FK Partizan

1. Milutin Šoškić, najbolji golman u istoriji exyu fudbala danas slavi 82 rođendan.
    avant-garde

2. mislis Aleksandar Kocic

3. KAKVE DELIJE USTA VAM PISAM, VI STE CIGANI SA AUTOKOMANDE

I ZVEZDU DA MI PONUDE, DA JE JEBEM I ZA DZABE
    NE BI JE JEBO JA

KURVA JE
    C
    I
    G
    A
    N
    S
    K
    A

MRS U PICKU MATERINU JEBO TE TERZIC

4. PITALI ME NEKI ZA KOGA NAVIJAM
    REKO SMIRITE SE NEMOJ DA VAS ISPRESAVIJAM
    https://m.youtube.com/watch?v=XMYbi7s4_JI

5. vidža kazablanka, ferencvaroš i zvezda, nema šta legitimna lista

6. Nema malenih klubova, jbg.

7. http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Fudbal/a562776/Milosevic-povukao-ekipu-sa-pripremne-utakmice.html
    koja je ovo pajsercina.
    pripreme
    vodis
    nije dosudjen penal u 88om
    idemo sa terena,sudija pederu,jebo te terza

8. slažem se, idiotizam, mada ne znam jesi gledao utakmicu, bukvalno juniorska postava, ovi rumunski cigani su noge lomili nekažnjeno iako je prijateljska, mada krivim upravu stalno neke mesare nalaze tipa Ural i slično, daj jebeno nađi nekog da igra fudbal

9. nisam gledao.samo neko iz nase lige moze da izadje sa prijateljske u 88om jer se nadrkao zbog penala.ako su ih lomili,trebali su na poluvremenu da kazu necmo vise,jebi ga.ovako je seljacki.bukvalno sam biras protivnika i izaberes mesare na koje se kasnije nadrkas.

10. она се само с гробарима кара

11. као и мими оро и те највеће наказе, ови се ложе на те баш травестите

12. Večna slava Miši Tubasu. Neka ti Bog podari rajsko naselje mučeniče.

13. Pustili ste ga da umre u bedi i čemeru druže a kleli ste se u njega Miša loodal Miša maskota
    Nek mu je laka zemlja

14. Da zlo bude veće i živeo je u bedi

15. Pa grobari, jave se samo kad neko umre.

16. е стварно сте цигани

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.