FK Partizan

1. Nema Ivanov veze sa tim golom. Greška je potpuno Gulanova.

2. grobari ne mogu da se dogovore ko je za gol

3. Ivanov da se postavio i malo skočio ta lopta ne bi prošla. Krivica i jednog i drugog ali da Ivanov nije propustio kao što je verovatno Gulan i očekivao da neće, ovaj ne bi ni imao šansu da istrči sam ispred golmana. Uvek je u odbrani kriv onaj koji prvi kiksne a onaj koji kiksne zbog njegovog kiksa.

4. Losa komunikacija u odbrani, oboje su krivi, a Scepakurabra je odgovoran.

5. U pravu si Tucani ipak.

6. Johnny Kurajber
    Nema Ivanov veze sa tim golom. Greška je potpuno Gulanova.

Pogledaj Džoni još jednom snimak jbt, pa proleće mu lopta 20 cm iznad glave i čovek je pušta a Gulan pogubljeno gleda šta se koj kurac desilo.

EDIT: Morao sam da editujem i ubacim citat na koju sam poruku odgovarao da ne ispadne da se raspravljam sam sa sobom lolo

7. Kad napadač izbaci beka po strani i onda lagano u trku izbaci i štopera nije to kiks štopera već beka jer je prvi ispao i poremetio odbrambenu liniju.

8. Scepakurabra je odgovoran.

+145456456465
    Ne zaboravi ni Aksenta, treba umeti i znati da budeš gori od Miljkovića!

9. a crno-beli će za njegovu slobodu Širaku platiti 200.000 evra

Skupa sloboda za berače pamuka u poslednje vreme.

10. Meni smrdi na produžetke, mada bih najviše voleo 1:0, da im šukne Ivanov u zaustavnom posle nekog bangavog kornera.

Slabije. http://sportal.rs/news.php?news=106470

11. Ma ko zna više. Ne zna se ko ide, ko ostaje. Ništa se više ne zna.

12. I protiv Tromza smo vako isto bili pa smo prošli.

Sad nećemo.

13. ja nisam video ni jednog bugarina da bar pristojno igra. oni brazilci i spanac nesto kao umeju sa loptom, ovi ostali su blagi uzas. jebote igras protiv igraca 10 godina mladjih od sebe i ne umes 3 lopte da spojis.

a mi sinoc sa 5 zadnjih veznih igraca, mislim da je rekord oboren. a jos kukamo kako nam fali zadnji vezni lololo. i brasanac je tu, pa ako su svi ovi ne vidim zasto on nije dobio sansu, igrao je lepo pred kraj sezone.

i sta je sa lukom i kojicem? nikako da se sastave sa ostatkom ekipe.

14. Gde ovo vodi? S ovakvom igrom nećemo nigde, a ne u LŠ. Pod hitno rekonstrukcija napadačkog kadra (Šćepoviću mrš napolje!). Odbrana je solidna, sad će Volkov još malo ući. Đemba Đemba je pokazao da je dobro pojačanje, Obradović isto. Videćemo kako će se pokazati Fofana. E da, možda dođe i Tejgo, ali čisto sumnjam.

15. hahaha ma kakav Tejgo, bogvasjebo, dal je moguće da se vi ložite da će doći iko kome je plata veća od 50000€ godišnje? :D

16. JEBACEMO LUDOGORECA

17. http://hotsport.rs/2013/08/01/ostra-kazna-za-volkova/

a dozivotna zabrana igranja fudbala? zatvorska kazna, nista? suvise blaga kazna, trebalo je da se svi skupimo na jna i da ga kamenujemo do smrti.

18. У РАНУ ЗОРУ ЗОРУ ЗООООРУУУ КАД СВАНЕ ДААААН ЈЕБАЋЕ ЛУДУГУРСКЕЛУДАКЕ НАШ ПАРТИЗАААН ЈЕБАЋЕ ЛУДОКУРЦА НАШ ПАРТИЗАН!11

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.