FK Partizan

1. nije, no sam ruralan. smorise vise ovi "urbani" timovi.

2. Момци, ко иде на реванш у среду?

3. ја нећу нисам у Бгу јбг, ал би могли за следеће коло прошли, не прошли ЛШ или ЛЕ дидемо сви са вуке наравно ко оће?

4. Каци тако духовит отвори нам ЈЕБАЊЕ, на исто му дође.

5. Шта би са организацијом људи? Иде се на АЕЛ?

6. mislim da je nešto andrića boleo kurac za fudbal, on je imao nešto mozga za razliku od nas slepaca lololo :D

7. Није фудбал али га је болио за баскет. Али ајде кад је тема ФК партизан да едукујем шта раде ваша браћа по Вишеграду :)

8. propaganda je majka istine lolo, nisu oni blesavi :D

9. Па нико нема преко 17 година, и мајице им раде алкатрази тако да говна су :)
    Наше било срамота да им узимају мајице. Који ће нам курац та брука :) штета трошити упаљача да запалиш :)

10. sad si me postavio u situaciju gde ja treba da branim kretene od 17 godina :D

11. И да се нађемо тамо, опет не знам како да вас препознам, не знам никог ''уживо''?

12. Па ја сам кретен од 17 година па се нее брукам :)

13. Цокула не провоцирај. Шта то наша браћа раде, као брукају се. Ма боле ме патка што се клинци срамоте. А и ово, наше било срамота да то узимају... зајебани неки, а? Сада се ти срамотиш.
    А колико знам они и не долазе организовано на стадион, или гријешим.
    Погријешио си тему.

14. Риха Дисидент

Цокула не провоцирај. Шта то наша браћа раде, као брукају се. Ма боле ме патка што се клинци срамоте. А и ово, наше било срамота да то узимају... зајебани неки, а? Сада се ти срамотиш.
    А колико знам они и не долазе организовано на стадион, или гријешим.
    Погријешио си тему.

Сматрају да су озбиљна група, нису само клинци има и пар матораца који се гузе са Алкатразом али нећу о томе. Као друго за Вишеград се зна од седамдесет и неке да је наш град и да нас има масу. Треће ово је општа неинформисаност па хоћу да подјелим са вама. А четврто дошло их је једном 5 на јна, то је рекорд :)

15. Шта би са организацијом људи? Иде се на АЕЛ?

Ја бих радо ишао али нисам у могућности.
    Мало сам гледао форум http://www.zabranjeni.org/forum/ они ће по свему судећи бити смјештени на сјеверу, сада нисам баш сигуран који сектор. А на Југ не бих ишао из неких својих принципа.

16. озбиљна група

гузе са Алкатразом

Ово не иде у исту реченицу никако :Д
    Да га јебеш јесу се обрукали ако је човек јавно подржавао цигане.

17. Па био почасни преЦедник КК Црвена Звезда, на свакој утакмици био.
    А Камен не знам колико си упознат, алкатраз да би напунио југ плаћа нама републикосрпстанцима да долазимо, и карте и превоз и све. Плаћене су им и ове мајице и види се да је радио неки Београђанин, све им је плаћено па су умислили да су неко и нешто, а обрукали су се страшно, ко и Алкатраз углавном.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.