FK Crvena Zvezda

1. Није Шавија, Пеђа је -_-
    Пиша псето по сиротињи лоло

Шазнам Цокулићу, давно сам баталиЈо шипку :)

2. давно сам баталиЈо шипку :)

Ђука је лолол :Д

3. ПАРТИЗАН И СРПСКИ У ИСТОМ РЕДУ ХА, ХА, ХА, ХА, ХА!

4. Прочитах Толетово саопштење. Тужно, није тужан толе, него је тужно што се лопови међусобно препуцавају и серендају. И што је најгоре од свега, у праву је за доста ствари. Није он крив што Звезда грца у толиким дуговима, нији ни крив што не улазимо у Европу, јер ми у Европи само потврдимо да нисмо за њу и да треба да сисамо курац на другом месту ЈСЛ.
    Неће нама бити много боље ако отерамо Толета, можда узмемо неку титулу и то је све, од Европе ни Е нећемо видети, евентуално можемо да будемо топовска храна у некој групи ЛЕ.
    Нама може да буде боље ако отерамо говна из управе, само ту је проблем што ће доћи нова говна. Али на крају крајева ни та управа неће бити крива, јебига, и Терзић и Толе и Човић, Ђура Фризура и Лукић, Весић, Џомба и слични су само продукт система, то јест одсуства истог. И док се стадиони, оно говно у Новој Пазови и тако даље не сравне са земљом, макар метафорички, и крене у све то испочетка, нема нама квалитетне лиге.
    Није ни Партизан у бољој ситуацији, само што се код њих то крије.
    Једноставно, не могу да се радујем што се толе усрао, када нам остају ови. Пустила је багра корење много далеко.
    А што се тиче Толетових оправдања, па он у оквиру ФСС-а нема велике трансфере помоћу којих може да пере паре, тако да мора да гради стадионе да би узо кеш. Ништа необично. И Ђилас је направио мост, ако ћемо тако.
    А најтужније од свега је што свака будала зна шта се ради у управи Звезде, Партизана, ФСС-а, и тим управама нико ништа не може. Углавном ће и најебати неко као што је Џаја јер други превише искусно краду. Само, и он је испао сиса што је председник клуба, а заправо нема никакву функцију у истом. Ето тако.

5. јанпи постоји разлика између кк и фк само је иугледа ти не познајеш

6. Tole je pribegao Čovićevom receptu, a cenim da će Čovićev uzvrat biti kolosalan.

Žao mi je što država ne pozatvara stoku. Ja znam kako bih to radio. Samo, ne bih ja zatvarao u ćelije nego u sanduke. Tol'ko!

7. А што се тиче Толетових оправдања, па он у оквиру ФСС-а нема велике трансфере помоћу којих може да пере паре, тако да мора да гради стадионе да би узо кеш. Ништа необично. И Ђилас је направио мост, ако ћемо тако.

Trebalo bi da budes svestan da nijednu nadogranju, savremenizaciju a kamoli izgradnju stadiona nije finansirao FSS nego lokalne samouprave. Tole je obican slamac kurca koji je bio precednik kad su politicari resili da operu pare izgradnjom stadiona.

Шавија скино Милијашу траку????

Posto ste vec zaboravni,mislim da je Tole mislio na ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=dXDDeh8FH6k

Jebote, ne mozete da zapamtite ni sta je bilo pre 5 meseci c c c

8. a vi sto stemarkovica samarali a? to si izgleda ti zaboravio

9. Pa nego kako, zato smo ga i prodali za 10 milki.. Vi ove vase gadjali bakljama pa odose za dzabe

10. Trebalo bi da budes svestan da nijednu nadogranju, savremenizaciju a kamoli izgradnju stadiona nije finansirao FSS nego lokalne samouprave. Tole je obican slamac kurca koji je bio precednik kad su politicari resili da operu pare izgradnjom stadiona.

То јесте ваистину. Поента мог поста није била у томе додуше, него буквално оно "ругала се шерпа лонцу"... Све су бре то иста говна, и ми, и ви, и Караџић и Терзић, Џомба и Џомбице, и сва остала багра која је код нас у фудбалу.

11. http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2012/11/nebojsa-covic-1335402358-154372.jpg

Ćoki: Stadion bi se srušio nego skorela Grobarska sperma kojom polivaju naš stadion već šest godina, držisve a okupu. Hvala im. Od te sperme svima nama koji navijamo za Zvezdu lice deluje manje propalo.

12. delije sta mislite dal je jdoni na strani
    1. LGBT ZABRANJENI
    2. LGBT ZNACKATRAZ

Znaš rasni, možda da batališ LGBT foru pošto je već više puta dokazano u narednih 30 godina na kojoj su pederi strani.

http://i41.tinypic.com/2a7sb5s.jpg

13. djoni dobar ti klub kad vam ga bodi kimi hahaha

14. http://i44.tinypic.com/1z5hekg.jpg

Za naš ovakakav izgled u proteklih 6 godina pobrinula se Crvena Zvezda

15. djoni mi smo bar na tekmama a vas nigde . koliko ti je patlidzan platio da citav dan obasipas vuku ovim glupostima