FK Partizan

1. koliko se secam napisao ozbiljniji od ovih nasih.tako da mozete ubacivati sta hocete.da je ozbiljniji jeste,da igra u boljoj ligi i to je tacno.nasi klubovi imaju za10 godina toliko jakih tekmi koji oni imaju za 2 sezone.dobro,sada krecete sa vasim humorom,podrzavate se,bla,bla.nemam nameru da se cimam.ono,ninkovic je najbolje pojacanje u nasoj ligi,partizan igrao ko kurac protiv amatera.cinjenice.

2. Evijan piju samo zvezde i poznati, mi sirotinja nemamo pare za tu vodu. Moramo da deremo česmušu.

3. koliko znam u bazel niko nije otisao,a za anderleht se jos spekulise...

Pa ni maestro ninković nije otišo kod evropskog velikana Evijana lolo

4. ne navijaju svi u srbiji za komunisticke tvorevine...

Koliko je to "komunističke tvorevine" ustvari retardirano. Ajde otpišaj na neku četničku temu onda.

5. I Engleska liga je bolja od talijanske pa Aston Vila nije bolja od Juventusa.

ima vise jacih tekmi od juvea.tesko je porediti tim iz slabije lige nego onaj iz jace.

Koliko je to "komunističke tvorevine" ustvari retardirano. Ajde otpišaj na neku četničku temu onda.

jeste retardirano.sta cu kada je istina.
    ja sam pomenuo fudbal,al krecu prozivke,teranja,umetanja reci koje nisu napisane.bas kako dolikuje komunikaciji u civilizovanom svetu.

6. ima vise jacih tekmi od juvea.

Troluješ je l' tako? Mora da troluješ jer ovo što si sad napisao je previše retardirano za bilo koga ko prati fudbal.

Ninković od kad je pio Evijan vodu on više ne hrče.

7. partizan igrao ko kurac protiv amatera.cinjenice.

Amateri su oni protiv kojih vi igrate ili Šamrok protiv kog smo mi jednom ispali. Širak je daleko iznad tog ranga i prošli smo ih. Evijan....šta sve neću čuti ovde.

8. i ja sam nasao sa grobarima da pricam o fudbalu i da im kazem cinjenicu da su lose igrali...u pravu ste,uzivajte.

9. Ninković od kad je pio Evijan vodu on više ne hrče.

Doneo je karton Milijašu da mu pomogne sa šuljevima.

10. A za kog navijaš sanitarni majke ti?

Eo moj Radnički je komunistički klub, osnovan kao mesto okupljanja komunista 1923 nakon zabrane KPJ od 1921. Tako da...

11. ALI EVIJAN AHAHAHAHAHAHHA PABOKTEJEBO

12. Četnik....totalno si IN. Je l' navijaš za FK Kokarda ili FK Draža Mihajlović - Čiča?

13. A za kog navijaš sanitarni majke ti?

SAMO NAPRED OBILIĆ

14. Thilmo
    Јебач, не шлихтај се.

Боли ме курац, не шлихтам се никоме. Само кажем како јесте.

15. Thilmo
    Јебач, не шлихтај се.

Боли ме курац, не шлихтам се никоме. Само кажем како јесте.

Ček sad, gde je ovo bilo?

16. http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47898000/jpg/_47898177_nenadmilijas_512.jpg

Zahvaljujući Evijan vodi koju mi je preporučio Ninković serem kao nekad i šuljevi su prošlost!

17. aj stvarno smaraju price ko je komunista ko drazin a ko titov. uh titovi blizanci jaka muda, koga bole kurac za to.

taj vas milijas ne moze da prismrdi sasi ilicu ni u jednom jebenom fudbalskom parametru, a iste price ste pricali kao sad za ninkovica. te dolazi iz engleske lige, te traze ga ovaj onaj. dobice on svoju priliku da se dokaze.

sto se tice tih jermena, kakvi takvi oni su sampioni jedne drzave. kada inter igra 0 0 sa partizanom na meaci interovi navijaci ne potcenjuju partizan i ne zvizde od 15.minuta, vec umuljaju gol u 90. i raduju se kao da su ne znam koga pobedili. sve dok potcenjujemo klubove koji su losije rangirani od nas ove stvari ce se i dogadjati.

18. Nemoj tako, Bordo je jači od Intera :D :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.