Prijava

Brat, Iliev je rascepan od kokaina.

utoliko bolje za njega.

dobio partizan licencu za evropu.kakvi su,jedino preko kupa ce otici u evropu.u oba slucaja preko zvezde,bilo pobedili bilo da izgubili.popuse u kupu od zvezde i odu u evropu zato sto je zvezda prvak.to bi bilo veliko priznanje za upravu.

Na današnji dan pre 53 godine, naš Partizan je ostvario svoj najveći uspeh u istoriji. Na legendarnom stadionu ,,Hejsel” koga svi osim navijača Partizana pamte po nečem drugom, Partizan je poveo protiv Real Madrida sa 1: 0. Zamrznimo vreme na tom trenutku. Da smo pobedili, pitanje je kako bi se dalje odvijala istorija. Da li bi smo mi bili oni, a oni mi? Da li bi svaka šuša koja kroz ceo život ide linijom manjeg otpora i bučno i bahato zvezdasrbuje na slavama i svadbama navijala za Partizan? To ne znamo. Ali jedno sigurno znamo. “We see things they’ll never see...”. Ovo nije slavljenje poraza, nego slavljenje lepote igre nad rezultatom, slavljenje lepote života nad lažnim titulama, doktoratima i prepumpanom slavom, silom i po svaku cenu.
Srećan rodjendan Salvadoru Daliju i Dan lepote fudbalske igre svima koji slave.

Ja volim što Partizan postoji samo zbog navijača Partizana kao što je Bombaš sa tri frakcije u glavi.

Deku kakvo je sad ovo prozivanje iz cista mira?

ne slusa mi se sta sere,ali je on jedan od buducih trenera partizana.prvo mozda iscimaju cirica sa neke plaze.pa posle njega curcic.pcelar iz kupinova pomocnik

Haha Iliev igra uz Bandido..

Zeks

2001 godine kad je Sasa Ilic dao gol u finalu kupa, navijaci Zvezde su grobarima slali cuvenu poruku "Idite u Kinu", oni su bili zapadna avangarda, jel vi razumete? Partizan je bio kinesko-ruski klub. Sad su oni veci Rusi od Putina. Tako da, ako mislite da je ovo sto se sada desava neki istorijski izuzetak, tu ipak postoji jedan ozbiljan istorijski kontinuitet i da je Zvezda klub koji postenje i postene ljude ne trpi. I da ovo sto sad upravlja Zvezdom predstavlja istinski reprezent tog kluba od njegovog osnivanja. Tako da kad sve pogledate, celokupni moralni kodeks i trenutnu pricu sa sudijama, nema boljeg reprezenta celokupne istorije tog kluba.

Uzgred, na Saletovom oprostaju utakmica je prekidana zbog skandiranja vucicu pederu. Jedva cekam promenu vlasti iz jednog razloga. Da saznamo kako su navijaci kluba na cijem se stadionu nikad nije cula rec protiv sadasnje vlasti (jedinog stadiona u Srbiji), bili vodje 1 od 5 miliona.

Odjebali ste direktivu vidim..

Pre će biti da ste se vi povinovali istoj, na kraju krajeva mesite torte evo sedma godina...

potrudio se pavkov da odglumi bes.
ova tekma je neka vrse revijalne utakmice.samo nema nikakav kvalitet.

Da, da, Vučko naredio da Paća pobedi u kupu da glasačima sa druge strane ponudi trofej..

vama vucic sve namesta...
e,a kup?a?a?
bukvalno je tekma odigrana da se milijas i ilic izgrle pre iste,da se ubace neka deca,da udje ilic pred kraj...mislim da su zadovoljniji iz uprave zvezde ovim porazom,nego ovi iz partizana pobedom.toliko je usiljeno.izlazi lik u 80om,niko ga ne pozuruje da izadje,vec sve boli kurac.derbiji su i pre bili sranje,ali su se cesto znali potuci nas i braziliski cigan oko neke nebitne lopte.otprilike na zagrevanju lapo sata pre tekme.ovde samo sto se nisu uhvatili za ruke i poceli da tancuju.ukupan fond u kupu ne znam da li moze troskove autobusa da pokrije.u narednih nekoliko derbija ce morati na 7 stadiona da se igra kako bi svi koji misle da su frakcija pratizana dobili po deo tribina.

sipaj naprednoj gaduri spermu u grkljan da grgoće