Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Овај Оњило је веееелико дрво.
kakav je plejmejker ovaj ninković, boktejebo.
neće ga ova stoka znati zadržati ni do kraja ove sezone, kako to obično biva u našem fudbalu sa igračima te klase..
НЕМА НИНКОВИЋ СА КИМ ДА ИГРА, ОВО СВЕ ДЕГЕНЕРИЦИ
које црно одлично полувреме, шта једе говна овај говнар, подјебава?
ОВИ НАШИ КАО ДА ИГРАЈУ РАГБИ, ОСВАЈАЈУ КРВАВО МЕТАР ПО МЕТАР
ПОДЈЕБАВА, ЦОА, ПОДЈЕБАВА
Koliko je meni ovaj Onjilo delovao brz u prvom kolu protiv nas, a sad mi deluje tako kilavo. Osim rezultata nemamo čime da budemo zadovoljni.
Elem, da ne bude samo kako mi kukamo na loše suđenje, moram da kažem da odavno lošije suđenje nisam video nego na utakmici Bajern - Nirnberg danas, pogledajte samo za šta je sviran penal
http://www.youtube.com/watch?v=xeZP8i3H0fw
јебем ли му мамицу ја безобразну.
Koja je klasa Ninkovic u odnosu na ostale, jos da smo Jovanovica doveli bilo bi odlicno. Islreno mislim posle duzeg vrena da smo definitivno bolji od partizana i to dosta bolji.
ЕТО И ПОСЛЕ СЕ НЕКО ЖАЛИ НА НАШУ ЛИГУ ЗНАТЕ ГДЕ СМО МИ У ОДНОСУ НА НЕМЦЕ! Нема, код нас се бар зна ред..
Nismo mi bolji od njih, nego su oni gori od nas.
БАЈКО МАЂИЈОНИЧАР ЗАМАЂИЈ'О ГОЛ!
курац смо бољи, и партизан и звезда су рупетине тешке ове сезоне, биће весело, киксаће се много.
ne kazem ja da smo mi nesto dobri al definitivno su gori od nas.
истетовираћу овог нинковића на рамену и на подлактици име кинеским словима колико одудара од остале столарије.
ONJILO AUT DR.MRĐA IN
УЗМИ ГРАБУЉЕ ПА ГРАБУЉАЈ ЛАКШЕ ЋЕШ!
AJMO SAD ZBOG KAŠNJENJA PO DRUGI ŽUTI KAPITENIMA, DA BEZ MILIJAŠA, BOGOMAJKU MU U BOGOPIČKU JEBEM, DAMO I TAJ DRUGI, PA DA IDEM DA LOČEM
БОЉИ ЈЕ ПАРТИЗАН И ДАЉЕ ТЈ. МАЊЕ ЈЕ ЛОШ. ДА СЕ НА ЗАВАРАВАМО, МИ ИМАМО САМО НИНКОВИЋА КОЈИ НЕ МОЖЕ СВЕ САМ
PA KOJI KURAC OĆEŠ DA BUDEŠ SUDIJA AKO NISI MAZOHISTA