FK Partizan

1. Što se ovoliko cigana nakotilo na našoj temi? Odjebite na vašu.

Pa kad je zaključana ona o Derbiju, pa moramo negde da diskutujemo.

2. kojic, l i sasa markovic u prvoj postavi vtf. bila mi je puna kuca ljudi i svi su galamili tako da od derbija nisam uspeo nesto mnogo da ispratim (bar ne kako sam hteo)

poraz glup, naivan ali i nebitan. lik u 36 debituje na derbiju i da sam sebi gol? ja bi propao u zemlju od sramote da sam on.

ipak njihov trener je pokazao ko su oni a ko smo mi.

3. k'o je k'o se videlo i na tribinama.

4. k'o je k'o se videlo i na tribinama.

шта се видело, јеботе, ШТА??? То да сте ћутали 90 минута ко пиздурине док вам они монголи с друге стране пале стадион, да се не би случајно прекинула текма ако кренете, јер ко зна кад ћете више ухватити онако очајан партизан који вам поклања победу??? објасни ми молим те

5. факат је да сте скинули заставу, ок падале су и ваше и падаће, али онакво понижавање нисам скоро видео. Стадион вам је горео, а север мук, ко мишеви

6. znas koliko se potresem sto neko pretuce nekog ili ga nadglasa.

7. Serem vam se na sever i jug!
    Serem vam se i na Obradovića i Pećnika!
    Jebote propo nam fudbal načisto, jebala bi nas Rijeka zajedno, a vi kenjate o zastavicama

8. шта се видело, јеботе, ШТА??? То да сте ћутали 90 минута ко пиздурине док вам они монголи с друге стране пале стадион, да се не би случајно прекинула текма ако кренете, јер ко зна кад ћете више ухватити онако очајан партизан који вам поклања победу??? објасни ми молим те

kazem kako su grobari korektno navijali.koji mi?
    tesko se tebi mogu neke stvari objasniti.
    tebi najveci uspeh sto su grobari zapalili stadion,a mec se nije prekinuo.pravo razmisljanje.

9. Pala je zastava trenutno 2. najjače grupe na jugu. Zapitaj se.

10. najjace u cemu? u mahanju papirima, pevanju? o cemu da se zapita? :D koga bole kurac?

11. tebi najveci uspeh sto su grobari zapalili stadion,a mec se nije prekinuo.pravo razmisljanje.

не знам ни што ти одговарам, кад лупеташ овако, ал ајде.
    Кад сам то рекао? Где? Само сам одговорио на то твоје ''да се видело ко је ко'' питањем, шта се конкретно видело?
    Осим тога да нам је трибина у распаду, али то је већ познато.

Pala je zastava trenutno 2. najjače grupe na jugu. Zapitaj se.

боли ме курац, сто кураца ме боли за заставе и дегенерике
    нека се само рокају, нека сваког дана по 100 њих умре, боли ме курац!
    онаква трибина је срамота за шампиона државе.

12. факат је да сте скинули заставу, ок падале су и ваше и падаће, али онакво понижавање нисам скоро видео. Стадион вам је горео, а север мук, ко мишеви

Без текста би остао савако нормалан ко види оно(мада тешко да је на северу било бољих, ал изгледало је бар тако). Још се бусаш овим уместо да ћутиш и правиш се луд. Фудбал је сраман, навијачи још срамнији. Говеда на све стране. Јако ми је драго што са северне трибине није стигао одговор на оно синоћ. Могли додуше да викну олалија...

13. То да сте ћутали 90 минута ко пиздурине док вам они монголи с друге стране пале стадион, да се не би случајно прекинула текма ако кренете, јер ко зна кад ћете више ухватити онако очајан партизан који вам поклања победу???

tebi najveci uspeh sto su grobari zapalili stadion

ustavri je neuspeh sto se nije prekinula tekma.draze bi ti bilo da gori stadion i da se prekine mec nego da partizan izgubi.kakvo je to razmisljanje,leb te jebo...

14. Vi ste ista stoka ko oni huligani jebem vas usta

15. Стадион вам је горео, а север мук, ко мишеви

Gorenje stadiona šta je ste naučili na 136. derbiju.
    To što su grobari uradili je ništa specijalno. Povađene stolice, betonske stepenice na koje ste pobacali koreografiju i zapalili.
    Šteta na stadionu 0 dinara, samo što treba lopatom pobacati tu istopljenu plastiku.
    Ali vi da zapalite svoju koreografiju i plešete oko nje ko da ste u paleolitu, tu ste pokazali da ste najjači.

16. камшотовали смо џонија, реално

17. Džonija?!?! Ahahahahaha pa on je navijački tata za sve vas ovde s vukajlije...

18. Toliko sam bio mamuran da nisam uspio odgledati utakmicu.

Pogledao sam snimak i bolje i da nisam.

Najbolje od svega je vatra na jugu.

Ovo ostalo je tuga, čemer, jad.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.