Prijava

Ево један занимљив нацистички пројекат који није доживео да види светлост дана
http://www.vincelewis.net/ultratank.html

Bravo Haze za post. Kad je trebalo da dodje do bitke za Kursk saveznici se iskrcali na Siciliju i Hitler morao da pomogne Musoliniju i poslao vojsku tamo i zato pukli. Jebiga, dosta je i kriv Musolini zbog izgubljenog rata. Kad su Italijani znali da ratuju?

Kad su Italijani znali da ratuju?

U Starom veku? :)

Italijani su smislili Crvenu Lobanju ! I oni su radili tajne projekte...
http://www.youtube.com/watch?v=4WQhpLKXBiY

Jedino su tad znali. Džaba njima ti projekti, kad oni jedva pokore tamo neke čamuge u Africi.

Ma Musolini i nije toliko zeleo rat i da nije bilo Hitlera prosao bi kao Franko, imao je uz Italiju i Etiopiju i Albaniju.

The P1000 was to be 35 meters long, 14 meters wide and 11 meters high, the size of a decent sized office block!

E pa da su se Svabe malo manje bavili ovakvim glupostima, a malo vise potrudili da naprave nesto prosto a efikasno kao T-34 i u vecem broju mozda bi i izvukli nesto iz rata.
Pogledajte dimenzije onog tenka gore, 35 metra ej! Pa ko da promasi to?

Al bilo bi i zajebano uništitiga za to vreme. Ne verujem da bi nešto moglo da ga uništi iz jednog pogotka. A ovo kad pogodi, sravnio bi sve sa zemljom.
Al slažem se da je bolje da se prave jednostavnije stvari. Zbog brzog pravljenja T-34 Rusi su i pobedili kod Kurska. Jer oni čim bi se napravili išli bi odma na bojno polje.

Sterija

Al bilo bi i zajebano uništitiga za to vreme. Ne verujem da bi nešto moglo da ga uništi iz jednog pogotka.

Ne mora da se unisti, sjebes mu gusenicu bar malo, ili topovsku cev i nema vajde od njega. Popravka 'vakog govneta na van fabrike je nemoguca.

Pa ni u fabrci ne bi mogli da ga poprave. Ko da se pentra 35m u vis i da namešta gusenice. Zamisli kolike su te gusenice?! De da ih napraviš, de da ih nabaviš?

LUDI CAK

Hitler je fejlovao u strategiji, previše je uživljen bio.

Kljucna stvar, da je od 1943. bio spreman na pregovore, mozda bi i napravio nesto. Prvo mirovni sporazum, i skrese granice za 200 kilometara, razvija atomsku bombu, onake tenkove, il' topove poput onog od 220mm, pa lepo brate il' nuklearnu probu, il' koju granatu i par V2 u London pa da kaze: "Sta je picke? Frka,a? Granica Rajha na Aljasci!", on jok hteo sve i odma, pa nece to tako.

on jok hteo sve i odma, pa nece to tako.

Hitler je u stvari preziveo rat i napravio Kneleta, daj ne palite se kako god da okrenete imao je 1% sanse da dobije rat.

daj ne palite se kako god da okrenete imao je 1% sanse da dobije rat.

Sto jes' jes', kakva crna '43. Pa on se zajebao istog momenta kada je napo Rusiju.

Jeste se on zajebog kad je napao Rusiju ali nije se skoz zajebo. Zajebo se on kad je pošo na tri strane. Po naftu, do Staljingrada i do Moskve. Jebote pa nije ti to neka mala država to ti je SSSR. Da je lepo krenu po naftna polja u Ukrajni pa onda nek krenu na Mosku i na Staljingrad. Jebiga Hitler je bio tvdoglav i glup za ratovanje i pravljenje strategije.

edit: Mnogo ga je zajebala i zima. On pošo u letnjoj opremi u Rusiji jer je mislio da će da je osvoji do septembra-oktobra.

Daj bre šta se gubiš, nek ostane, nije toliki oftopik.

Pa nema veze, nek stoji u aktivnim. :)

Jebiga, da su ga ubili četeres prve, ostao bi na kraju koristan za nemce. Ovako je ispalo "kuma donela, kuma pojela". A što se tiče tajnih projekata, bile su navodno neke tablete, koje su davali nemačkoj pešadiji, koje su sadžale i kokain. A pravili su neki tenk "Maus", nenormalno veliki, megalomanski, kao zgrada veliki. Ima tu svašta, al mrzi me da tražím, toga se sećam...

Pročitajte jebenu temu, već peti put spominjete Maus, kao da niko ne zna za to. Pisalo se već na temi o nauružanju.

Nisam čito, šta se nerviraš...