FK Partizan

1. na ovoj slici je nije jos tukao

2. ne vidim sta dokazujes

3. objasni mi pravila igre koju igra bombss i za dva meseca cu biti bolji od tebe i njega zajedno

4. Eru Ilúvatar
    na ovoj slici je nije jos tukao

ti tvrdiš, ti tvrdiš

5. Ona tvrdi, ona tvrdi.

Ako je uopste bitno

6. Čekaj Bombi, ti tvrdiš da je OK tući ženu, pogotovo ako te vara?
    Hmmmmm...

7. lane tosic izgleda ko da njega tuce zena.

8. mislim da zeli da kaze da je ok biti govno ako je neko drugi vece

9. ne, ja se nasilja užasavam i sve u životu rešavam intelektualnom dominacijom, pogledaj samo šta vama radim.

samo želim reći da nije isto tući ženu i devojčicu.

10. Koja crna dominacija, sreća tvoja što se piše ovde, jer bi ti bilo baš teško da kažeš bilo šta sem "grrrrrgoooorrrrrr" og masivnih količina semene tečnosti kojima te ovde zalivaju.

11. nemoj ga tako grubo prozivati.nadrkace se i otici.opet...
    a bilo i dosadno bez njega,realno.

12. bombas: nesto nesto
    58 musavaca, bosanaca, naprednih: aaahahahha grrbla bla bla

58 musavaca: nesto nesto
    bombas:

58 musavaca: ajoj ispolivan je spermom
    bombas: pocese jaja i smeje se

13. sto vise tvrdis da te nista ne dotice sto te prozivaju ovdje, to manje uvjerljivo djeluje.

14. Ono jeste, moze se i tako posmatrati. mislim da nikad necemo saznati pravu istinu.

15. mislim da ipak svi znamo pravu istinu :D

a kolko se secam nadja su se odrekla i deca jer je i njih maltretirao, nije tesko prelistati staru stampu

btw, lazukic koji je prebio natasu bekvalac i popisao se pijan na svoju tromesecnu cerkicu je isto grobar

16. btw, lazukic koji je prebio natasu bekvalac i popisao se pijan na svoju tromesecnu cerkicu je isto grobar

ахахаха

17. malo vesti iz kulture za grobare, a i da rasteramo malo musavce sa teme oni kad vide reč umetnost peku oči

https://i.imgur.com/76Lmwuy.jpg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.