FK Partizan

1. To sto si ti npr nazadni debil koji se lozi na vucica zajedno sa misom vacicem ne znaci da si los covek ili govno od coveka.

Hrabra konstatacija, a na osnovu čega to tvrdiš? I da se ja ložim na istog, i da me to ne čini lošim čovekom?

2. kao neko ko navija za partizan, ti nisi u mogucnosti da tvrdis da je ovaj drugi bolji od prvog, jer nisi objektivan.

O kako pogresan zakljucak. Sta je uopste objektivnost i ko je taj ko postavlja standarde. Evo npr, nas drug Fender napisa da na koncerte cece i lukasa idu gospoda i ostvareni ljudi. Moje misljenje je da je on veoma siromasan duhom, ali to je moje misljenje.

3. U vezi cega? Ne znam gde ja to napisah da si cigani losi ljudi. Sve sto govorim jeste da je sa moje tacke gledista grobarstvo preskocilo taj evolucioni kanal ispred kojeg se vi jos uvek batrgate i uzimate zalet. Cisto kulturolosko stanoviste. To sto si ti npr nazadni debil koji se lozi na vucica zajedno sa misom vacicem ne znaci da si los covek ili govno od coveka.

au brate, jel procitas sta napises?

4. Hrabra konstatacija, a na osnovu čega to tvrdiš? I da se ja ložim na istog, i da me to ne čini lošim čovekom?

nisam mislio na tebe direktno

5. https://www.youtube.com/watch?v=vGQRg88nCqg

a najjaci su grobari sa onim sranjem grlo,dlan, pesma il kako vec ide hahah prejadnoooo

6. Pezose kako besika?

7. https://i.gyazo.com/c44357c918f43423cb0f546dae58cc1e.png
    to je taj sistem vrednosti sns partizan krivljenje nosa zenama

8. Serbian writer Biljana Srbljanović referred to Gurović as "that tattooed fool" in her online exchange with Nebojša Krstić, the adviser to President of Serbia at her blog. When informed and asked by daily tabloid Kurir about Srbljanović's online comments, Gurović responded: "For her information, that 'tattooed fool' speaks, besides Serbian, three foreign languages. I know who this writer is and feel very sorry for her. Women of her age can do or say foolish stuff sometimes if they don't get their portion of cock in the morning. She must've awoken unfucked that day when she said this."

ovo mu pise na vikipediji.
    hahahahaha

9. hahhahahahhahahahaahah

10. zasto zagadjujete temu sa ovim ciganom koji bije decu?

11. ad mu malo podviknu sa tribina place ko picka, a ovamo bije zensku decu

12. jos ces reci da grobari ne tuku zene

13. pusti ti zene, nokautirati maloletnu cerku moze samo cigan

14. albert nadj posle svakog rucka i pre vecere prebijao svoju zenu godinama

croatia 5 : 0 partizan

15. ввучићу педеру као деца певали смо

16. ово нећете чути у рупи

17. Hahaha, ali ajde da se pravimo da nas zanima sto je madjar maltretirao svoju zenu cigansku kooja je isla okolo i jebala se.
    svejedno nemamo primer da je neko nokautirao svoje zensko maloletno dete. to moze samo cigan i naprednjak, bijete zensku decu, a kad malo podvikne avangarda places ko picka

de de de, nemoj plakiti sad ces ti kuci pa ces da bijes devojcice
    https://i.imgur.com/7fiyo6U.jpg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.