Па наравно да је Вешовић незаменљив кад једини има снаге да трчи 3 утакмице, мада има мањак мозга и разноврсности у одабиру дриблинга, ал добро није он Маикон ил Алвеш.
i bez Milijaša, možda bi i ličili na našto, još kad bi im neko rekao da utakmicea traje ako ne 90 a ono 73 minute pa da toliko moraju da trče, ma kup je naš.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
al zato ninkovic jebe
Треба да купимо овог голмана.
http://www.youtube.com/watch?v=CYTdLrYPpuA
bace a ko ce onda da nam navijace brani
Нинковић #33
+1
+1
-1
Videćeš da će Onjilo biti najbolji špic u nas. Kad ti kaem.
A ono što me najviše plaši...
Nama je Vešović NEZAMENJIV
protiv nas je znao dati a sad ne zna
Jel ono Bajko igra u našim gostujućim?!
http://sport.blic.rs/data/images/2013-08-17/369742_navijaci--zvezda--jagodina_f.jpg?ver=1376758328
Па наравно да је Вешовић незаменљив кад једини има снаге да трчи 3 утакмице, мада има мањак мозга и разноврсности у одабиру дриблинга, ал добро није он Маикон ил Алвеш.
samo steta sto ne nastupa za atletski klub crvene zvezde.
Kad bi Bajko znao reći "MOJA" pola igrača ne bi ni išlo na loptuk koja pada u peterac, pa bi valjda vremenom i on skontao da je treba vatati.
lik je mogao kitom dati gol.jako su ga ometali.bajko kulijana na liniji.tu loptu da niko ne udari,zajebano je...
ŽIV MRĐA SUNCE TI POLJUBIM, UŠAO U VIŠE ŠANSI ZA 15 MIN NEGO DAUDA U 4 UTAKMICE
Колко е лепо кад нема Касалице на терену. Још кад не бих гледао Вешовића и Младеновића, ове утакмице би биле подношљиве за моје нерве.
И Бајко је опет ојебо проценом, јебем га уста наркоманска.
i bez Milijaša, možda bi i ličili na našto, još kad bi im neko rekao da utakmicea traje ako ne 90 a ono 73 minute pa da toliko moraju da trče, ma kup je naš.
NAŠ JE BAJKO BOLJI OD BUFONA.
Mož' mi da pričamo šta oćemo ali Vešović je ojebao ovu utakmicu.
Ову. Али ће зато зајебати ствар у следећих десет.
Onaj osjećaj kad lopta ide prema bajku ili u radijus 15 metara od njega, pa kad me žigne- neprocjenjivo
Е то, Мрљо. Сјебах здравље због овог јебеног фудбала.