U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
šta ti muko znaš o mom avataru? (:
pa zapravo bi i trebalo više da se brine, fudbal i đene-đene, nismo jedina zemlja gde je loš, ali ono što se danas dešavalo po gradu je krajnje zabrinjavajuće.
http://www.mondo.rs/a630110/Info/Crna-Hronika/URGENTNI-Nijedan-navijac-nije-preminuo.html
шта све неће за лајкове да ураде мајку им јебем крваву
Koliko je ovo bedno tebra, pa da je Srbija pobedila Hrvatsku npr. je l' bi ti bilo bitno što ga je neki Šime sam uter'o?
Što se ovoliko cigana nakotilo na našoj temi? Odjebite na vašu. Ustao sam jutros i još uvek ne mogu da verujem da nismo dobili onakav ciganski tim. Šetam sinoć s Džonijem po kraju, posle tekme. Blaga tuga. Uništi nas Đura. A derbi lošiji nisam gledao. Samo mi nije jasno što se onaj ciganski anonimus od trenera onolko radovao?!? Vidim i Džaja po novinama udara petom o dupe od sreće. Ono na Čmarakani sinoć je bila sahrana fudbala.
Komšo, ta sahrana traje već dugi i neizbrojivi niz godina...:-)
E a da li vi možete da verujete da Zvezda ima
perspektivniji tim od Partizana?
Zvezda od koje Čukarički ima bolju ekipu. Obradović iz Arkanovog Obilića nam štoper!!!
Stanković kome roditelji zajme novac da bi ga
ugurali medju 25 svake godine zadnjih 5 godina
djemba djemba koji je zadnju ozbiljnu tekmu
odigrao pre deset godina
Gulan koji je propao pre 5 godina i grejao klupu u seriji C
ciganin Luka koji se prežderava ko svinja jer
njegova familija nikad nije za lebac imala. Izguraće
još pola sezone i dobiće infrakt
Ninković koji plače svako veče i šamara kevu jer
vidi šta su Markec i Mitar uradili a on bio Zidan po Bildu
Nesto serete za go a da ga je krneta nama uterao vi bi pisali DOMINACIJAAAAA!!!!!! , KOLIKO SMO SAMO BOLJI NA TERENU....
Pa pazi to što se raduju autogolu je normalno. Realno, boleo bi i mene kurac. Pobeda je pobeda.
Ali nije mi to. Smrz'o sam se kad sam video prvu postavu. Kad sam video Gulana i Sašu Markovića. Ne shvatam kako smo prvi na tabeli uopšte i posle ovog kola. Ajd što Rašović više ne zna kud bije i koju postavu da izvede pa izvodi uvek drugačiju, Boktepita ko igra, ali za Derbi je bilo prilično jasno ko treba da igra. To Gulan, Saša Marković i Andrija Živković nisu. Sede ti na klupi sva tri crnca (Luka je crnac), a realno, samo Fofana od crnaca ne bi započeo meč i to možda ne bi, a to što je Sale sedeo na klupi je najgori potez trenera u istoriji Derbija. Plašim se da će ostati Rašović i posle ovoga, a čovek je debil.
Пензинеру, уђеш мало на нашу тему и видиш ко тамо виси.
Ovi iz RSB su objasnili ovom slikom, ne zna se ko je gori.
http://www.redstarbelgrade.info/images/1RSB-INFO/Fudbal/Najave/2013-2014/kripl-fajt-400.jpg
AL OPET SMO VAS JEBAL IAKO SMO OCAJNI EKEKEEKEKEKEK
Mi bez Živkovića Džoni nemamo ništa, mali mora da igra jedini je prodoran i jedini zna fudbal koliko toliko vidi se da nije u formi jbg al bi brzinom u završnici doprineo više nego Grbić sigurno. Luka je debil zabije glavu u pesak i ne gleda Kojića koji mu se otvorio. Magarac, klasičan onaj seljački fudbaler. Još jedan konj iz Rankove ergele jebo ih Ranko u dupe.
Marković Gulan- sačuvaj me Bože
Đemba na klupi daleko bilo
Sale kapiten na klupi daleko bilo
Fofana da čak i ne dobije šansu pored onakvog panja Kojića daleko bilo
IGramo sa jednim špicem a gubimo utakmicu daleko bilo
Ulazi onaj panj Grbić daleko bilo
Luka daleko bilo, govno glupo koje ni ne pogleda da mu se onaj panj od Kojića otvorio i dribla nešto uz kurac a onda šutne po sredini gola jer drugačije ne ume. Mater mu jebem. Idi kradi bakar negde, mrš iz Partizana pička ti materina.
A Vermezoviću zabraniti jebeno ulazak u zemlju dok je živ zbog toga što je oterao Vukića, govno jedno pičkobrado. Sve mu jebem.
Ma ima da vas karamo romi, zavrnućemo vam uši.
Zamisli ti profesionalni fudbaler u 21. veku još krilo jebeno gleda u zemlju kad vodi loptu. Pa majke mu ga nabijem smrdljive ja malo. Posle se pitamo što nam je fudbal tu gde jeste. Digni sine glavu pogledaj oko sebe.
Kojić je bio u ofsajdu tog trenutka i to 3 metra. Živkovića bi uveo svakako u drugom poluvremenu. Nije ni to toliko bitno, eto neka uđe Luka u drugom poluvremenu mesto Živkovića. Gulan i Saša Marković = Nemanje sredine terena. Saša Ilić i Đemba su morali da igraju da bi mogli Jojić i Ninković uopšte bilo šta da urade. Ovako si imao odsečene igrače napred jer ako odbrana doda nekome od ove dvojice to je kraj bilo kakvog ozbiljnog napada, a služili su samo da smaraju njihovu sredinu, što i nije tako teško bilo s obzirom da su Zvezdini igrači nepokretni i generalno teško da mogu bilo šta da urade, kao što i nisu. Milijaš i Ninković čestito loptu nisu primili.
http://i.imgur.com/fN60myz.png
ВАЈ ЈУ ДУ ДИС
KOjić je bio u ofsajdu u prvom trenutku ali kad je Luka zalomio onog panja Kojić se izvukao iz ofsajda i bio sam ko duh u 16 al magare gleda u zemlju i šutira u Bajkovića.
Divi ga Bač ponovo počeo da navija za Zvezdanu.
то што сам пљуво играче и управу де сам мого не значи да не навијам за Звезду
НАЈЈАЧИ СУ ОВИ ШТО ПИШУ ОДЈЕБИТЕ СА НАШЕ ТЕМЕ.
ХАХАХАХАХАХАХАХ
Bač verni navijač. Čak se i rimuje.