FK Crvena Zvezda

1. Па мени је смјешно ово навијање :)

2. А на шта сте сад спали, сунце вам цигнаско. :)

Naša tribina idalje izgleda lepše od vaše....

3. Нисам ни гледао клипове и помислио сам да се хвалиш. :)

4. Марко погледај против барсе, корео преко 4 трибине лудница била :) Тадашња атмосфера + данашње навијање кад би било
    какви бразилци какве пичке материне :)

5. Naša tribina idalje izgleda lepše od vaše....

Не кажем за трибину јербо смо ми већи цигани од цигана, кажем за комплетно стање у клубу и око клуба.

6. стање у клубу и око клуба.

Pa to nam je isto kao kod vas. Mislim u čitavoj Srbiji je isto. Razlika je samo o čijoj krađi se više priča...

7. Дајте неки линк за Звезда-Шахтјор...бар текстуално.

8. Намјести па гледај :)

9. Au majku im jebem slepacku, vodili su protiv ovog Krivbasa 3:0, sad je 4:3 za njih. Sve bih ih pobio, picka im materina.

10. 5 - 4 za nas. Ja se ismejao ko konj.

11. Одиграла је Звезда за кладионице.

12. Majku im u picku nesposobnu jebem.

13. http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/523-besplatno-na-spartak.html Где су Звездаши који у суботу неће бити на Маракани? И за оне најнервозније, нема карте биће солидно време, нов тим, иду на све или ништа, где ћеш већи мотив да нађеш

14. Ja idem na svaku, jebes to da l je džabaka il jok.

15. Ја имам сезонску и много сам луд :) Шалу на страну они који дођу понекад ево сад не морају ни карту да плаћају ако им је то неки проблем

16. Јес да ми је наше првенство сморно и досадно ал морам да дођем у суботу да видим тај фамозан тим о којем толико причате.

17. Marinci jajare nisu došli u halu nego napravili sačekušu i istukli nekog lika posle ženske košarke, apelujem da ih razgazite u subotu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.