Prijava

Santa Clara nimalo naivan protivnik, Portugalci su to. Bas sam skoro radio sa jednim Portugalcem, potpuno lud covek pitam ga brate sta radis to ovde sa Portuguese pasosem I tad je potpuno poludeo, onakvu lavinu jednog ogorcenog coveka nisam doziveo odavno

Prosto, stati iza Partizana danas, znaci stati za Srbiju, za patriotske razloge, za otadzbinu takvom kakva jeste, najlepsa, predivna. To nije tema kojom ce se baviti neki drugi, i ja njih za to ne krivim, jednostavno to su dva razlicita nivoa svesti, mi ovde govorimo o necemu previse dalekom za prosecan dzvedzaski um koji pobedu shvata kao osvetu i argument u raspravi, i zato je Partizan nesto sasvim drugacije. Partizan je istina u svakom svom delu, u igri, u navijanju, u kulturi, kao sto je istina i da ce zvezdasice zauvek pamtiti i patiti za svojim momcima grobarima

Popuši kurac.
Poyy

Alo lice, nosis pelenu i motas kablove za 30 soma i glasao si sns zbog tog bednog poslica, bukvalno ne zasluzujes da zivis a ne da postujes na ovoj svetoj temi

U civilizaciji si otprilike negde na nivou pasjeg govneta

FK Partizan je na današnji dan 1946. odigrao svoju prvu prvenstvenu utakmicu, protivnik je bila skopska Pobeda (Vardar). Pobeda od 1:0 golom Matekala.

Čestitam prvu pobedu (vardar)!

Florijane srBski sine,
ti si igr'o fucu
i dok narod u logoru gine.

Personal information
Full name Florijan Matekalo
Date of birth 25 April 1920
Place of birth Jajce, Kingdom of Serbs, Croats and Slovenes
Date of death 20 May 1995 (aged 75)
Place of death Belgrade, Serbia, FR Yugoslavia
Position(s) Midfielder

Youth career
1933–1936 Elektrobosna Jajce

Senior career*
Years Team Apps (Gls)
1936–1939 JŠK Slavija Sarajevo
1939–1945 Građanski Zagrijeb
1946–1947 Partizan 8 (3)

Avangarda rasizma hahahahh. U kolko pare da će da izbace paću zbog ovog?

zdjelar je odavno zaslužio da zaigra za neki tim iz liga petice, ne znam na koju foru još igra ling-long, lik je bolestan

šta se desilo, jesu rekli nekom nigeru da je niger

Bio je Zdjeky u Olimpijakosu pa se nije nešto pokazao, mislim da je u očima nekih ozbiljnijih timova evropskih već ispušena lula. Što samo pokazuje kolko je sranje što igrači odlaze odavde toliko mladi umesto da stasavaju.

@weeb Popizdeo neki porto-afrikanac plakao kod sudija da su mu jadnom pokazivali da je majmun neki zlikovci iza gola, mislio sam da će da napuste tekmu ko onomad psg-bašakšehir. A pretpostavljam da će uefa da trenira strogoću nad patlidžanom jer to mogu da rade samo klubovima iz ovih vukojebina. Jaka je ta sjw kick it out priča sada, bićete cancelovani grobari.

hahahahah ali kakva pizdica, mi se ovde šibamo na nacionalnoj osnovi uporno svakog boli kurac, jednom crncu pokažeš da je majmun on ide da plače kod sudije.. pa kako je to ugledao uopšte sve mu jebem mutavo, gube pa hoće na kvarno, mrš

hvala 4chan <3

A sta bi ti uradio da obilazis teren ka svojem taboru i neko simulira majmuna koji se cese rukama ispod pazuha? Zagrlio bi ga? Sto da ne, treba kazniti. Sad kao kad ste bili krezavi copavi coravi izbeglice rasparani mucavi i neko vas ili neka vas grupica ponizavala u trecem razredu osnovne i kao vi bi se bunili da profesorka zeli to da rascivija? Volite biti izopsteni da bi se celicili kao sta reko mi da nosim naocare i malo mi uzo kroasan na odmoru pa nije me gadjao kamenom u glavu. Tamo u africi svaki dan strada neko dete od lava a ova pederska deca iz evrope kukaju kad im uzmu kiflu i sutiraju ih u stomak.

Bio je Zdjeky u Olimpijakosu pa se nije nešto pokazao, mislim da je u očima nekih ozbiljnijih timova evropskih već ispušena lula. Što samo pokazuje kolko je sranje što igrači odlaze odavde toliko mladi umesto da stasavaju.

Upravo to, otišao je iz OFKe kad je imao 20 godina, iskreno nije bilo ni za očekivati da ostavi neki dublji trag u tadašnjem Olimpijakosu, vezni red su činili tad Kambijaso, Marin, Fortunis, Romeo i ne znam još ko.. Ima 26 godina, mislim da još uvek može da dobije neki ugovor u ligama petice..

Što samo pokazuje kolko je sranje što igrači odlaze odavde toliko mladi umesto da stasavaju.

Ali ovo je suština.. malo ko je od tih mladih igrača uspeo sebi da napravi neku veliku karijeru, a da je pritom otišao sa 20 ili manje u inostranstvo.. Vlahović, Savić, Jovetić, Ljajić, Milenković - oni su mi prvi pali na pamet koji su uradili nešto veliko.. a opet, imaš i: Mihajlovića, Jojića, Svetu Markovića, Živkovića, Jovanovića, Radića, Pantića i pun kurac drugih večitih talenata, koji su primer ovoga što ti kažeš..

Ne znam bergase šta bih uradio, ima nekoliko opcija, možeš na primer pokazati profesionalizam i stoički podneti tu nisku bednu provokaciju nekoliko glupih i nesrećnih idiota bez ikakve reakcije. Pa onda možeš da ispadneš zajebant kao onomad Dani Alveš kad mu bacili bananu na teren a on lik uzeo i pojeo je. Ono što postaje simptomatično je da čamuge sve češće reaguju na ovakva sranja kao što ti kažeš neki balavci iz trećeg razreda, plaču i tužakaju kod sudije, alo druže, odraso si čovek, jaja stisni malo. Pa više bih ih poštovao da krenu da se penju i šutiraju ili pesniče navijače koji ih vređaju kao Kantona ili Džermejn O'Nil. I to je zverska i detinjasta reakcija al opet bolja nego kukumavčenje kod sudije. Ne bih ja imao problem sa takvom reakcijom da su ti crni fudbalerčići stvarno proživeli teške živote i da ih ovakvi rasistički ispadi podsećaju na izopštenost koju su im beli drugari iz odeljenja priredili, ili na bilo kakvu drugu traumu. Međutim, mahom je većina njih bila 'privilegovana' što je danas jako popularna reč, trenirali fudbal od malena i sad zarađuju masne pare od šutanja lopte. Mislim toliko je očigledno da koriste tu 'zero tolerance' politiku prema rasizmu iz potpuno pogrešnih pobuda, samo kada gube počinju da pizde, znajući da ako to urade postoji mala šansa da će i taj protivnik biti kažnjen, pa kao 'e pa ako ja gubim onda bar i ovima da napravim koliko god sranje mogu'. Boli njih kurčina za potlačenost crne braće i sistemski uvreženi rasizam.