је дошао из Могрена 1999. године, али после 2001. га уопште није било у екипи. Више га је било на сплавовима са Аном Николић него на тренинзима.

3. Nisu mi još to zabranili, mada ovo je Grobarska firma, pa plivam al' kad dođe neki vaš za Generalnog najeb'o sam :)

4. Море, Џони, кад Човке реагује, има Вучић да те позове на "информативни" разговор као што ће да зове Толета кад се овај врати са одмора. Лололо

5. ХАХАХАХАХАХ БАЈКО ЧАРОЛИЈО!

Е живо ме занима ко пише ова саопштења за Звезду,волео бих да попричамо мало, да видим ту њушкру. Ако је Човке да му ископам оно једно здраво око.

6. Nego oće Bajko malo na B92?

Neće naravno. Nije Partizanov igrač.

7. Ако дневно постујеш 47 пута на овој теми јел то значи да си притајени делија скривени циган :)

8. Možete to tako da protumačite. Ipak ste poznati po pogrešnim tumačenjima pa ništa novo.

9. ЋОКИ ЛЕГЕНДА ОПЕТ САОПШТАВА

10. ЈА САМ САМО ДОШАО ОПЕТ ДА ЗАМОЧАМ СТУБ СРБСТВА

11. Copy Lukić
    Paste Čović

12. http://static.mozzartsport.com/img/news/d/9/3/13763124736065.JPG

Vidi ga ovaj teletabis.. Mnogo me podseca na Di Kaprija, svi znate na koju sliku mislim.

13. Juče me pita ortak šta se dešava na utakmici. Ja mu kažem 2-2 je, evo ušao krneta, najebali smo. Nije ni diliveri riport stigao, primili smo gol lololo

Čini mi se da je stojanović dobio nervni slom juče. Sad je tek video gde je došao. Ne razumem samo pljuvanje milijaša od navijača, ipak je lik mogao da igra negde u inostranstvu, kakav god da je kornjačoid, ali je došao ovde.

Najineresantnija stvar je svečana loža, tj ona terasa gde su blejali džaja i ćoki

EDIT: http://www.mojacrvenazvezda.net/69708/2013/08/12/onjilo-u-zvezdi/#.Ugj-qJIvmvw

Još jedan crnja....

14. Ma boli me više kurac, jeb'o ih sad Onjilo. Da su ga doveli pre dva meseca možda bi dao gol Černomorecu a ne nama. Sad su našli da se pojačavaju.

15. Не сери Џони, Звезда ти је у срцу..као што је и у грбу твог званично омиљеног тима опаааа

Оњило добродошао у клуб седи удобно се смјести, док не вратимо дуг спаваћеш на цести

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.