FK Partizan

1. Meni 5 min uključen i ne puca? Prvi link.

2. Izvinjavam se što vam ulećem na temu, neću da likujem što vas prcaju Slaninari, samo moram da primetim kako je Alivodić centrirao. Ni mi ni vi nemamo beka (pa ni bilo kog drugog igrača) koji ume normalno da centrira. Pišam se na ligu gde me oduševi običan centaršut...

3. ali dobro je da neces da likujes :)

4. Hahaha, šta oš, baš sam korektan. :P

5. da stvarno je bitan centarsut, jebalo mater. Barca ce ga kupiti

6. Sitnice su bitne. :D
    Šalu na stranu, rekoh ja da će se ove sezone gubiti bodovi na sve strane.

7. Ovako slabom i mlitavom igrom bolji ishod nisam očekivao.
    Nisam gledao to prvo poluvreme, pa da mogu da sudim o celoj utakmici, ali u drugom su pokazali bolju igru što stvarno nije teško s obzirom da u napadu imamo velemajstora Kojića, a jedini igrači koji su se primetili jesu Jojić, Volkov i Obradović. Stojke je bacio u vodu par dobrih odbrana onom greškom kod prvog gola

8. ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА пукли од мађара хахахахаха

9. skuletic poceo da igra ove sezone.otisao rom abubakar,pa ima vise mesta u timu,dobija vise lopti.

10. Cestitam vam na 2 gola postignuta protiv Vose. Samo sledeci put naucite igrace na koji go da sutaju.

11. Garagani,ajde mrste na vasu temu. Pobedili ste Zlatibor.

12. pa ja vam iskreno cestitam za onaj jedan go kada ste pogodili gde lopta treba da ide

13. sto su osetljivi grobari kada izgube.micike...

14. Nismo mi osetljivi,nego ste vi izasli iz vasih misijih rupa posle 3 meseca, a pritom niste ni svesni da su vas i mnogo gori timovi od vose jebali na terenu..
    Uzivajte u ovom kolu,pamtite ga dugo. Napravite memorandum o njemu.
    I dalje kasnite 3 boda.

15. Recimo ovako:
    Ti, larry, rasni i vepar..

16. sta ja imam sa njima?zabole me kurac od koga je zvezda duvala.cinjenica je da je vosa danas jebala partizan,a da si ti to jako emotivno primio.ima i drugih klubova sem titovih blizanaca,al tesko je to shvatiti.koliko god da ti je tesko da to dojmis,moguce je navijati za nekog treceg.

17. Pa jeste nas jebala Vosa, al ne vidim zasto to proslavljas na ovoj temi?

18. ko proslavlja?da li citas sta pisem ili rendom samo kuckas.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.