Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
И ЖИВОТ ЋУ ДА ДААААМ АКО ЗАТРЕБАА, И ДЛАНОВЕ И ГЛАС СВЕ ДО ЗАДЊЕГ ДИНАРА, ТИ НЕЋЕШ БИТИ СААААААМ О НЕЋЕШ НИКАДА
Марковић ме није изнервирао толико што је промашио (мада га је уср'о к'о змај), него што је после остао да лежи, држећи се за главу. Класична фудбалерска пичка.
Е, јебига.... Одавно нисам био овако разочаран после европске утакмице Партизана, чак и кад смо губили од слабијих. Коначно смо играли фудбал, а не као пичке против Нефчија и Рубина.
Велика прилика да се победи Интер је пропишана. Чак и ако је ово један од најлошијих, ако не и најлошији, тим Интера од кад ја пратим фудбал, ипак то име има тежину и питање је када ће неки играч Партизана опет имати онакву прилику као Маркец да сјебе клуб те класе.
Партизан има у тиму 3,4 од 5 најталентованијих младих играча Србије, добра ствар, али ипак треба много искуства и хладне главе да би се победиле овакве екипе.
Шта да се ради, идемо даље.
П.С.: Риспект за Гробаре, објаснили навијање жабарима.
Ispustili smo šansu, u Beogradu nema šta da tražimo, jer smo tamo igrali dosta rasterećenije, dok ovde...
Људи немате појма колико сам тренутно поносан на фудбалере. Играли су без много респекта и са велиом срчаношћу. Остаје горак укус пораза јер сматрам да смо требали бити награђени. Малом Лазару само поштовање!
Na pitanje šta mu je rekao Zaneti kada ga je zagrlio na kraju, Marković je rekao:
„Svi su mi rekli isto. Rekao mi je samo: Idemo dalje“.
Занети фацо!
Да је промашио у репрезентацији Слиниша би га окачио офингером за пречку.
Солидно су играли. Марковић је 10 пута показао колико је бржи од свих играча на терену. Иванов је био стандардно добар. У појединим моментима одличан. Остали у везном реду су на махове изгледали добро, али само на махове. Интер и није одиграо нешто претјерано, али то не умањује чињеницу да смо се са њима носили скоро равноправно. Али реално, имали смо и среће што нисмо примили гол раније. Уосталом и они су такође имали среће. И, КАДА, НЕ БУДЕШ ПРВИ ТИ, И КАДА СЕ ЧУЈУ ЗВИЖДУЦИ И ТАДА ЋУ ПАРТИЗАНЕ ЗНАЈ, ДА ТЕ ВОЛИМ ЈА!
И да. Надам се да ће Иванов, Марковић и Волков, остати у Партизану још неколико година.
Plašim se da neće Markec još dugo da ostane...
haahahahaha.... višestruko oveveričeni, ali to se kosi sa zakonima tržnice. zato je Ajax - Ajax
DAJ GA MARKEC, DAJ GA JEBO TE :/
skačem po sobi, gledam našu šansu, grizem dupe što je markec promašio, gledam kako ovi daju gol i samo skidam naočare sa glave i bacam ih u pizdu materinu. nisam se skoro ovako sjebao
Vrlo dobra partija našeg Partizana, pogotovo u prvom poluvremenu! Iako je ovo najlošiji tim Intera u istoriji modernog fudbala, ipak su igrali igrači kao što su Handanović,Kutinjo,Kambijaso,Kasano,Pereira, a posle i Palasio,Milito,Zaneti! Svi znate ko su oni. Kada vidim kako golobradi igraju, Ostojić i Marković recimo, na njima ćemo zaraditi veliki novac, što nije najbitniji, jako sam ponosan na njih!
I ovi moji kupusari stigli do Milana
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409365_431673676880095_1367227117_n.jpg
До Милана за 55 ојра.
ТУМБАС МИША, ПО ПАЗАРУ ПИША!
ЈЕБИ ПАЗАР, АЛЕ АЛЕ, ЈЕБИ ПАЗАР, АЛЕ АЛЕ!
Је л' било неких подјебавања Пазараца од стране Гробара?
Циган сам али бих тако волео да се испишате по говнима.
http://sportskevest.blogspot.com/2012/10/ronaldinjo-u-partizanu.html пази мутавог Роналдиња би да доводи :Д
Е, добра је текма била. Лепи голови и све...
МИША ТУМБАС ПРЕДВИДИО ДА ЋЕМО ДА ЗГУЗИЧИМО ЗАРПА, ОПААА!