FK Partizan

1. ahahahaha ovo je za transfer blama :D

2. реално, јадан је.

3. FK Crvena zvezda trenutno duguje 128.568.425 dinara na ime poreza, a stadion u Ljutice Bogdana pod hipotekom 19. put
    Sportski klubovi u Srbiji na ime neplaćenog poreza duguju desetine miliona evra, a oni najveći i najpoznatiji zaglibili su najviše

KURVA UMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , KURVA GASI SEEEEEEEEEEE , A VI KUKATE ZA DINAR PROSITE PIČKE CIGANSKEEEEEEEEE !

4. Sutra: FK Partizan dužnički rekorder

Paćmo da vidimo.

5. E desi Sele, šta ima kod vas na temi ?

6. Trenutno ništa, pa došla malo kod vas, da vidim kaj trabunjate :)

7. Ако, ако. Кад год дошла добродошла. Добро сте се показали у овом двомечу, заслужен пролазак, надам се да ћете стићи до Лиге Европе, зарадите који бод за српски фудбал, само да се играчи потруде да играју добро као против Нафтана и пролазак у плеј оф загарантован :)

8. Ma utjeha im je da je lakše ući u LŠ nego u LE, ipak u kvalifikacijama za LŠ nemaš osvajače kupova već šampione..... :D

9. 0:2 za nas JEBAĆEMO STEVOJNOOOOO, SILOVANJE STEVOJNEEEEEEEE!

ARRRRRRRRIJUUUUIJUIJUIJU!

10. Прогнозе?

Гледао сам статистику кипрана. Јако мало голова примају.
    Очекујем побједу или у најгорем случају реми са датим голом. Под условом да Бабовић не усере на средини и га Стојке не прими из каквог прекида.
    Биће густо, биће 0:2 :)

11. 1:2 za nas.
    Lazar Marković i Saša Ilić sterlci.

12. Контам да пролази Партизан, али тамо - тешко. Пикирам неки реми уз мало голова, али се надам и некој победи. Има пренос где, нисам гледао?

13. Повучен искуством у задњих пар година некако се више не залећем, где год да гостујемо је зајебано... Плус Апоел на све то... Надам се да Ђурино штекање пара за штопера неће да нам се обије о главу... Тај мутавац је успео да ме изнервира ко нико у животу... Реми са датим голом је сасвим довољан за пролаз даље али се уздам у Вермеза и очекујем минималну победу рецимо 0-1 или 1-2

14. Брине ме да не дође до, нама добро знаног, опуштања фудбалера у неком трену, јер то ми се чини да је одлика само наших клубова, па да не шукну неки гол који ће се касније обити о пролаз даље...

15. Има пренос где, нисам гледао?

РТС је још увијек под упитником. То сам сада прочитао.
    Моје предпоставке за првих 11.

Стојковић
    Аксентијевић Остојић Иванов Волков

С. Марковић Бабовић

Томић Ловре Л. Марковић

С. Шћеповић

Измјене... Око 60-е улати Илић, 70-е Забија, и зависно од резултата Нинковић или Вукић.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.