FK Partizan

1. enemyofthefreeworld
    Је л' било неких подјебавања Пазараца од стране Гробара?

Nije, samo ono standardno navijanje protiv balija tipa 'DA-JE OBILIĆ SRPSKI-SIN ZAKLA-O MURA-TAAAAAA', 'KOSOVO JE SRCE SRBIJE' i 'OJ, KO-SO-VO, KO-SO-VO, ZE-MLJO MO-JA VO-LJE-NA...'

2. Ја не разумем транспарент. лололо

3. Ја не разумем транспарент. лололо

+1

4. Из Драшковићевог Ножа цитат :)

5. Пу, мајку му, знао сам да је требало више да читам кацам бијо у чколи.

6. Ma nije to podjebavanje, to je činjenica....

Podjebavanje je ovo što Lešinari rade trenutno u Banjaluci protiv Veleža:

"ZAŠTO ĆUTITE PIČKE BALIJSKE?"

:D

7. Таман купио карте за Интер, долазим кући и видим како пуцамо од Борца. Шкк , гробари ?

8. Како чудна текма... Ове боли курац да појуре резултат, ове боли курац да повећају резултат. Ови не плачу што су испали од друголигаша, ови се не радују што су избацили шампиона. Није намештено сигурно јер нема логике, а на све то је и Борац одлично одиграо (оно што сам ја видео), ал да је чудно, јесте. И задржите ову форму за Чаир, бухухуахаха. х)

9. Brate, šta su se svi navrzli na to što je Borac drugoligaš? Jebote, i dalje manji blam izgubiti od Borca iz Čačka nego pola naše "Super lige". Meni lično, jedan od gotivnijih domaćih timova. I svakako su po kvalitetu daleko iznad druge lige.

10. Спали смо на то да нам Шедоузи воде трибину. Праве пароле А4 формата, мислим, у реду је, макар долазе на утакмице, али јебеш "кореографију". Само грло и дланови. Немам ништа против ликова, али по мени, немају бројност, а ни ауторитет да воде трибину. А о управи немам ријечи. Само се питам шта ће урадити током зимског прелазног рока. Претпостављам, ништа. ЂУРО ОДЛАЗИ!

11. http://www.youtube.com/watch?v=d8SK5fhPbsE&feature=related
    Pogledaš i naježiš. Ovo je jedan čovek koji je iz Brazila, a Grobar je postao.
    Sada je atmosfera sranje, ekipa ne može ni da čisti kopačke toj u kojoj je on igrao, a za sve je kriv Đurić. Ipak 2008-2010 ću pamtiti kao najlepše godine na Jugu.

12. I da odgovorim na ovo što je Multi napisao, da je potpuno u pravu. Na to smo spali. Nije to loša grupica ljudi, ali je samo grupica jedna.....ma ustvari obećao sam sebi da neću komentarisati ništa vezano za tribinu ni ovde ni sa drugovima. Neću ni da idem tamo. Samo sam hteo da kažem da si u pravu.

13. Чек', је л' овај Шћеповић што нам је данас дао гол исти онај што је дао гол Новом Пазару? Ја их уопште не разликујем!
    Иначе лепи голови, ал јбг, погрешном тиму. :Р

14. http://vukajlija.com/ljubav/417920

СИИИИМЕЕЕЕ СРБИИИИИН!

15. SILOVANJE INTEREEEE!!!!
    SIME SRBIN JEBE INTERA!

16. МИША ТУМБАС ЈЕБЕ ИНТЕРАААА, ИНТЕРАААА, ИНТЕРААААААААА!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.