FK Crvena Zvezda

1. kad su na klupi i u klubu ti naši veliki grači
    on, dule, pikseta, robi...

lakše mi je i kad sjebu
    jebem ti grofa
    čim se preziva božović, nema tu leba
    jebo i h raja sve redom

2. Grof je čarobnjak inače. Sad će očaš posla da napravi pitu od govana.
    4 Ronalda i 2 Mesija ima da imamo od ovih invalida.

3. Otiće pre novembra.

4. Makar mu neće Terza govoriti ko da igra i koliko

5. Само ћемо да појачамо црногорску везу, фазон враћају вешовића, пуровића, орландић потписује доживотни уговор, и не могу да се сетим више тих гована али биће весело.

Мени нешто не обећава то превише, шта је имао од успеха, куп са роштовом ономад и то је. Да га јебем.

6. Još ako se vrati Igor Burzanović....

7. Makar se nisu vratili Alkosan, Kratko Ostanić, Pižon elokvencija i ekipa, a da je bolji i stručniji od Lalata ne treba puno dokazivanja i priče.

8. PIŽON JE NAJJAČI TRENER IKADA!

9. Zasto pisamo po sirotinji decko, kada smo sirotinja.

Jebote, Grof dosao ZA DZ, znaci casovi ljubavi, znaci ne prima platu, uzeo vec u Rusiji kes, igra za bombone! Crveno bela familija!

Sad ce Zigic i Vidic da se vrate...sa pecanja.

10. Синоћ причам другарима колко ме нервирају писаније око тренера...
    Буквално листам почетну страницу и излазе 5 различитих вести са 5 различитих имена (Пижон, Гроф, Ђукић, Рајевац и још неко је био није ни важно) и кажем на крају ће све да се сведе на Косана јер су Рајевац и Гроф нереалне опције.

Малопре дођем кући и видим да смо именовали Божовића... само да га ова мафијашка управа не отера, ја се не бринем кад имамо оваквог тренера.
    Велики господин, галанција на нивоу. Ајмо у ЛЕ ајмо по титулу.

Џони да се врати на левог бека и да му се врати трака. Не може онај балавац да буде капитен да јебе оца.

11. Џони да се врати на левог бека и да му се врати трака. Не може онај балавац да буде капитен да јебе оца.

Џони да се врати

да му се врати трака.

https://www.morrisonhotelgallery.com/images/medium/HST-5.jpg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.