FK Crvena Zvezda

1. Је л' он има неки уговор са Моцартом кад никад не скида овај качкет?

2. Šeki je uvijek bio budala.

3. Kako su mi neki ortaci onaj potez Kimija nabijali na nos jer je bivši kapiten Partizana to osudio. Eto sada vaša legnda Šeki lepo kaže. Nisam znao da postoji jedan pametan cigan, al eto ga. Dobro, ne pametan, ali proradila jedina siva makar jednom.

4. Jel zna neko zasto je Karadzic bio u zatvoru? Ja sam saznao pre pola cuke, i jedan Grobar i jedan Cigan, obojica stariji mi potvrdili... Sta mislite?

5. Nemam pojma, ali verujem da je neki ono seksualni delikt. Izgleda kao neki pervertido.

6. Jok torima... :) Lik je fazon Laus.. :D

7. Морам да кажем да сам тако елегантно искулирао читаву серију саопштења и осећам се некако лепо.

8. Lik je fazon Laus.. :D

Pa se vi zajebavajte samo lolololo

Морам да кажем да сам тако елегантно искулирао читаву серију саопштења и осећам се некако лепо.

Od sada planiram da koristim tu taktiku i za basket i za fudbal.

9. ДАЈ ШУКИ ДАЈ ШУКИ ШУКИ ШУКИ ДАЈ

10. Jel zna neko zasto je Karadzic bio u zatvoru? Ja sam saznao pre pola cuke, i jedan Grobar i jedan Cigan, obojica stariji mi potvrdili... Sta mislite?

Bio u CG 3 meseca, (tad smo jos bili na okupu valjda), garant neki sverc.
    A nije odlezao sve, ja mislim 1/3, ili 1/4 cele kazne.
    Svakako, nije ovde tema tome, ipak je tole vas co'ek. A i brate mnogo smarate, da pricate nesto novo, nesto sto je zanimljivo, pa i ajde, nego jednostavno serendate. (ne mislim na tebe bvdlga)

11. Ozbiljno.. Rokn'o baja lika u kafanskoj tuci u CG, i posto je bio udbas, odsluzio koliko je odsluzio i nakon toga postao "biznismen"... Znaci kakva teleca glava, dabogda sutra na ulici pao niz stepenice i slomio sve kosti...

EDIT: Sad trazim na netu, kao u tuci, ovaj baja izgubio oko. Znaci neko malo dodaje, izmislja, itd, ali u svakom slucaju, ko zna... Ne bi me cudilo od ovog govneta nista..

12. UbiJo? Ko bi reko, i 3 meseca dobio?
    Koji je Brejvik ispo panj... da je bio pametan, do prvog bi bio napolju.

EDIT: Jedno oko? Cercil gledao namerno s jednim okom, da izgleda opasnije...ovaj se jos zalio?! Gde ce mu dusa, nevino tele, pardon Tole da ide na robiju dzabe...

13. Све ће Анђус да раскринка ко с ким шурује.

14. Kad Anđoni mlatne flajku vinjaka i krene da pljuje, aupičkumaterinu popljuvaće sve do Doboja, kišobran ću morati nositi...

15. Kakva facetina Anđus. Kad mu bio gost onaj neki što se kandidovao za predsednika zvezde, kaže: "Evo, recite nam ko ste vi. Da li ste vi mason, pripadnih malteških vitezova?"

16. Ja sam mislio da Tole nije sportista, kad vidi belaja

17. Čovek se pobio u kafani i odma frka. U koliko sam samo kafanskih tuča učestvovao i verujem svako ovde. Makar u jednoj. Sa ozbiljnim povredama.

Tera ga Čović. On jedino u atentatu na Franca Ferdinanda nije učestvovao.

TOLE OSTANI!

18. Не видим разлога да браните Толета, ако је све чисто, ако доминирате праведно оволике године, зашто се толико плашите да Толе оде, и зашто га браните ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.