FK Partizan

1. Ninković. Kažu da je mogao nekoliko mesta da greje na klupi za vreme utakmice.

2. MItar ode u Anderleh za 5 milki. I to on isnistira na transferu.
    Aj sto ne promene statut kluba, nek budemo od ove sezone klub ciji je cilj nalaziti mlade igrace i prodavati ih i tako zaradjivati kintu. U medjuvremenu prodati sve sto je starije od 18 godina , uzeti kintu, javno reci da nismo veliki klub, da ne jurimo ni titule ni evropska takmicenja i kraj price.

Bar cu da idem na stadion i da navijam za tim koji volim. Bolece me kurac da li smo izgubili od Vose ili Smedereva, bolece me patka sto nicemo igrati LS, i vristace mi jaja sto prodajemo klince za prvih par milki koje se pojave.

3. Koliko jadan i nebitan igrač taj Ninković.
    Nego što je bre ovaj Đemba otiš'o u Kamerun?

4. Aj što Đura jebe, al što uši zavrće aukurac :D

5. Kojih ozbiljnih klubova?

Ko je to njega tražio?

olimpijakos i evijan su ozbiljniji klubovi od svih nasih zajedno.i igraju u visestruko kvalitetnijim ligama od nase.

Ninković. Kažu da je mogao nekoliko mesta da greje na klupi za vreme utakmice

za one od juce koji su razneli partizan na terenu je izmislio fudbal.bolje u ukrajini sedeti na klupi u jedniom od 2 najbolja tima,nego ganjati ovce po maloj krsni u kup utakmici.mozete ga hejtovati koliko hocete,sujeta,ljubomora,sta li je,al je najvece pojacanje u nasoj ligi u proteklih par godina.

6. Aj Olimpijakos, oni su tražili rezervu, ali Evijan? xD

AHAHAHHAHAAH

7. Đura će otići samo ako Zvezda uzme titulu, a ne vidim kako to može da se desi. Kod njih je frka i to ozbiljna. Malo su im zamazane oči opet, ali situacija im je i dalje zajebana, a Đura se krije iza ovih titula, koje bi realno i ja uzeo kao precednik, s obzirom da nije bilo ozbiljnog rivala u ligi sve ove godine.

8. Skočimiš
    Aj što Đura jebe, al što uši zavrće aukurac :D

taj rad. Jbg,malo i ja da se izreklamiram.

9. Aj Olimpijakos, oni su tražili rezervu, ali Evijan?

kako ti znas da su oni trazili rezervu?sta fali timu iz prve francuske lige.glupo je smejati se timu koji igra protiv psz-a,liona,sada i monaka,a navijas za klub koji ne moze da pobedi amatere iz jermenije.

10. za one od juce koji su razneli partizan na terenu je izmislio fudbal

Sale Ilić je igrač za njega sa 36 godina.

evijan

olimpijakos

Naigrao se tamo. Ostavio je trag.....na klupi. Trag kočenja.

mozete ga hejtovati koliko hocete,sujeta,ljubomora,sta li je,al je najvece pojacanje u nasoj ligi u proteklih par godina.

Nemač pojma, anemičan, jadan i karijera mu je smešna kao i učinak gde god da je bio. Pojačanje vam je veće bio Koroman nego on. Dobro, ne bih dalje da raspravljam o jednom toliko nebitnom igraču kao što je on. Nema veze sa ljubomorom. Smejao sam se nazivu "igrač" za Ninkovića mnogo pre nego što je došao kod vas. Vi imate taj sindrom. Sećam se kada je Volkov trebao da dođe kod vas. Bio bolji od Roberta Karlosa u najboljim danima. Kad je došao kod nas, onda je postao gori od Bronovickog. Nemoj nas kumim te ubeđivati kako je igrač na našoj temi. Tamo imate kod vas hvalospeve da mu pišete. Čovek je nebitan i bole nas kurac za njega. Uzeće mu Đemba nogu za privezak.

11. a navijas za klub koji ne moze da pobedi amatere iz jermenije.

A ti za klub koji ne može da dođe u poziciju da igra protiv amatera iz Jermenije. Aj otpišaj sa tim Ninkovićem i tvojim večitim vicešampionom odavde, jer bole nas kurac. Imate danas tekmu. Plesaće Ninković po Grenlandu.

12. Džoni opusti se nisu ispali od jermena, samo su prošli kroz iglene uši. :)

13. ne moras da mi persiras.covek ce pokidati u nasoj ligi.strucnjaci veci od antica.samo frka saletu sto ne moze gol da da sa 12 santima.godinama oslabila kordinacija.kada dodje sezona,onda cemo da vidimo ko kako igra.iz partizana niko ne bi mogao da bude ni blizu klupe tamo.

Imate danas tekmu

gde?
    izvini brate,nisam znao da je tema tvoja...

14. Taj klub koji ne može da pobedi amatere iz Jermenije se popišao po klubu za koji navijate. I piša li piša već godinama. Kad god pokušate da ismevate nas vi ismevate vaš jadni pokušaj kluba koji već godinama ne može nama da priđe. Koliko god da smo jadni vi ste jadniji, jebeš ga. Prošle godine su veličali dolazak Milijaša sad ovog profesionalnog grejača klupe sledeće ko zna koga, tako to ide u romskom cirkusu.

15. iz partizana niko ne bi mogao da bude ni blizu klupe tamo.

Znači Evijan je bolji od bazela i anderlehta zanimljivo.

16. Evijan je najbolja voda flaširana nemoj da se zajebavamo ovde!!!123

17. Taj klub koji ne može da pobedi amatere iz Jermenije se popišao po klubu za koji navijate

koji je to klub?dosadni ste,ne navijaju svi u srbiji za komunisticke tvorevine...

Znači Evijan je bolji od bazela i anderlehta zanimljivo.

definitivno igra u kvalitetnijoj ligi...koliko znam u bazel niko nije otisao,a za anderleht se jos spekulise...

18. Inače danas je dan kada sam prvi put čuo da je Evijan jedan veliki klub. Treba to zapamtiti. Ej jebote....Evijan.

19. definitivno igra u kvalitetnijoj ligi

I Engleska liga je bolja od talijanske pa Aston Vila nije bolja od Juventusa.Lupaš gluposti više nego rasni oladi malo