FK Crvena Zvezda

1. Помозимо Вешовићу да купи леву ногу.

2. Помозимо Вешовићу да купи леву ногу.

Da nismo u krizi, pa i malo mozga da mu uzmemo, kakav bi to igrač bio...

3. Можда би био нови Дејо Савићевић као што су причали пре три године.

4. Можда би био нови Дејо Савићевић као што су причали пре три године.

Tako je, kad maštamo, maštajmo sa stilom. VEŠOVIĆ GENIJE, SA ĐAVOLJIM DRIBLINGOM

5. dzoni auditore
    Mož' mi da pričamo šta oćemo ali Vešović je ojebao ovu utakmicu.

ово јесте тачно, поштено, ако се пореди с његовим претходним партијама. проблем је сад што ће да има алиби за једно седам наредних ако поједе говна, а хоће, он је опет одиграо добро против јагодине. ја гледао само прво полувреме, и да га јебем, мени оно делује добро, знатно боље него против јавора и черномореца. чак је и младеновић успео да убаци две добре лопте у шеснаестерац, што ме је импресионирало, добро није ногу поломио. нинковић ће тек да покаже да је класа за наше ливадаре, а и овај оњило би могао да уради нешто у тандему са даудом или мрђом.

6. Ali, ali kada je moj ćale provalio da Vešović zna samo u desno da zalomi i opet uspe da proda tu foru protivniku. E to je havarija.

7. YeahBatch
    Треба да купимо овог голмана.

Ја мислим да би требало Крнети да забранимо да игра фудбал. Чим је он тандему са Лазићем, негативно утиче на њега па је Лазић претерано нервозан, греши и он уз Крнету и после се стално свађа са Бајком, не могу да га смире после утакмице. :)))))))))))))))

8. Сад неки протест опет

9. Ладно Партизан кикснуо.
    Јесте сад пуни оптимизма? Узимамо ли титулу? Оћемо продати Крнету за пет милки Ситију? Идемо ли у ЛШ?

10. posle pobede nad jagodnom i kiksa partizana,doaze pantelic,stankovic,jovanovic i na pozajmicu neko iz barse.mozda i inijesta i osvaja se kup 100 posto.

11. YeahBatch
    Ладно Партизан кикснуо.
    Јесте сад пуни оптимизма? Узимамо ли титулу? Оћемо продати Крнету за пет милки Ситију? Идемо ли у ЛШ?

Na stranu kradje, namestaljke, penali, ofsajdi i sve to, tu smo ista govna i jedni i drugi, ali mi za sad delujemo daleko bolje od Partizana. Ako uporedim igru ove godine sa prethodnom i jos ponekom, ovo i lici na nesto.

Ninkovic toliko odskace po fudbalskom znanju od ostatka tima, da je to sramota. A cini mi se da jos nije pokazao ni 20 posto.

12. Ninkovic toliko odskace po fudbalskom znanju od ostatka tima, da je to sramota. A cini mi se da jos nije pokazao ni 20 posto.

AMIN! vjerovatno neće ni pokazati, nema potrebe, a nema ni sa kim da odigra... realno, i ronaldo da dođe, a da nema kome dodati ne bi pokazao više od 20% svog talenta...

nego, gleda sad ajaks-fejnord i ne mogu se načuditi kakav dobar fudbal gledam... dođe mi da više nikad ne pogledam neku utakmicu domaćeg tima...

13. Дал' се неко исцимао да направи ово!?

14. У нашој лиги треба кажњавати играње бункера новчано, сигурно би се поправио квалитет.

15. Nalete mi pesma na cd-u dok sam se vracao kuci sa beerfesta, pa se setih ove izuzetne sprdnje! Jebote, nas soma na tribini, skaci, luduj, pevaj! mislim da je jedno pola sata minimum isla ova pesma...

Konobaru daj donesi za igrace, malo mesa i kolace!! :D
    http://www.youtube.com/watch?v=oC8a2leXclI

EDIT: Jeste lepo videti prilicno popunjen ili pun sever, ali ne moze da se poredi navijanje sada i kada je bila saka jada ljudi, koji su znali za sto dolaze, da izgube glas, odgledaju tekmu i vrate se kuci.. Realno, znali smo da smo katastrofa, nista ne ocekujes, odes na tekmu da se izduvas 90 minuta...Milinka...

16. А све деца у просеку од 16 година. Згадило ми се, не идем одавно..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.