Нисмо носиоци сигурно, треба да испадну 2 клуба у следећој рунди да би ми били носиоци. Да је сад испао мртви динамо и у следећем још један који је боље рангиран од нас добили би статус носиоца. Сад треба да се надамо да два клуба испадну (оба боље рангирана) и да прођемо АЕЛ наравно. Ма видећете, у плеј офу има да нам натоваре Базел и најебаћемо, пајште шта вам кажем!
Vi cigani,gurbeti sa suprotne tribine.
Ми из Босанци волимо груб фудбал :) Нек се пазе ололо
Ладно испадају и Кроасани, да су Македонци добили ми би били носиоци... Пу јебем ти срећу!
Ово је немогуће како су прошли Кроасани јебем их срећне у гујсцу!
I koliko nam se sad umanjuju šanse da budemo nosioci , i da li nam se umanjuju ?
Нисмо носиоци сигурно, треба да испадну 2 клуба у следећој рунди да би ми били носиоци. Да је сад испао мртви динамо и у следећем још један који је боље рангиран од нас добили би статус носиоца. Сад треба да се надамо да два клуба испадну (оба боље рангирана) и да прођемо АЕЛ наравно. Ма видећете, у плеј офу има да нам натоваре Базел и најебаћемо, пајште шта вам кажем!
Rekoh ti vete, nema koga da se plašimo, mada sam se iznervirao ko kurac kacam vidio da CROasani tresu mreže u 97 minutu. Pičke jedne , kockaste.
Шта вам је? Какав Селтик,Базел,динамо,пичке материне? Треба прво ове проћи,биће јебено тешко.
Ja mislim da bi nama Patrik Klajvert baš dobro došao za ovu formaciju. Treba se raspitati za njega, star je al može sigurno još par godina da gura.
To je taj humor
Овај Матко светски гура контру... АЛО ДЕЦХКО у реду је...
Аел зајебан, Аел нам је постао зајебан олололо
куку нама кад је Партизану Аел зајебан.
Zajeban je do zla boga AL IMA DA IM JEBEMO MATER!
JEBAĆEMO STEVOJNO, JEBAĆEMO STEVOJNO!
STEVOJNOOOOOOOOOOOO, JEBAĆEMO STEVOJNOOOOOOO , STEVOJNAAAAAAAAA
NAPRED PARTIZAN ALE ALEEEE ALE ALEEEE!
http://www4.picturepush.com/photo/a/7595642/480/Wallpapers/Stadion-JNA-PFK-Partizan-Grobari.jpg?v0
КО ИГРА ДОЛЕ АН ТРАВИ НЕК СРЦЕ ОСТАВИ, ЗА НАШУ ПОБЕДУ!!!
udarila silna nafta uglavu :D
KARRRRRRRAJ AELA BEOGRADSKA ZONA!
udarila silna nafta uglavu :D
ударила шест пута ололололо
http://www.mozzartsport.com/vesti/prosinecki-i-dalje-mislim-da-imam-najbolji-tim-u-srbiji