Ако дамо гол у гостима биће до јаја, а ако не дамо мале су нам шансе да прођемо бугара. Видим да ће играти пар играча који до сад нису играли за први тим у такмичарским мечевима па доста сумњам у квалитет који они могу да донесу баш због недостатка те уиграности. Брђански менталитет довођења играча два дана пред меч нам се константно обија о главу, али шта можемо? Да набијемо прст у дупе и да гледамо у постер снуп доги дога или да урадимо нешто конкретно у светињи? Свако друштво које равнодушно посматра овакву пљачку и неодговорност управе је у својој основи дефектно.
ЈЕБИ БУГАРА ШЋЕПОВИЋУ ИБРО!
Јао како волим те ртс комбинације... Не верујем да има неко у србији коме је добар сигнал кеца а да није добар сигнал двојке, па да га због тога враћају на кеца после полувремена.
Nema to veze sa signalom, nego kockasta glava nece da remeti "programsku semu" pa kao nesto uklapa. jbg, dnevnik se ne sme pomeriti
Па то сам и ја контао. Ај разумем за дневник, ал да л' је на ртс2 икад ишло ишта смислено јебо те? Пусти бре на једном каналу шта ме зајебаваш, одем да се освежим после ЖЕСТОКОГ ЈЕБАЊА БУГАРА У ЧМОООР после првог полувремена а оно нема текме! ЂЕ ЈЕ ТЕКМА!?!
PRvo poluvreme na rts 2 , drugo na rts1
Ако дамо гол у гостима биће до јаја, а ако не дамо мале су нам шансе да прођемо бугара. Видим да ће играти пар играча који до сад нису играли за први тим у такмичарским мечевима па доста сумњам у квалитет који они могу да донесу баш због недостатка те уиграности. Брђански менталитет довођења играча два дана пред меч нам се константно обија о главу, али шта можемо? Да набијемо прст у дупе и да гледамо у постер снуп доги дога или да урадимо нешто конкретно у светињи? Свако друштво које равнодушно посматра овакву пљачку и неодговорност управе је у својој основи дефектно.
ЈЕБИ БУГАРА ШЋЕПОВИЋУ ИБРО!
male su sanse i vama i nama
БУГАР ИМА КОМПЛЕКС ОД НАС
Јао како волим те ртс комбинације... Не верујем да има неко у србији коме је добар сигнал кеца а да није добар сигнал двојке, па да га због тога враћају на кеца после полувремена.
ЈЕБАЋЕМО МИЛКА КАЛИЏИЈЕВА
Nema to veze sa signalom, nego kockasta glava nece da remeti "programsku semu" pa kao nesto uklapa. jbg, dnevnik se ne sme pomeriti :D
http://trinixy.ru/pics3/20080818/azis_15.jpg
ШЋЕПИЦЕ ЈУХУУУУ, СПРЕМАН СААААМ
ВЕЧЕРАС ИМ МОРАМО НАПЛАТИТИ СВЕ ИСТОРИЈСКЕ ДУГОВЕ!
НАПРЕД ЈУНАЦИ!
NE SME TIKI U SLAGALICU DA DIRA! BILO BI KRVI PO ASVALTIMA.
Па то сам и ја контао. Ај разумем за дневник, ал да л' је на ртс2 икад ишло ишта смислено јебо те? Пусти бре на једном каналу шта ме зајебаваш, одем да се освежим после ЖЕСТОКОГ ЈЕБАЊА БУГАРА У ЧМОООР после првог полувремена а оно нема текме! ЂЕ ЈЕ ТЕКМА!?!
ДАНАС ЋЕ ШЋЕПАКАДАБРА У МАНИРУ ВАСИЛИЈА ДРУГОГ БУГАРОУБИЦЕ ИСКОПАТИ 2000 БУГАРСКИХ ОЧИЈУ
http://www.youtube.com/watch?v=zOL6uSrzE80
Vi mislite da je to slucajnost?
1913 Bugar udario
2013 Bugar udario
AL SVE U SVEMU SRBIN POBEDIJO
VASILIJE DRUGI ZA INFORMER : Rašovića sam naučio kako treba s Bugarima
Nadam se povoljnom rezultatu, ali svi koje znam su igrali keca.
I 1913. su svi igrali keca na bugara pa je srbin pobedijo!
I NA BREGALNICI JE NIKOLAJ DRUGI IGRAO KECA PA DOŠLA DVOJKA
ЈЕБАЋЕМО БЕЈБИ РОЏЕРА!
Danas rezultat 0-2.
Prvi gol daje Đemba, a drugi Đemba.
Nije Đemba, nego Đemba-Đemba, adžadžadža :)