FK Partizan

1. Па фино играју...

2. Посед лопте 66-34 у нашу корист, БОКТЕМАЗО!

3. А Ковињалес каже Интер био надмоћнији у већем делу полувремена.

4. можемо да их бијемо само што пре да дамо гол док се не уморе ови наши, бољи смо били! ајмо до победе!

5. Malo mi je neverovatno šta je Inter promašio iz dve poslednje prilike

6. JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

7. JAOOOOOOOOOOOOOOOOO

8. јебем вам мртву мајку глупу свима изгорите да не играмо више фудбал кад смо говна.

9. SELJAČKI MENTALITET,ISTO KAO I ZVEZDA U BORDOU,POSLE GOLA ILI PROMAŠAJA OSTANU U ŠOKU

10. stvarno nisam mogao da zamislim da će prvo ono saša marković da promaši, tj da mu izbiju loptu ovi konji... a gledam lazara kako ide prema golu i već vidim rezultat 0:1.... koje sranje

11. Нисам ни сумњао да ће овако бити. Паметно је овај смарач рекао на крају, док се наши дечаци играју фудбала, интерови играчи играју фудбал.

12. Što ga ne primiše u prvom poluvremenu, ovako mi ništa ne vrijedi.

13. Звездаш сам и ово је било прво што сам помислио.

SELJAČKI MENTALITET,ISTO KAO I ZVEZDA U BORDOU,POSLE GOLA ILI PROMAŠAJA OSTANU U ŠOKU

Свака част, одлична игра, али једноставно..

14. Били смо бољи, јебено смо били бољи. Због чега нас усеру на крају матер им јебем жабарску, због чега ?
    Како сам се сјебо после Маркесовог промашаја, после примљеног гола сам имао осјећај да ћу да паднем у несвијест.
    Ал' одиграли смо одлично, изгледа да наш фудбал на крају и није тако сива преспектива, мислим да за двије недеље можемо да им се осветимо, заједно!

САМО ЈЕДАН КЛУБ НА СВЕТУ ЦЕЛОМ !

15. Nije siva perspektiva nego crna, pa dječko šutne loptu 2 metra od golmana tako sporo da golman ima fore da se baci i rukama da je sačuva, pa da si igro za FK Bogutovo Selo šutnuo bi je jače.

16. Свака част за стоку, разбили гомна жабарска у навијању.

17. svako ko se nervira treba da se nervira zbog Xa sa nefčijem... ovom igrom bar jedan kec i dvojkica u vukojebini. bez predajeeee

18. http://www.youtube.com/watch?v=KulHqMpHEzU&list=PL2DcEQP0r-NtqehbdnRVDxdO1DN_qfBeN&index=2&feature=plpp_video

НАЈБОЉЕ ИГРА ПАРТИЗАААААААН У СВАКОМ ГРАДУ ОВОГ СВЕТА ОН НЕЋЕ НИКАДА ОСТАТИ САМ !

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.