FK Crvena Zvezda

1. Pa zasto bismo vas prozivali za nekog propalog politicara kad nema nikakve veze sa vama, ili jos gore - zasto bismo u navijackim "pricama" pominjali nekog politicara koji je do tad potpuno nebitan u sportu?
    Kao kad bi nama ne daj boze dosao Dinkic, oces da kazes da nas vi ne bi prozivali za to koliko je para ukrao i koliko je Srbiju unazadio?

Kako nebitan, umeo je on i da osvoji ponešto sa Železnikom, odnosno Refleksom... ili nije bio u CZV pa nije smetao? I nisam rekao "da li ste prozivali nas", nego da li ste rekli UOPŠTE neku reč za njega dok nije došao u CZV?

Ja sam rekao, ali nevezano za sport.
    Manipuliše vama i koristi se vašom glađu za titulom. Ne želite to da priznate, a tako je. To koristi govno jer vam daje neki privid da ćete na kraju uspeti to da uradite. odgovoran je za svo zlo u našem sportu. A ne samo u sportu. Gde god je on bio samo trulež ostaje posle njega.

Prove it!
    Ne možeš samo reći da si govorio.
    P.S. Ne moraš se cimati, na Vuki sigurno rekao nisi, naročito na ovim temama "CZV I PFK", jer su napravljene pre 2 god. a trebao bi reći ranije.

2. Manipuliše vama i koristi se vašom glađu za titulom

ma postali su ko ovce, cim neko zaklepeta oni za njim.

aj kapiram lukica, niko nije ni hteo da udje u zvezdu kada je on usao. njemu bilo dosta i 100 000 jura da izvuce iz zvezde, to su mu bile ogromne pare. lik napravi jos 25 milki dug lololo. na dzajicevih 25. i sad vracaju dzaju sa sve covicem. a gde je tu logika pitam ja vas

3. da li ste rekli UOPŠTE neku reč za njega dok nije došao u CZV?

Nije on došao u CZV. Ugasio je.

4. Ђони само ћу ти рећи НЕ СЕРЕНДАЈ, нашао си најгупљи изговор за спамовање ове теме, као пар наших постова просто НАТЕРАЛИ на то, спемујемо вам тему, мош мислити. Шта као веома те погађа кад напишем ПОСЛАО МИ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОРУКУ ПУТЕМ ВОТСАПА ДА УЗИМАМО ТИТУЛУ ФТЊ или ДАЈ ТИТУЛУ МАКАР БИЛА КУПЉЕНА?

Па мега ЛОЛОЛОЛ

Ако сам написао 2 донекле озбиљна поста написао сам их оном Каменом и јебо ме пас што сам уопште то урадио јер ти изгледа ниси спреман за никакву размену мишљења, чак и кад се не обраћам теби, а и нисам знао да постоји таква врста цензуре и да ту цензуру спроводиш ти. Извињавам се и црко ако више напишем иједан усрани пост на вашој глодарској теми. СреТно спамовање!!!12

5. Opušteno SiM, to je bilo juče. Dobar si ti čo'ek :)

6. SAO ROMA BABO, BABO!

7. ШТА БРЕ ОПУШТЕНО ДОЂИ НА ТРОШАРИНУ СИСО ГРОБАРСКА!

А заболе ме, наћи ћу другу занимацију за убијање времена на послу ако крене овде да прељева :)

8. Neverovatno koliko je ova moja reakcija aktuelna doduše sad je umesto vujoševića karadzić lolo
    http://vukajlija.com/reakcije/19251

9. Dzoni ne trazi alibi za spemovanje, cak i kada deluje da to radi. On je ovu temu spemovao dok smo mi blejali na krstarici sa najlonke_volim nikovima i nismo znali šta spem znači.

10. Poptuno se slažem sa tobom Bushido.

11. Dzoni ne trazi alibi za spemovanje, cak i kada deluje da to radi. On je ovu temu spemovao dok smo mi blejali na krstarici sa najlonke_volim nikovima i nismo znali šta spem znači.

Gde se seti ovog najlonke volim, ja se secam tog nika jos pre vise od deset godina kada sam isao na krstaricu a imalo je jos par nikova sto su bili dan i noc tamo.
    I smarate sa ovim slikama i govnima, imate onu temu za prepucavanja.

12. Само ми није јасно одакле им ове информације ко се са ким састајао, нису ваљда толко ретардирани да прате једни друге :Д

А ко ти каже да нису? Па кад су паре и интереси у питању, свашта ће људи да раде па и то да се понашају као деца која се свађају око клацкалице, љуљашке или места у песку.

13. au koliko je ovo gej zvucalo

14. au koliko je ovo gej zvucalo

Nije. Ovo je onaj mačo fazon jer ima donju crtu. Donja crta je mačo zonfa :)

EDIT: Donja crta je toatlno antifa kučke fazon, a to je mačo.

15. треба да се меша, да гробари иду на ову тему и цигани на нашу. Ја нпр. много некад волим да замочам стуб србства.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.