Ja sam ođe 2, nešto se iskundačilo, od pre neki dan mi stoji god. dana...nebitno.
I mene onaj link jebe, koči jeblo ga Sunce...ako misliš na link. Čak sam i wifi ugasio.
Brate, kako lepo igra Napredak, kako lagano stizu do gola... Ali Nine je majstor, dokazuje iz utakmice u utakmice da je klasa. Jebote, kakva resenja pronalazi covek, alal mu kurac! Realno je bar 2-1 trebalo za Napredak da bude... Igra katastrofa-Ninkovic jebe.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
КАКО ПУШЕ КАРИНУ С ОВИМ КАШЊЕЊЕМ, РЕТАРДИ РАСПАЛИ.
Ma znam, neće goMno dati ostavku...a šta bi falilo golmani da se rotiraju na 3 utakmice...Ž
I mirna bačka...da ne bi bilo ko što je bilo na Karaburmi.
ОДБРАНА ОДЛИЧНА ЗА САД, САМО ДВЕ ГРЕШКЕ ЗА 9 МИНУТА, ИМА НАДЕ
U šta gledaju oni da mi je znati?! VOLINEEE!!!
@dinoisijo - nisam bio aktivan godinu dana, otprlike od tvoje registracije, nisi me ni mogo viđat..
jel me jebe net, il ovaj strim nije udure?
edit: DAVATI KAPITENSKU KASALICIIBAJKOVIĆU, NAIZMJENIČNO, I KASNITI PO 12 MINUTA
Ja sam ođe 2, nešto se iskundačilo, od pre neki dan mi stoji god. dana...nebitno.
I mene onaj link jebe, koči jeblo ga Sunce...ako misliš na link. Čak sam i wifi ugasio.
МИЛИЈАШ ДОБРО ОРГАНИЗУЈЕ НАПРЕТКОВЕ НАПАДЕ
није добар стрим, сецка и мени.
ОДБРАНА ОДЛИЧНА ЗА САД, САМО ДВЕ ГРЕШКЕ ЗА 9 МИНУТА, ИМА НАДЕ
ево је и трећа шанса, срећа!
onaj kasni, ja sam prešao na ovaj, ali ne mogu da turim na ful skrin
http://www.sportlemon.tv/20130823/vv52176264a8dca7.35384259-626229.html
Munu ga Nejc
JEbem mu majku slepačku!
Mogao je u 20. minutu da da. Peder Slovenski. Nije mogao u 30.
JEAAA
može džoni ful skrin na tome, čim sam ga uključio pečnik ga je zametno
Brate, kako lepo igra Napredak, kako lagano stizu do gola... Ali Nine je majstor, dokazuje iz utakmice u utakmice da je klasa. Jebote, kakva resenja pronalazi covek, alal mu kurac! Realno je bar 2-1 trebalo za Napredak da bude... Igra katastrofa-Ninkovic jebe.
Može, sad i ja vidim, meni nije 'telo zbog adblock-a. Ninković ko Piksi svojevremeno.
Колико одбрана Звезде је одлична, како само одолева..слично тоалет папиру који покушава да заустави метак.
МИЛИЈАШ ЈЕ БЕСКОРИСТАН, НЕМАМ ЛЕПЕ РЕЧИ, ДВЕ КОНТРЕ ПОСЛЕ ЊЕГОВИХ ГРЕШАКА НА СРЕДИНИ. НЕ ЗНА ВИШЕ НИ ЛОПТУ ДА ПРИМИ
НАЈСМЕШНИЈЕ МИ КАД ПОКУШАВАЈУ НАШИ ТЕ СКРАЋЕНЕ КОРНЕРЕ И ДОДАВАЊА ИЗ ПРЕКИДА. БАР ДА ЗНАЈУ ВЕЋ СЕ ГУБЕ
ПА УБАЦУЈТЕ ТО ОДМА МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ
ПА ЈЕБО ВАМ ХИТЛЕР МАТЕР МРТВУ ДОКЛЕ ТЕ КОМБИНАЦИЈЕ ИЗ КОРНЕРА
ПА УБАЦУЈ ТЕ ТО ОДМА МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ
Potpisujem, i sam sam rekao to par puta...
Inače, preko ovog linka ja gledam.
http://www.livestream365.com/sr/arena-sport-1
Ne kuje.