FK Partizan

1. Izvinjavam se što sam vam pisao na temi, neću više pošto vas pogađa. :P
    Nisam spemovao, prozivao i kačio slike kao vi na našoj ili rasni na vašoj, tako da me ne ubrajaj u tu kategoriju.

2. Jebala nas slaninoa!

Bili smo dobri prvo poluvreme, promašili smo svašta. Koknuli smo i dve stative i jebiga....usralo ih. Nema veze. Naš jedini konkurent za titulu je takođe izgubio ovo kolo tako da nema zime.

3. ххехехехехехехехехехе како се свињоглави наљутио а бубубубубуб а љутљутљутљут, а што си нам тако бесан газимудо мацане? :3

4. Lepri....nekako mi nije jasno da ljudi tvrde kako navijaju za veliki klub, a srećni su kada su treći u JSL. Morate da počnete da se ponašate kao da vam je klub velik, a ne da se ponašate kao da navijate za Javor.

5. А стварно имамо тај сељачки менталитет јебемумајку, победимо вас а пре тога играмо нерешено са јебеним Доњим Сремом. И опет ћете ви бити прваци. Да се разумемо, нисам гледао текму јер не могу српски фудбал, ал сам пратио из оффа, друг ми слао поруке са стадиона, ал кад се реално погледа, имамо далеко далеко боље играче од било ког тима у лиги, и опет ћемо бити трећи.

6. kada su prva 2 mesta raezervisan.

7. Нису резервисана но се сви клубови укењају од Звезде и Партизана па изгубе, само их Војводина напуни сваки пут. А остали се не усеру од Воше па играју и извуку нерешено, а и ми шиљимо курац по принципу даћемо им у 85. ако нисмо до сада, па делом и због тога буде нерешено.

8. Ма и да су резервисана, свеједно, стојим иза тога да ово срање од фудбала не треба гледати, па га зато и не гледам. Само се нервирам кад Воша пукне од фазон Јавора.

9. fudbala nam je krs.zato nam klubovi ne idu u evropu,a i kada odu bolje da ne odu.

10. Utakmica Vojvodina-Partizan je bila bolja utakmica od Svonsi-Arsenal koju sam gledao pre par dana. Uopšte nije bila loša tekma. Kiša malo kod nas sjebe travu i teže je, ali bila je sasvim OK tekma.

11. Javor - Zvezda je bila recimio vrhunska utakmica.

12. Ciganiše se vojska malo, ostao goli kurac od njih. Iskomleksirani idioti bi da uzimaju i ono što nije njihovo. Jebo vas Šutanovac u dupe. Nek ga i uzmu samo da nas puste da pravimo novi a ne da nas već jače od 10 godina jebu zbog Miškovića i kojekakvih lopurdi.

13. Tucanik od kojih bi ti para pravio novi stadion?
    Mogu da uzmu samo moj kurac.

14. Taj projekat je sa sve obezbeđenim sponzorima blokiran zbog MIškovićevog Delta planeta. Moderan stadion sa poslovnim prostorom ispod, kao ovo govno na Voždovcu samo 5 puta ozbiljnije. Sponzor dobija poslovni prostor mi stadion i svi srećni i zadovljni. Samo oće to u ovoj državi al juče.
    Uzeće ga na kraju obrni okreni. Đura bi im ga poklonio samo da izbegne tvorza.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.