Prijava

pola američkih projekata se verovatno dobrim delom zasnivala na prilivu mozgova iz nemačke,posle drugog svetskog rata,jer su "mozgovi" tzv. "pacovskim kanalima" šaltovani u ameriku,pa su neki tako izbegli i sudsko gonjenje i ostale andrake.

Ja ću se povući sa teme dok ne prođe ovo sranje, a ostalima savetujem: http://line6.com/community/servlet/JiveServlet/downloadImage/20500/troll.jpg

Da Marija, zato su Ameri dovršavali ono što su nacisti započeli kao što se kaže u prvom postu. To su isti naučnici, iste ideje, ista istraživanja.

http://nicedeb.files.wordpress.com/2010/02/man_bear_pig.jpg

Ponekad ova slika ima mnogo više smisla nego postovi pojedinaca.

Lol. Milk stake.

ne gledaK postove,podelih samo pacovske kanalei,pa ako nekog zanima neka to premunta.dec it.

Ne znam šta može biti dobro od svega toga.

Нешто сам читао о томе како су нацисти имали неку тајну лабораторију, или шта већ, на дну језера Теплиц. Такође постоје нагађања о тајним базама на Антарктику, где су тестирали Хитлерове "летеће тањире."

Je li ovo neka trol tema?Sektaši!

Ne mogu da svarim da kad god neko otvori iole zanimljivu temu,uvek se nađu neki pajseri koji useru istu.

No da ne budem offtopic,Mengele je u Aušvicu istraživao rađanje blizanaca,cilj Trećeg Rajha je bio da saznaju "formulu" dobijanja blizanaca ne bi li na brži način stvorili arijevsku rasu,znate ono,plava kosa,plave oči i te fore.

Mengele je bio ludak, najgori od te gomile a još je i izbegao kaznu za ono što je učinio. Međutim malo se zna da je uzeo neku porodicu patuljaka pod svoju zaštitu i dao im da žive ko kraljevi a na kraju ih je toliko zavoleo da su mu postala neka vrsta "prave porodice". Priča se da su deca u toj familiji plakala kad ih je napustio i otišao u Argentinu...

Ako mislite da su nacisti bili tako veliki mistici i manijaci za genetskim inženjeringom Sovjeti su želeli da prave rasu "čoveka majmuna" i još su otkopali grobnicu Tamerlana Ćopavog...

I sad kao mi trebamo reći: VAU, SOVJETI SU ZLOTVORI, PIČKE MATERINE!

Tko se to nije bavio genetskim inžinjeringom od tih razvijenih zemalja? A? A? Englezi? A?

Man' se sine četovanja, u limburgu mjesecu.

Tko garantuje da se u ovom momentu tamo u nekoj pripizdini Amazona ne šeta grupica genetski modifikovanih Hansova i Jirgena i čekaju znak da krenu u napad?

To se neće nikada saznati preko youtuba, a ni ovako, ako i ima nešto saznaćemo ili kada nas bude uništavalo ili kada nas bude nadograđivalo, između nema, jer se ne isplati da se za to zna. I nije moguće nikada ni saznati. Pa ljudi moji, da li vi stvarno mislite da bilo šta tajno slučajno isplivava? Vikiliks je kao objavio tajne podatke koji će uništiti Ameriku.. Bukalo se 2 mjeseca i tapija, vidimo se, nema od toga ništa. Sve što mora da se zna neko namjerno plasira, isključivo u sklopu nekog šireg plana. Ono što nije naša briga - i ne zna se.

Ne, ja nisam ni u kakvoj teoriji zavjere jer je ovo stvar koju neko normalan odavno shvata. Uzmete li kako su se tajni podaci NKVD-a, BIA-e, DB-a, Sekuritatee, Štazija objavljivali... Ništa se novo niti revolucionarno nije dobilo. Objave se podaci kako je tamo neki Mitar opsovao Tita pa udario kravu nogom pa ga onda oni prebili ko mačku, ne objavljuje se ako je neko sipao živu Titu u čaj u sklopu ciljane odmazde na lik i djelo druga Tita a sve u sklopu međunarodne terorističke mreže.

Ako vas zanima odgledajte ovaj zanimljivi NG dokumentarac
http://www.youtube.com/watch?v=tHKApPNxGko

Hitlerovi naucnici su bili daleko od konstrukcije atomske bombe, ali su imali jako napredne projekte kao sto su Mesersmit avioni, V2 rakete (koje bi verovatno poprilicno oduzile rat, ako ne i dobile rat Nemcima da su ih ranije poceli koristiti), onda V3 koji je bio svakako zanimljiv projekat, ali ne toliko uspesan (obratite paznju na duzinu) http://en.wikipedia.org/wiki/V-3_cannon .

СТОТРИДЕСЕТМЕТАРА!

Imali su Njemci u planu pravljenje letećih tanjira, al im je taj pokušaj propao. Bukvalno.

http://s8.urbantitan.com:8080/wp-content/uploads/2010/12/Breaking-Plates-glasses-.jpwww_.nerdygaga.comg_.jpg

Ja cuo da su Nemci izgubili rat zato sto je Hitler nakon iskrcavanja saveznika povukao sto je vise snaga mogao i skoncentrisao se na ubijanje jevreja, nije hteo da se zajebava.

Ma zbog Rusa su izgubili, na citavom zapadnom frontu je bilo manje angazovano vojnika nego sto je poginulo u bici kod Kurska koju bi Nemci dobili da Hitler nije povukao vojsku zbog invazije na Italiju.

Hitler je fejlovao u strategiji, previše je uživljen bio.