FK Partizan

1. Nije bilo toliko loše.
    Očikevila se neka vrhunska pobeda od 3 do 5: 0, a ono kurčić. Drugi gol, primljen zbog prvog zajedničkog igranja četvorice u odbrani, nije neka prednost i povratak Mitra sigurno će doneti efikasniji Partizan. I najzad Šćepakadabru na klupi.

Bugari...pa ono tresla se gora, rodio se miš. Ništa spec. U Beogradu prolaz. Bože molim te da Šćepa i Aksentijević uzmu iz zezanja da voze onaj bajs za dvoje i da ih udari grom.
    3-1 u Beogradu za Partizan. Mitrović dva komada, Đemba jedan i autogol Aksentijevića.

2. i autogol Aksentijevića

Lololo, najrealniji deo prognoze.

Meni smrdi na produžetke, mada bih najviše voleo 1:0, da im šukne Ivanov u zaustavnom posle nekog bangavog kornera.

3. Ili Šćepa iz slobodnjaka lololo

4. Bože molim te da Šćepa i Aksentijević uzmu iz zezanja da voze onaj bajs za dvoje i da ih udari grom.

Hahaha, lepo razmisljas, ali za sta su izmisljeni motori od 1000+ kubika i 200 konjskih snaga. Da kojim slucajem posedujem takav, prezalio bih ga bez razmisljanja i dao Scepovicu da ga testira po gradu.
    Sto se utakmice tice, nisam gledao 20 minuta drugog poluvremena, JER SAM JEBENO CEKAO DA POCNE NA DRUGOM KANALU. Koji kreten moze da prebaci prenos, ja ne mogu da verujem.
    Bolja je igra nego protiv Zaka Siraka, ali daleko od dobre. Iole ozbiljniji tim bi Bugarima dao 9 komada, bez da se oznoje. Razumem da su majmuncinu Scepovica stavili u prvi tim jer ima ledja, ali da se kretencina slinava nakazna osili da izvodi slobodnjake?! ALO MAJMUNCINO, MALO TI STO UZIMAS NEKOME MESTO U TIMU, NEGO JOS I DIREKTNIJU STETU MORAS DA PRAVIS.
    JA BIH ONO ISAMARAO U GRADU, JEBES MI MATER AKO NE BIH. Jedino sto ga ne bih prepoznao.
    Djemba vise nego solidan, covek bez treninga sa ekipom igra ko matori. Ninkovic ima strasan potencijal, ali nikako da ga konkretizuje jednom. Fali napadac, jer drvo samo smeta u igri, bolje je sa igracem manje nego drvo-koje-smeta. Markovic se snasao vrhunski kad je dao gol, ono 80% napadaca ne bi iskoristilo.
    Sve u svemu, moze bez puno muke da se prodje dalje, Bugari su se pod pritiskom opasno usrali, i to na svom terenu - na JNA uz pun stadion (bice pun jer ce doci ljudi da podrze KK) ima da se useru, i bice dovoljan sam presing da se utakmica resi. Presing i Mitar, jbg, sigurno da se od drveta lopta tesko moze odbiti u gol.

5. sigurno da se od drveta lopta tesko moze odbiti u gol.

Može ako ga pogodiš pod pravim uglom na pravoj distanci. lolo

6. Slazem se, ali treba mnogo pokusaja, a mi nekako ne stizemo da napravimo sansi kao Barselona. Mora da Barsine tekme traju duze, nema drugog objasnjenja.

7. Тако је скочимише! Славиће Југ Шћепу јуначину након реванша и три комада у мрежи противника!

8. Šćepa je dobar čovek i nije hteo odmah da im ubije nadu. Planira da postigne makar tri komada u revanšu i to u drugom poluvremenu. Da ih pusti i prvo celo.

9. Него браћо, сад нешто размишљам, можда звучи сулудо, али ипак Бугари су то, историја је показала да су на све спремни како би нам забили нож у леђа....

Да ли је Иван Иванов....
    http://zipmeme.com/uploads/generated/g132811972752492410.jpg
    да ли је Иван Иванов плански убачен у наше редове као тајни агент са циљем да стекне наше потпуно поверење и онда, када најмање очекујемо, спроведе у дело свој финални задатак - саботажу наше одбране у мечу са Бугарштинама?!?!?

Мислим, синоћ је јасно било да је играо са болом у курцу, да је крив због гола и да је хтео да направи пенал!

Да ли је Бугар још једном успео да нас насамари у овој вековној борби?!

10. Ja moram definitivno opet da pogledam taj gol. Svi tvrde da je Ivanov kriv, a meni je tu najkrivlji ubedljivo Gulan.

11. Meni su tu svi bili krivi, ne samo Bugar.

Mada možda je to Bugar upravo i htio da ja pomislim!

12. Волео бих да нисам у праву, али све указује на заверу епских размера...

ИВАНОВЕ ПРОКЛЕТ БИЈО И НЕ ИМАО ОД СРЦА ПОРОДА
    НИ МУШКОГА НИ ДЕВОЈАЧКОГА!
    ОД РУКЕ ТИ НИШТА НЕ РОДИЛО
    РУЈНО ВИНО НИ ПШЕНИЦА БЕЛА!

13. ŠTO SADIO DJECA SE RAĐALA!

14. Ma Scepovic je kriv za sve, taj decko trci po terenu ko retardiran, uvek moram da igramo na gol vise bez obzira koliko golova primimo. Vecito cekamo da nam neko iz odbrane postigne gol.

15. Ivanov je kriv jer nije ni krenuo na loptu koja ide kroz sredinu, postoji i krivica Gulana koji nije reagovao ali definitivno je kriv Ivanov. Sad gledam i kod prvog gola nije ni pokušao da ukliza a realno je mogao. ZAVERA LJUDI!

16. Ja i dalje mislim da je igrač bio Gulanov.

17. Pa Ivanov priznao da je gol njegov, kaže čovek da je prevideo tog igrača i hteo da odmori malo pa pustio golmanu loptu.
    Visoka lopta kroz sredinu, to je prostor koji uvek brani štoper koliko ja znam.

18. A ko je igrač pored kog protrčava ovaj što nam je dao gol? Tačnije, ko je najbliži igrač njemu? Koju poziciju igra igrač koji nam je dao gol?

19. Gulanov igrač ali Ivanov nije smeo da pusti tu loptu nikako.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.