Razređeni vazduh malo zbunjuje igrače, jer lopta lakše i duže leti.
и тачно сам знао да смо примили гол. :)
Узгред, још се сећам како Јермени угазили нашу репрезентацију под вођством малог Наполеона у квалификацијама и на крају нису могли да победе. Иначе, Јермени много фини људи и воле нашу земљу, јер смо им много помогли кад су имали неки разорни земљотрес.
http://www.youtube.com/watch?v=nRVq_1VvYsc
како ми уопште ових последњих година уопште се усуђујемо и шта ми трипујемо и како то смо умислили па се називамо фаворитима против сваког и свачега који нас после пуне петах тикве петржалке шираци шамроци? ? ? јели пријатељу? шта је то тако да ми то уопште мислимо? коме смо ми и по чему фаворити више? какав је то фавори кога бије како ко стигде од аматерских и полупро клубова па докле оћеш? ајде бре да се више не трипујемо нега да стидљиво и аутсаједрски улазимо у сваки тај дуел кога ми ложимо која смо ми сила и фаворити? ми смо муштерије свакојаких убогих црнаца, воћара, пекара, пијачних продаваца из јерменије, ко нам даје за право да се изјашњавамо као фаворити када смо говна...
krive su kamere!
Hahaha jadni smo
Видим у неком текстуално преносу да пише
и тачно сам знао да смо примили гол. :)
Узгред, још се сећам како Јермени угазили нашу репрезентацију под вођством малог Наполеона у квалификацијама и на крају нису могли да победе. Иначе, Јермени много фини људи и воле нашу земљу, јер смо им много помогли кад су имали неки разорни земљотрес.
http://www.youtube.com/watch?v=nRVq_1VvYsc
KRIVO JE MORE!
KRIVA JE MUZIKA
POTKOPAVAJU NAS NA NAJPODLIJI NAČIN!!!!!111
Е Е Е ПАЗИ...
како ми уопште ових последњих година уопште се усуђујемо и шта ми трипујемо и како то смо умислили па се називамо фаворитима против сваког и свачега који нас после пуне петах тикве петржалке шираци шамроци? ? ? јели пријатељу? шта је то тако да ми то уопште мислимо? коме смо ми и по чему фаворити више? какав је то фавори кога бије како ко стигде од аматерских и полупро клубова па докле оћеш? ајде бре да се више не трипујемо нега да стидљиво и аутсаједрски улазимо у сваки тај дуел кога ми ложимо која смо ми сила и фаворити? ми смо муштерије свакојаких убогих црнаца, воћара, пекара, пијачних продаваца из јерменије, ко нам даје за право да се изјашњавамо као фаворити када смо говна...
ОВИ СУ ЗА НАС ПЕТЕРЖАЛКА!
Sad kad se iznerviramo najebali su ! Ko kad Van Damu krenu da pucaju flesevi!
ajmo sad obrt
u vidu koancnog rezultata 1-2
AAHAHAHAHAH JOJ BRAŠANCA BOGOCA! :D
4:0 za njih, realno.
HAHAHAHA AL KOLIKO SU NABIJEĐENI OVI NEBITNI IGRAČI TIPA JOJIĆ, MARKOVIĆ, BRAŠANAC... U JEBOTE, UBIŠE NAS!
Al nas je izjebao Ivanov sa pričom da Voja Stanković može da ga zameni, jer kao trenira sa njim i veruje u njegove mogućnosti.
Sirak, grom ga spalio. Ajmo momci, verujemo u vas, lololol...
AJDE MAJKE VAM GA NABIJEM NABEDJENE U PICKU SELJACKU
DANAS SVI ZNAJU DOGRAJU FUDBALA.NIJE OVO KO NEKAD KAD SU SAMO TIRKE.MOŠA I BEK PIKALI I DAVALI GOLOVE
Koliko je loš Vojislav Stanković.
OVE VOLOVE SAČEKAT NA AEDOROMU I IŠIBAT MOKRIM ŠTUCNAMA!
Vojislav Stankovic, Lepi Voja, pgp rts.