Je l' sad svima jasno koja smo mi slina liga? Koj smo mi raspad od tima?
Jeste odigrali solidno drugo poluvreme i jeste nismo imali sreće u par navrata al sreću treba zaslužiti a mi je nismo zaslužili. Loše. Mnogo loše.
Šćepoviću jebem ti užu i širu familiju, majmune retardirani. Govno raspalo. Teraj se u pičku materinu i idi više iz kluba, usrao si sve što si mogao da usereš.
Dobar deo igrača je odigrao borbeno u drugom poluvremenu, odigrali čini mi se koliko mogu pojedinci. Al prvo poluvreme majko moja. Sredina nam ne postoji, nemamo je.
Đemba ima ozbiljne probleme sa prijemom lopte, čak se i sa najjednostavnijim pasom ne može izboriti kako valja. A kordinaciju neću ni da komentarišem.
Eh kad se setim da sam ja nekad gotivijo Gulana...:D
ŠĆEPO MAJSTORE PA TI SI BOOOG
Šta je rasni uradio ugasio sam posle penala
jebiga
GULAN CIGAN ŠIPTARSKI PRODAO GOL BUGARIMA
кекекеке
Ima da istetoviram Šćepovića na levu sisu! ŠĆEPO BOGOČE!
Ne može se tako, rođeni, skupimo tim sa koca i konopca pa glumimo ludilo.
Јеботе не разумем како дечка није срамота да игра фудбал. Па да има бар мало образа сам би отишао и још би платио Партизану. Дечко је ретард невиђени.
Sramota...
I šta ćemo sad?!
Jebem ti ove naše navijače retardirane, evo opet pevaju UPRAVA NAPOLJE... BOJKOTUJ ĐURU GOVEDO SMRDLJIVO, BOJKOTUJ IGRAČE KOJI JEDVA PROĐU ŠIRAK
Je l' sad svima jasno koja smo mi slina liga? Koj smo mi raspad od tima?
Jeste odigrali solidno drugo poluvreme i jeste nismo imali sreće u par navrata al sreću treba zaslužiti a mi je nismo zaslužili. Loše. Mnogo loše.
Šćepoviću jebem ti užu i širu familiju, majmune retardirani. Govno raspalo. Teraj se u pičku materinu i idi više iz kluba, usrao si sve što si mogao da usereš.
Dobar deo igrača je odigrao borbeno u drugom poluvremenu, odigrali čini mi se koliko mogu pojedinci. Al prvo poluvreme majko moja. Sredina nam ne postoji, nemamo je.
Ovaj Đemba Đemba k'o Raja, dribla nazad, ne da loptu
http://www.zbrka.com/slike/smesne-slike/images/kosovo-je-bugarska.jpg
Ништа..... ЈЕБАЋЕМО ЕВРОПО ЛИГОА ИДЕМОО ООООО!1`
PRAVDA ZA ŠIRAK, DANAS SVI LOPTAJU FUDBALA!!!1DVA
Dzigi najbolji pojedinac bar po meni
hahahaha valja malo i da se nasmejem posle pucanja na kladži i gledanja ove tekme
Колко смо јебали овај Лудогорец није му добро јеботе, шооу.
Pobedio transparent
JEBALI SMO BUGAROA LUDOGORECA KURCOM U RČ. AL SVOJ.
Đemba ima ozbiljne probleme sa prijemom lopte, čak se i sa najjednostavnijim pasom ne može izboriti kako valja. A kordinaciju neću ni da komentarišem.
Eh kad se setim da sam ja nekad gotivijo Gulana...:D