FK Partizan

1. ЈА ЈЕБЕМ КАО ПАРТИЗАН!!1

Лоше и ретко? :Д

2. кад пре риплеј?!?!!?!?!

рид, видо па сам обрисо сад си испо шизофреник :D

3. Па и ја обрисах јер си ти обрисао. :Д

4. Ај сад бришемо и ово. :Д

5. Ja neću da postavim gif, samo ću da poptišem sve što je vihotno krilo FK Gubitnik napisao. REME JEBE I RASKIVA. SVI SMO KURČINE.

6. Е сад, друга је ствар што пар много добрих другара који су Гробоси обожавам да подјебавам кад фејлујете, као што и они зајебавају мене кад Звезда фејлује, јебига, поправља атмосферу у друштву, и спрдњу помера на неки ниво ван уобичајеног.

Dobro pazi, bacim im žišku, ali to je zajebavanje jer smo dobri drugari. Peckanje. Generalno stojim iza onoga što sam rekao. Nisam navijao za Bordo protiv Zvezde.

7. Јесте Реме, Партизан и Звезда су курчеви од екипа, просвијетлио си нас, ми таман помислили да следеће године полако нападамо лигу шампиона...

8. Против Норвежана сам навијао за вас, јер би победа над њима значила да смо и даље изнад неких седмопласираних тимова у полулигама као што је Норвешка

Način na koji bi trebalo posmatrati stvari.

9. Kure ne da nije navijao za Bordo protiv Zvezde, nego je čak uz mene malo i zapevao Đurđevdan kod ortaka. :)
    Da ne grešim dušu i ja sam sa nijm pevao Da volim crno-bele. :)
    MI SMO PIČKE PRODANE LOLOLO

10. Лепо рекоше људи да си Мустафа. лоло :)

11. Tačno tako, ja sam Mustafa lololo

12. Mustafa bre, kažem vam. Pitao me posle, jel bi me vi primili da navijam za Partizan, ja rek'o da uzme belu majicu i marker i zna šta da napiše i eto ti njega za pet minuta Reme. Ali za pet minuta.
    http://i.imgur.com/SSPzW.jpg
    Ja u šoku.
    LOLOLOLO

13. Jao Vajt krvi ću ti se napiti, proganjaće me ova fotka po celom sajtu uz naravno ludog Kurajbera :)

14. Стави је на профил и мислим да ће ти цео ВОС купити по пиво. :Д Ја први.
    Буди економичан.

15. Gonzo stvarno. Ovo je profil slika i nema dalje lololo
    I od mene pivo. I gejfrut i pravo lolololo

16. Još je u fazi zamene slike pa se možda ne pojavi sa ovim postom, ali promeniio sam. Da se zna ne zbog (iako ga mnooogooo volim) već da učinim zadovoljstvo kluskim kolegama iz AFK-a. :)