Fejz je dao prelep gol protiv Lisovića, Arlovski metno Guberevcu, a ja Rogači. Čak sam namestio dva gola protiv Sopota B. Kontam da smo tačno ono što fali danas u igri, a sva trojica Grobari, volimo klub. Igrali bismo i za bonove za restoran u Humskoj.
Koliko smo uigrani i moćni, samo iz prekida pretimo. Ovih Jermena ćemo se rešiti u Beogradu, ali sa ovakvim sastavom zna se šta sledi u nastavku kvalifikacije, šutira nas neki Genk i idemo u plej - of za LE.
Смешно.
Колико још кола треба да прођемо до Лиге шампиона?
10000000000 svetlosnih godina.
Vidim svoje mesto u timu Partizana.
Nisam video momke iz VOS-a kako igraju ali kapiram da bi ste bolje odigrali.
LUKAČ SVIJETLA TAČKA. SRAMOTA ME.
Sudija jebem ti mater.
Који ли је таксиста нама довео тренера?
Fejz je dao prelep gol protiv Lisovića, Arlovski metno Guberevcu, a ja Rogači. Čak sam namestio dva gola protiv Sopota B. Kontam da smo tačno ono što fali danas u igri, a sva trojica Grobari, volimo klub. Igrali bismo i za bonove za restoran u Humskoj.
EDIT: I Kurajber je okretniji od Stankovića.
Šte je sudija kriv majketi?
Odigrao X-2, i eto. Treba k'o Džanki, samo protiv naših da igram i bar ću se opariti.
E da je kriv sudija... Rekao sam zbog toga što je zasmetao Jojiću.
Stvarno, sram ga bilo!
E jel možemo da prođemo ako se jermenija raspadne
Lukač najbolji
OAPAAAAAAAAAAAA, ŠUTUGOL!!!!
Padejtegagovna!
Aj bre od ovih smo bolji i sa rezervnim timom. LAgana pobeda za nas, mozda primimo gol pa bude 1:3 ili 1:4
pre 3 sata
GAzmudo prognozer. lolo
A stadion im išaran ko ciganski luna- park.
Koliko smo uigrani i moćni, samo iz prekida pretimo. Ovih Jermena ćemo se rešiti u Beogradu, ali sa ovakvim sastavom zna se šta sledi u nastavku kvalifikacije, šutira nas neki Genk i idemo u plej - of za LE.